ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα αποφύγετε τις καχυποψίες και τη δυσπιστία. Μην αποδεχτείτε καμία περίεργη ή ύποπτη ενέργεια απέναντί ​​σας, ως απόπειρα απάτης ή χειραγώγησης. Στην προσωπική σας ζωή, η μέρα φέρνει ευχάριστα συναισθήματα και εμπειρίες. Γεγονότα όπως μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων, είναι πιθανά. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα θέλετε να κάνετε έστω μια μικρή αλλαγή στο σπίτι, τον κήπο σας και γενικότερα για να κάνετε τα πράγματα πιο όμορφα.


Κριός – οι εκπλήξεις σήμερα φέρνουν μια νέα πνοή στη ζωή σας. Θα παρατηρήσετε ότι τα συναισθήματά σας φτάνουν σε μηνιαία κορύφωση σήμερα. Μην ανησυχείτε, αλλά να είστε προσεκτικοί, ώστε να μη επιτίθεστε τους ανθρώπους χωρίς λόγο. Μπορεί να αισθάνεστε στα άκρα. Απροσδόκητες ατασθαλίες από άλλους θα μπορούσαν να σας ωθήσουν σε αυτό το όριο. Τα σκληρά λόγια που λέγονται σήμερα, μπορούν να βλάψουν τα συναισθήματα των άλλων για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό μείνετε σιωπηλοί.

Λέων – θα υπάρχει λόγος για χαρά, λίγη γιορτή, χαμόγελα και καλή διάθεση, που σχετίζονται κυρίως με πράγματα την προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι η γενική διάθεση της ημέρας είναι ευνοϊκή. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να παρουσιάσετε περισσότερες από τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί. Χρησιμοποιήστε τη με δύναμη και σθένος. Έχετε συνεργάτες και φίλους που είναι πρόθυμοι να ακούσουν αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και τους άλλους.


Τοξότης – η μέρα φέρνει νέα σχέδια και νέα καθήκοντα. Μια σοβαρή συζήτηση με ένα άτομο. Αντιμετωπίζετε μια σχεδόν αδύνατη κατάσταση και αντιμετωπίζετε φαινομενικά άλυτα προβλήματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και σχεδιάστε διεξοδικά την πορεία δράσης σας. Μην προσπαθείτε να αποφύγετε προβλήματα. Αντίθετα, αντιμετωπίστε τα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα περιμένετε να εξελιχθούν σημαντικά θέματα για την οικογένειά σας, που για κάποιο λόγο σας φέρνουν ανησυχίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σχετίζονται με την υγεία ενός μέλους της οικογένειας. Μια κατάσταση σύγκρουσης θα σας κάνει να σκεφτείτε τη δική σας συμπεριφορά. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια μέρα που θα απαιτήσει από εσάς να είστε πιο ανεκτικοί και διπλωματικοί στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Την Παρασκευή, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με φίλους θα σας κατακλύσουν με ποικίλες πληροφορίες και κάποια στιγμή μπορεί να νιώσετε ανεξήγητα κουρασμένοι.

Ταύρος – η διάθεσή σας σήμερα θα είναι ένας λόγος να νιώσετε μοναξιά, απομόνωση, παρεξήγηση. Τα αστέρια έχουν ευνοϊκή κλίση απέναντί ​​σας, γιατί έχετε το σωστό ένστικτο για επικερδείς επιχειρηματικές συναλλαγές. Θα σας ανοίξουν πολλές επιλογές. Μην αφήσετε τυχόν εκκρεμείς οικονομικές απαιτήσεις να μείνουν απλήρωτες, γιατί πιθανότατα θα επιλυθούν θετικά τώρα.

Παρθένος – η μέρα φέρνει ένταση, μερικές φορές προβληματική επικοινωνία. Οι σχέσεις με τον φιλικό σας κύκλο θα ενισχυθούν. Οι αντίθετες απόψεις μπορούν εύκολα να συμβιβαστούν και μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανοιχτή, ανεκτική ατμόσφαιρα. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μοιράζεστε θα αυξηθεί και οι άλλοι άνθρωποι θα αισθάνονται άνετα μαζί σας. Ίσως κάποιος σας αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες που κάνουν τους δεσμούς σας μαζί του ακόμα πιο έντονους.

Αιγόκερως – θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τους στόχους και τις προτεραιότητές σας. Αντιδράτε εκνευρισμένα απέναντι σε άτομα κοντινά σας. Αυτό σας κάνει να βγάλετε την κακή σας διάθεση στους άλλους. Φίλοι και συγγενείς αισθάνονται προφανώς αποδοκιμασμένοι. Συγκρατήστε τον εαυτό σας και να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, ακόμα κι αν το βρίσκετε δύσκολο στην τρέχουσα ψυχική σας κατάσταση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα πρέπει να εκτελέσετε υπεύθυνα τις καθημερινές εργασίες που έχετε για την ημέρα. Σήμερα θα προγραμματίσετε έξοδα που σχετίζονται με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή θα έχετε κάποια σημαντικά. Θα απαιτήσουν προσοχή οι ενέργειές σας που σχετίζονται με ένα οικονομικό παραστατικό, συμβόλαιο, πληρωμές για τις οποίες πρέπει να λάβετε απόδειξη κ.λπ. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να οργανώσετε ή να κάνετε ένα ταξίδι που σχετίζεται με κάποια ευχάριστα ή σημαντικά συναισθήματα για εσάς. Οι ενέργειές σας σήμερα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από τα γήινα ζώδια.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε απροσδόκητα προβλήματα με ή εξαιτίας μιας γυναίκας. Είτε πρόκειται για μια ευχάριστη οικογενειακή συνάντηση, είτε για μια γιορτή με φίλους – σήμερα είναι ιδανική για κοινωνικές συναναστροφές. Θα πρέπει να εστιάσετε στα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, όπως ο σύντροφός σας, η οικογένειά σας και η αγάπη σας.

Ζυγός – η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες, επιτυχίες και την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων. Ποτέ δεν αμφιβάλλετε για την ικανότητά σας, ακόμα κι αν δεν έχετε πάντα άμεσα διαθέσιμη τη σωστή απάντηση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι πιο περίπλοκα και απαιτητικά από ότι συνήθως. Μπορεί να είναι χρήσιμο να εγκαταλείψετε ορισμένες από τις συνήθεις μεθόδους σας, για να αφήσετε λίγο χώρο για εναλλακτικές λύσεις.

Υδροχόος – μην ξεχνάτε ότι οι καλές σχέσεις αποτελούνται πάντα και από συμβιβασμούς. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται λίγη περισσότερη ευαισθησία και προσοχή από μέρους σας. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο, θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να συμμετέχετε σε συζήτηση για να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα και να προσπαθείτε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις από την αρχή.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα παρακολουθήσετε και θα συζητήσετε γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας που είναι συγγενής ή φίλη σας. Πολλοί θα ταξιδέψουν σήμερα κυρίως για οικογενειακούς λόγους ή με τις οικογένειές τους. Φροντίστε σωστά μια ποικιλία καταστάσεων. Οι απρόσμενες συγκρούσεις σήμερα θα απαιτήσουν καλά μελετημένες αντιδράσεις από εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να λάβετε χρήματα και να πετύχετε κάποιο, αν και ελάχιστο, κέρδος.

Καρκίνος – σήμερα θα έχετε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά βρείτε αρκετό χρόνο για το ταίρι σας. Ακόμα κι αν εξακολουθείτε να κουβαλάτε μαζί σας πολλά προβλήματα από το παρελθόν σας, σήμερα θα πρέπει να κοιτάτε μόνο μπροστά! Μην φοβάστε τις αλλαγές. Διατίθεται ουσιαστική υποστήριξη από διαφορετικές πηγές σε θέματα εργασίας. Ακόμα κι αν στην αρχή νιώθετε απρόθυμοι, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να σπρώξετε τον εαυτό σας μπροστά και να προχωρήσετε.

Σκορπιός – σήμερα μπορεί να στενοχωρηθείτε από τα δυσάρεστα νέα για έναν άντρα. Τα οικονομικά σας περνούν μια θετική φάση. Τα παλιά εμπόδια θα εξαφανιστούν και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πως τα επαγγελματικά σας ένστικτα ξαναξυπνούν. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Ιχθύες – η μέρα φέρνει διαφορετικά σχέδια. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με μέτρο. Προς το παρόν είστε αρκετά ικανοποιημένοι, αλλά θα πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, ακόμη και όταν δανείζετε χρήματα. Μην παρασυρθείτε από άτομα που δίνουν ψευδείς υποσχέσεις όταν δανείζονται και τεκμηριώστε τα πάντα γραπτώς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.