Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε μια απροσδόκητη δοκιμασία σημαντικών για εσάς σχέσεων. Εξαρτάται από εσάς σε ποιο βαθμό θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις. Η Τετάρτη μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα για να αναπτύξετε την ερωτική σας σχέση με έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη. Η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς από πολλές απόψεις. Μην φοβάστε να ενεργήσετε και να ακολουθήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, αρκεί να μην πληγώνουν άλλους ανθρώπους.

Κριός – σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να λύσετε οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα. Είναι ημέρα φροντίδας και προσοχής – μια επιπόλαιη προσέγγιση μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Αισθάνεστε κοινωνικοί και η επικοινωνία σας είναι κορυφαία, επομένως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πείσετε τους άλλους να υποστηρίξουν τις ιδέες σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Με τον σύντροφό σας αποκαλύπτετε την τρυφερή πλευρά της φύσης σας, την οποία σίγουρα θα αγαπήσει. Τώρα πληρώνετε το τίμημα επειδή είστε πολύ επιπόλαιοι με τα χρήματά σας.
Λέων – η Τετάρτη φέρνει μια συζήτηση με μια γυναίκα, πιθανότατα συνδεδεμένη με κάποιο τρόπο με την οικογένειά σας. Είναι μια ευνοϊκή μέρα όταν πρόκειται να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι θετικές δονήσεις που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα, θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, επομένως θα έχετε αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να πάρετε τα απαραίτητα ρίσκα. Στη σχέση σας, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια και τις πράξεις σας, γιατί εσείς και ο σύντροφός σας θα είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και είναι πολύ πιθανό αυτό που λέτε να τον πληγώσει, παρόλο που δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας. Στη δουλειά ευνοούνται νέες συνεργασίες και δυναμικά ξεκινήματα, αλλά για να μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Στα προσωπικά σας οικονομικά, η πρόσφατη περίοδος στασιμότητας φτάνει στο τέλος της.
Τοξότης – μην αφήσετε ούτε ένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να επηρεαστεί από σχόλια ή κριτικές τρίτων. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δική σας κρίση. Προς το παρόν, προβλήματα έχουν λυθεί με τον σύντροφό σας, δεν χρειάζεται να επιτρέψετε σε καμία αρνητικότητα να συνεχιστεί μεταξύ σας. Στα επαγγελματικά συνεχίστε τις προσπάθειές σας και θα δείτε ότι όλα σύντομα θα εξελιχθούν όπως τα περιμένατε.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να έχετε συζητήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή συνάντηση. Την Τετάρτη, θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε προτίμηση σε δραστηριότητες που σας αρέσουν. Μια παλιά φιλία θα σας θυμίσει τον εαυτό σας με ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, μήνυμα ή συνάντηση. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάποιους εσωτερικούς σας φόβους και ανησυχίες. Προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος όσο το δυνατόν περισσότερο και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση.

Ταύρος – σήμερα, θα μπορέσετε να απολαύσετε μια καλή εξέλιξη των θεμάτων σας. Να είστε ειλικρινείς στις πράξεις και στα λόγια σας! Ακόμα κι αν συναντήσετε κάποια μικρή δυσαρέσκεια, μπορείτε εύκολα να την ξεπεράσετε και να μην την αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Πάει καλά η ερωτική σας ζωή. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον και ακόμη και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αν αυτό είναι που θέλετε. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σας σήμερα, οπότε προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το τρέξιμο στο οποίο φαινόσασταν κολλημένοι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα οικονομικά σας ωστόσο, δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και πρέπει να γνωρίζετε μεγαλύτερη πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση.
Παρθένος – η μέρα φέρνει προβλήματα με ένα παιδί ή νέους. Η ικανοποίησή σας θα είναι μεγάλη, επειδή συνειδητοποιείτε ότι περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που νοιάζονται για σας και τους αρέσει να σας βλέπουν να πετυχαίνετε. Σήμερα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας και να κάνετε αυτή την καθυστερημένη συζήτηση που θα ανεβάσει τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Η μέρα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε νέα έργα, να κλείσετε μια συμφωνία ή να δημιουργήσετε μια νέα συνεργασία, να βρείτε μια νέα δουλειά. Τα οικονομικά σας είναι ακόμα σε δύσκολη θέση, αλλά σύντομα θα καταφέρετε να ανακάμψετε.
Αιγόκερως – μπορεί να βιώσετε απογοητεύσεις, απώλειες, αποτυχίες. Καλά θα κάνετε να σταματήσετε να προσποιείστε ότι όλα στη ζωή σας είναι ρόδινα και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Μπορεί να έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν και αυτά βαραίνουν την καρδιά σας. Το άτομο που έχετε επιλέξει να σταθεί στο πλευρό σας, αποδεικνύει την αγάπη του και την πίστη του σε εσάς κάθε μέρα και πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να ανταποδώσετε. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση στη δουλειά σήμερα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας που έρχονται στο δρόμο σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, πρέπει να φερθείτε πιο υπεύθυνα και να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα θα είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και φιλόδοξοι στις οικονομικές σας υποθέσεις και πράξεις. Προσοχή θα απαιτήσουν κυρίως έγγραφα ή συμβόλαια στα οποία μπορεί να εμπλακείτε κάποιοι από εσάς. Σήμερα, πολλοί θα περιμένουν σημαντικά γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με συγγενείς ή στενούς φίλους. Την Τετάρτη μην επιβαρύνεστε με δυσβάσταχτες ευθύνες ή πάρα πολλές εργασίες. Θα είστε σωματικά περιορισμένοι και η υγεία σας μπορεί να απαιτεί κάποια φροντίδα.
Δίδυμοι – σήμερα οι πράξεις, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας, θα σχετίζονται κυρίως με μέλη της οικογένειάς σας ή στενούς συγγενείς σας. Είναι μια ιδανική μέρα για να αναθεωρήσετε τη ζωή σας, εστιάζοντας στους τρόπους που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους και τις τακτικές που υιοθετείτε σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Κάνοντας αυτό, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος και να κάνετε τις σωστές επιλογές. Στην προσωπική σας ζωή, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Στη δουλειά, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο οργανωμένη και συνεπή προσέγγιση όσον αφορά την εκπλήρωση των καθηκόντων σας. Τα οικονομικά έχουν αρχίσει να βελτιώνονται κάπως, αλλά μην επαναπαύεστε.
Ζυγός – συναντήσεις ή καλεσμένους μπορεί να περιμένετε την Τετάρτη. Θα μπορέσετε να απαλλαγείτε οριστικά από κάθε αρνητικότητα και προβλήματα που σας βασανίζουν εδώ και καιρό. Να θυμάστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς. Αξιοποιήστε στο έπακρο την παρουσία και την υποστήριξή τους. Έχετε την ευκαιρία σήμερα να διαλύσετε τυχόν μαύρα σύννεφα και να λύσετε τυχόν προβλήματα που απλά δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη σχέση σας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τη βοήθεια και τη συνεργασία φυσικά του συντρόφου σας, ο οποίος επίσης κατανοεί το θέμα και θέλει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το διορθώσει. Στη δουλειά, καλό θα ήταν να παραμείνετε πραγματιστές και να έχετε κίνητρα σήμερα. Η οικονομική αβεβαιότητα που αντιμετωπίζετε, δεν φαίνεται να μειώνεται καθόλου. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέλος στα έξοδά σας και αυτό σας εμποδίζει να χαλαρώσετε.
Υδροχόος – σύνθετες συζητήσεις ή δεσμεύσεις με συγκεκριμένα άτομα. Διαδοχικές αλλαγές θα φέρουν αναταραχή σήμερα, μεταβάλλοντας την πορεία σας και ανατρέποντας την προσεκτικά σχεδιασμένη καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με την οικογενειακή και την προσωπική σας ζωή σήμερα, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ήρεμοι συνολικά. Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό συνεχίστε την καλή δουλειά. Μείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις. Στη δουλειά, είστε έτοιμοι να κάνετε ορισμένες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ακόμα καλύτερα, δεν θα είστε μόνοι στις προσπάθειές σας. Θα δείτε ότι περιβάλλεστε από συμμάχους, άτομα στη δουλειά που μοιράζονται τους στόχους σας και αυτό θα κάνει την επίτευξή τους πολύ πιο εύκολη. Τα οικονομικά σας χρειάζονται κάποιο μελλοντικό προγραμματισμό.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος κυλά και δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω του και στα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν σήμερα. Θα μπορέσετε να σημειώσετε πρόοδο σε πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά επικεντρωθείτε στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία στα σημερινά γεγονότα δεν πρέπει να σας κουράζει, ούτε να δικαιολογεί την ανευθυνότητά σας, την τάση για αναβλητικότητα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες που σχετίζονται με ταξίδια και για επικοινωνία με άτομα από άλλες χώρες.

Καρκίνος – σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα από διάφορες δραστηριότητες. Αυτήν τη στιγμή έχετε μια μικρή τάση να σκέφτεστε περισσότερο τον εαυτό σας, παρά τους άλλους. Επιπλέον, όσον αφορά τη σχέση σας, φαίνεστε ενοχλημένοι με τον σύντροφό σας. Η επαγγελματική σας ζωή είναι εξαιρετικά απαιτητική. Έχετε πολλά ζητήματα να λύσετε. Οικονομικά φροντίστε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.
Σκορπιός – θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις, χρήματα ή πληρωμές αυτήν την ημέρα. Τα καρμικά ζητήματα, η ζήλια, η απιστία και οι διαμάχες για την εξουσία είναι όλα στην ημερήσια διάταξη, αλλά το κλειδί είναι να παραμείνετε ήρεμοι και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία και το τακτ για να εκτονώσετε τις εντάσεις. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έντονα στη σχέση σας τις επόμενες εβδομάδες, αλλά προσπαθήστε να μην δώσετε την καρδιά σας σε κανέναν που δεν σας αξίζει πλήρως.
Ιχθύες – θα πρέπει να νιώθετε ικανοποιημένοι και άνετα στο σπίτι, καθώς εξομαλύνονται τυχόν πρόσφατα οικογενειακά ζητήματα και ηρεμούν τα νεύρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να ομορφύνετε το σπίτι σας, να ανανεώσετε τη διακόσμηση ή να κάνετε το σπίτι σας το καταφύγιό σας. Προσπαθήστε να μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας και θυμηθείτε να πηγαίνετε με τον δικό σας ρυθμό. Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη της οικονομικής σας κατάστασης θα εκδηλωθούν, αν και θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για τις ανταμοιβές που αναζητάτε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.