Μενού Κλείσιμο

Γιατί μια γυναίκα χωρίζει…

Χωρίζω γιατί έπαψα να είμαι το 19 χρόνο κορίτσι που σε γνώρισε, σε αγάπησε και δεχόταν τη ζήλια σου, τα συμπλέγματα σου. Χωρίζω γιατί έκανα δύο παιδιά και τα μεγάλωνα μόνη μου, ξενυχτούσα στο πλάι τους, στα προβλήματα τους, στους έρωτες τους κι ένιωθα μόνη μου σε όλο αυτό. Χωρίζω γιατί άφησες τους δικούς σου να μπαίνουν στο σπίτι μας, στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας.


Χωρίζω γιατί με έκανες να πάψω να πιστεύω στο “για πάντα”. Χωρίζω γιατί έχασα τον εαυτό μου, το κέφι μου για ζωή, τη θηλυκότητά μου. Χωρίζω για να βρω εμένα, μόνο εμένα και μετά κάποιον να με γνωρίσει και να με αγαπήσει, για να μην χωρίσω ποτέ πια.


Emma

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: