ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα είστε νευρικοί και επιρρεπείς να προκαλέσετε μόνοι σας παράλογες συγκρούσεις. Θα υπάρξει μια στιγμή έντασης που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Η Παρασκευή δύσκολα μπορεί να οριστεί ως παραγωγική μέρα για εσάς, γι’ αυτό στρέψτε την προσοχή σας στην αυστηρή εκπλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων.


Κριός – μπορείτε να έχετε μια μέρα που μπορεί να μείνει αξέχαστη με απροσδόκητα γεγονότα και κάθε είδους εκπλήξεις.

Λέων – θα είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα υλικά πράγματα στη ζωή σας.

Τοξότης – η ημέρα θα απαιτήσει προσοχή στις επαφές με άντρες, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι είτε συνάδελφοι.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει πιθανότατα να προστατέψετε την οικογένειά σας από τις ενέργειες υποκριτικών, κακόβουλων ή εκδικητικών ανθρώπων. Σήμερα θα ζήσετε ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα, πιθανότατα από τον φιλικό σας κύκλο. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν η περίσταση είναι μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με ιδιαίτερα άτομα ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Την Παρασκευή, μην επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με κάθε κόστος. Τα αποτελέσματα είναι πιο σημαντικά από τον όγκο της δουλειάς που γίνεται.

Ταύρος – η μέρα φέρνει περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις ή εργασίες που σχετίζονται με παιδιά ή νέους.

Παρθένος – θα έχετε μια μέρα στην οποία θα απολαύσετε συζητήσεις για διάφορα θέματα της ζωής με τους φίλους σας, κάνοντας νέες προσωπικές ή επαγγελματικές γνωριμίες.

Αιγόκερως – αυτή φαίνεται να είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα. Αξιοποιήστε το, στο έπακρο αυτό. Βρείτε μια ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας προκαλούσαν άγχος.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, αποφύγετε τις ανησυχίες και την ένταση την Παρασκευή. Κάντε τα πράγματα αργά, με προσοχή στη λεπτομέρεια και επικεντρωθείτε σε γεγονότα που συμβαίνουν στη δική σας ζωή. Αποφύγετε να ανακατεύεστε ή να διεκδικείτε τις ζωές άλλων ανθρώπων. Οι ερωτευμένοι σήμερα να είστε φυσικοί, μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερες προσδοκίες, μην κάνετε πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι πως θα γίνουν αποδεκτά από τα κοντινά σας πρόσωπα ή το ταίρι σας.

Δίδυμοι – θα έχετε μια υπέροχη μέρα που θα έρθει με μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για εσάς.

Ζυγός – σήμερα θα μπορέσετε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα σε ενέργειες που σχετίζονται με πωλήσεις ή δεσμεύσεις από τις οποίες θα περιμένετε έσοδα ή κέρδη.

Υδροχόος – θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ημέρα για να πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις,

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς, που θα σας δώσει την ευκαιρία να εκτονώσετε την ένταση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας μέσα στην εβδομάδα. Τα σημερινά γεγονότα πιθανότατα θα είναι μια συνέχεια των γεγονότων από χθες. Αν ξεκίνησαν καλά, θα τελειώσουν καλά και το αντίστροφο. Σήμερα κάντε ό,τι είναι σημαντικό για το σπίτι σας, για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί τις επόμενες δύο μέρες. Έχετε ακόμα πολλές ημιτελείς δουλειές, οπότε αφιερώστε περισσότερη ενέργεια για να τις ολοκληρώσετε. Αν χρειαστείτε βοήθεια, θα τη λάβετε, αρκεί να ξέρετε πώς να τη ζητήσετε.

Καρκίνος – την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο χρόνος για να ολοκληρώσετε κάποιες προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές εργασίες και υποχρεώσεις, είναι περιορισμένος.

Σκορπιός – οι επαφές με άτομα από το παρελθόν είναι πιθανές ή θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται με γεγονότα του παρελθόντος.

Ιχθύες – την Παρασκευή, είναι πιθανά μικρά επιπλέον έσοδα ή απροσδόκητα χρήματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.