Η κούραση κάποιες φορές, δεν μας βοηθάει να κάνουμε τα άλλα πράγματα, αυτά που θέλουμε πραγματικά…

Όπως και να περνάς το καλοκαίρι σου, πάντα να αποφασίζεις για σένα να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Άλλες φορές θα το κάνεις με ευκολία κι άλλες φορές θα πρέπει να “συγχωρείς” τον εαυτό σου και να τον αποδέχεσαι γι’ αυτά που καταφέρνει (και είναι σίγουρα πολλά). Ίσως με το παραπάνω, να σκεφτείς περισσότερο τις φορές που κουράστηκες πιο πολύ για να ισορροπήσεις αναμεσά σε αυτές τις καταστάσεις και να βρίσκεις τον τρόπο για να κρατήσεις την ενέργεια για όλα όσα θες να κάνεις.


Οι αποφάσεις λοιπόν κουράζουν. Και κουράζουν τόσο πολύ, που μπορεί να χάνεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις αυτό που θες ή να συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες και τελικά να μην συμβεί τίποτα από αυτά που σχεδίαζες με ενθουσιασμό και με όνειρα για το μέλλον.

Σκέψου πόσες αποφάσεις παίρνεις μέσα στην ημέρα, αλλά και πόσες δεν παίρνεις. Δεν ξέρω πού σε βρίσκω, τι απόφαση θα πάρεις τελικά. Ή θα αλλάξεις ή θα συνεχίσεις. Όπως και να έχει, καλή συνέχεια…


 

Δέσποινα Γρηγοριάδη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.