Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη φέρνει διάφορα υλικά και χρηματικά οφέλη που θα είναι σημαντικά για τη συναισθηματική και ψυχική σας σταθερότητα. Μάλλον θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με φίλους από κοντά και μακριά. Αυτό μπορεί κάποια στιγμή να σας κάνει νευρικούς και επιβαρυμένους με διαφορετικά συναισθήματα.


Κριός – μπορείτε να περιμένετε μια ευνοϊκή μέρα, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε και αν έχετε αρκετούς πόρους για αυτό.
Λέων – οι προσδοκίες θα σχετίζονται κυρίως με ταξίδια ή άτομα που δεν μένουν στο σπίτι σας.
Τοξότης – συναντήσεις σήμερα με φίλους με τους οποίους θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μην απομονωθείτε στον δικό σας κόσμο.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα έχετε την τάση να βλέπετε πιο έντονα τα γεγονότα και θα έχετε την τάση να δημιουργείτε μια διάθεση γύρω σας, αν δεν υπάρχει. Σήμερα θα απολαμβάνετε να συναντάτε παλιούς και νέους φίλους ή γνωστούς, αλλά η συζήτηση με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική ή ενδιαφέρουσα για εσάς.

Ταύρος – αγοράστε σήμερα κάτι για τον εαυτό σας, ανανεώστε το σπίτι σας και κάντε τα πράγματα γύρω σας να φαίνονται όμορφα, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας σχέσεων.
Παρθένος – η διαύγεια που μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς, μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά είναι καλύτερα να γνωρίζετε την αλήθεια ως έχει.
Αιγόκερως – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για διασκέδαση και συναντήσεις με ευχάριστα άτομα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα προσπαθήσετε να επηρεάσετε ευνοϊκά τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με διάφορες χειρονομίες ή δώρα. Εσωτερικά θα έχετε έντονη επιθυμία για αρμονία στο σπίτι και στις σχέσεις με ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Την Τρίτη, μπορείτε να περιμένετε νέα ή μια συζήτηση με ένα άτομο που πιθανώς ζει σε άλλη πόλη ή που θα ταξιδέψει.

Δίδυμοι – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για την αγάπη, αλλά να είστε πρόθυμοι να τη δώσετε και όχι απλώς να περιμένετε να σας αγαπήσει κάποιος, χωρίς να καταβάλετε προσπάθεια και συναισθήματα γι’ αυτό.
Ζυγός – εστιάστε σήμερα στις οικονομικές σας υποθέσεις, οι πιθανότητες επιτυχίας από αυτή την άποψη είναι πραγματικές.
Υδροχόος – νέα ή προτάσεις σήμερα μπορεί να σας εκπλήξουν, αλλά δεν θα είναι τυχαίες ή χωρίς νόημα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι σίγουρα μια πιο δύσκολη μέρα για εσάς από τη Δευτέρα. Είναι πιθανό οι περισσότερες από τις εργασίες και τις ευθύνες που θα έχετε σήμερα να σας κάνουν νευρικούς, αποσπασμένους. Θα είναι δύσκολο να λάβετε βοήθεια από άλλους και αν σας δοθεί, θα είναι υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Σήμερα είναι σημαντικό να είστε ανεκτικοί και στοργικοί στις πράξεις σας. Προσπαθήστε να δείξετε το καλύτερο της προσωπικότητάς σας. Με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και μπορείτε να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους με την καλοσύνη σας.

Καρκίνος – μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσετε θύμα υπερβολικής συναισθηματικότητας και προσέξτε τις ενέργειες που σχετίζονται με την υπερβολική προσκόλλησή σας σε κάποιον, ακόμα κι αν είναι το δικό σας παιδί.
Σκορπιός – σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες από τις δεσμεύσεις σας που ξεκινήσατε την περασμένη εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από την ορθότητα και την οργάνωση των δικών σας ενεργειών.
Ιχθύες – θα είναι σημαντικό σήμερα να κάνετε πράγματα που είναι σημαντικά ή χρήσιμα για τους άλλους ανθρώπους, παρά για τον εαυτό σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.