Αμφιλεγόμενο θέμα που σηκώνει αρκετή συζήτηση. Τι θέλουν οι άντρες; Τι είναι αυτό που τους κάνει να ποθούν τρελά μια γυναίκα; Είναι η ομορφιά, η εξυπνάδα, τα μάτια, τα χείλη, το σώμα, η εξωτερική εμφάνιση εν γένει; Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς, αλλά στην ουσία τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα να μένει με μια μόνο γυναίκα για μια ζωή; Τι είναι αυτό που την κάνει μοναδική στα μάτια του, ανάμεσα σε τόσους και τόσους πειρασμούς; Σίγουρα θα τους άρεσε να έχουν στο πλάι τους μια γυναίκα όμορφη και έξυπνη, που θα γύριζαν βλέμματα στη θέα της, μα δεν είναι χαρακτηριστικά ικανά για να τους κρατήσουν. Οι άντρες θέλουν γυναίκα με καρδιά. Μια γυναίκα με πλούτο χαρισμάτων στην ψυχή της.


Η όψη με το πέρασμα του χρόνου γερνάει και χάνεται. Τι είναι αυτό που μένει τελικά; Είναι η καρδιά, η ψυχή μας. Όσο και να περνούν τα χρόνια, αυτή πλουτίζει όλο και περισσότερο. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν έχει να συναγωνιστεί κανέναν. Δε χωράει η κακία μέσα της. Σε κάνει να νιώθεις ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου έχοντας την στο πλάι σου; Γεμίζει τις ανούσιες μέρες σου με χαρά και αγάπη; Η ευθεία γραμμή των χειλιών σου, καμπυλώνει και μόνο στο κοίταγμά της; Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Αφού οι ψυχές σας συνομιλούν, δεν αξίζει να ψάχνεις κάτι άλλο που να το αποδεικνύει.


Οι άνδρες λένε είναι παράξενα όντα. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή τη διαπίστωση. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι πολύ πιο «διαφανείς» στα συναισθήματά τους σε σχέση με τις γυναίκες. Όταν ένας άντρας ποθεί και αγαπά, θα το δείξει και θα κάνει τα πάντα για να το καταστήσει σαφές. Θα γυρίσει τον κόσμο σου 360 μοίρες αν χρειαστεί για να το αποδείξει. Δε θα σε αφήσει ποτέ να αμφιβάλλεις! Δε θα κρυφτεί πίσω από λόγια και αντιφατικά μηνύματα. Αυτά τα έκαναν στα δεκαπέντε με δεκαοκτώ τους χρόνια, όταν είχαν πρωτοξεκινήσει το παιχνίδι του φλερτ. Τι θέλει τελικά ένας άνδρας κορίτσια; Μια γυναίκα αυθεντική, έτοιμη να ανταποδώσει την αγάπη τους!

Αικατερίνη Χριστοδούλου

https://oneirwnpenes.blogspot.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.