Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Ο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΘΥΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε πιο δυναμική επικοινωνία με ποικίλα άτομα. Δεν θα σας κάνουν όλα τα νέα σήμερα χαρούμενους και είναι πιθανές απογοητεύσεις ή λύπη. Σήμερα σημαντικά γεγονότα θα έχουν να κάνουν με ταξίδια, μεγάλες αποστάσεις ή με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χωριά. Την Τετάρτη ετοιμαστείτε για πολλή δουλειά, για πιο υπεύθυνα καθήκοντα και δεσμεύσεις.


Κριός – σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να ξεπεράσετε κάποιες αμφιβολίες, υποψίες ή ανησυχίες σας. Πρόσφατα, η πίεση όλων των αυξημένων ευθυνών που έπρεπε να αναλάβετε σας έχει καταπονήσει. Να είστε υπομονετικοί, αξιοποιήστε τις πηγές εσωτερικής σας δύναμης και συνεχίστε. Οικονομικά ή περιουσιακά θέματα θα σας απασχολήσουν, γιατί ίσως δείτε μια ξαφνική αστάθεια. Το άγχος που έχετε υποστεί, σας έχει κάνει να αμφισβητήσετε τη σχέση σας. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι για όσα έχετε περάσει δεν φταίει ο σύντροφός σας και θα ήταν άδικο να τον κατηγορήσετε για τα προβλήματά σας. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους στη δουλειά έχουν υποφέρει πρόσφατα, αλλά οι προσπάθειες από την πλευρά σας να το διορθώσετε αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, κάτι που σας φέρνει ανακούφιση. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι προβληματικά, αλλά σύντομα θα δείτε κάποια βελτίωση.

Λέων – μπορεί να περάσετε από κάποια ασθένεια ψυχική ή σωματική εσείς ή ένα κοντινό σας άτομο. Ο χρόνος και οι ενέργειές σας σήμερα θα μονοπωληθούν από τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων και θα πρέπει να δώσετε το εκατό τοις εκατό του εαυτού σας για να τους βοηθήσετε. Στην ερωτική σας ζωή, πρέπει να σταματήσετε να έχετε εμμονές με ασήμαντες λεπτομέρειες από το παρελθόν, καθώς αυτό δημιουργεί απλώς ένα περιβάλλον συνεχούς γκρίνιας. Στη δουλειά θα βρείτε την ευκαιρία για ανέλιξη χάρη στις νέες εργασιακές σχέσεις που είναι πιθανό να προκύψουν τις επόμενες εβδομάδες. Τα οικονομικά όμως βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Τοξότης – θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα, καθώς θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας σχεδόν εύκολα. Σήμερα μπορείτε να λάβετε σημαντικά νέα που σχετίζονται με ένα άτομο. Καλά θα κάνετε σήμερα να αφήσετε στην άκρη την υπερηφάνεια και τον εγωισμό σας, γιατί δεν σας βοηθούν καθόλου. Αν πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από ένα φίλο, πιθανότατα γυναίκειο άτομο, στα οικονομικά σας ή να ζητήσετε τα λεφτά που εσείς έχετε δανείσει μάλλον θα βρείτε δυσκολίες. Τα σύννεφα αραιώνουν στην ερωτική σας ζωή και τα προβλήματά σας αρχίζουν να διαλύονται. Αντί για λογομαχίες και διαφωνίες, μπορείτε τώρα να απολαύσετε μια περίοδο αγάπης και αμοιβαίας κατανόησης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα οικονομικά σας. Πρέπει να αναλάβετε δράση, να καταλήξετε σε ένα σχέδιο και να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο ενθουσιασμό ή αποφασιστικότητα σε ενέργειες που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Καθήκοντα που σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς που εξαρτώνται από εσάς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά και επείγοντα. Αυτή είναι μια επιτυχημένη μέρα από πολλές απόψεις, οπότε ενεργήστε με αυτοπεποίθηση και μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο. Στην πραγματικότητα, η Τετάρτη μπορεί να είναι μια μέρα για να αλλάξετε τα σχέδιά σας εν κινήσει. Θα υπάρξουν εκπλήξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Ταύρος – σήμερα μπορείτε να έχετε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση που σχετίζεται με έναν άντρα. Αν σήμερα πρόκειται να γνωρίσετε ένα τέτοιο άτομο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό θα είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας γνωριμίας. Τα γεγονότα εκτυλίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σήμερα και θα δείτε μεγάλες διαδοχικές αλλαγές να λαμβάνουν χώρα. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να είστε έτοιμοι και σε εγρήγορση, προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο – τόσο των περιστάσεων όσο και του εαυτού σας. Συζητήσεις και μετακινήσεις με κοντινά σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς, θα σας απασχολήσουν. Τα σύννεφα μαζεύονται στην ερωτική σας ζωή και η μόνη σας διέξοδος είναι να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας και να λύσετε μαζί τυχόν προβλήματα. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα. Στη δουλειά ωστόσο, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική και δύσκολη. Έχετε επιτέλους την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και οποιαδήποτε ημιτελή υπόθεση οικονομικής φύσης.

Παρθένος – σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες επιλογές ή σημαντικές αποφάσεις. Βρείτε εποικοδομητικές λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό και που σας εμπόδιζαν να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Θα βρεθείτε μπροστά σε ζητήματα από το παρελθόν και θα πρέπει να βρείτε μια λύση που πιθανόν να σας πιέζει και οικονομικά. Όσον αφορά τη σχέση σας, φαίνεται ότι έχετε χτίσει έναν τοίχο ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Αυτό οφείλεται στις πολλές καθημερινές ανησυχίες και καθήκοντα που αντιμετωπίζετε και οι δύο και αυτό αναστατώνει και εσάς και τον σύντροφό σας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη δουλειά σήμερα. Να είστε επιφυλακτικοί με νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι στα χαρτιά, καθώς μπορεί να πέσετε σε παγίδα και αυτό θα αποδειχτεί καταστροφικό για εσάς. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε και πολλές οικονομικές δυσκολίες. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδα.

Αιγόκερως – τα σχέδιά σας θα συναντήσουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις σήμερα, εκνευρίζοντας σας πολύ. Οι επικοινωνία και οι συναντήσεις θα είναι πιο πιεστικές τώρα. Μην υπερφορτώνεστε με ευθύνες και φέρνετε καταστάσεις από το παρελθόν μπροστά σας. Επιμείνετε στο σχέδιο και προωθήστε τις ιδέες σας. Θα δείτε ότι η υπομονή και η επιμονή σας αποδίδουν στο τέλος. Η θετική σκέψη είναι το κλειδί. Πρέπει να συμπεριφέρεστε υπεύθυνα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με τον σύντροφό σας και να θέσετε τη σχέση σας σε πιο γερά θεμέλια. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες καριέρας για πρόοδο σήμερα. Εάν τα χειριστείτε καλά, θα αποκομίσετε πραγματικά μεγάλες ανταμοιβές. Προχωρήστε ήρεμα και λογικά. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα χρειαστεί να μιλάτε λιγότερο, να ακούτε περισσότερο και να αναλογίζεστε τα γεγονότα αυτής της ημέρας. Πολύ λίγα πράγματα σήμερα θα εξαρτηθούν από εσάς, επομένως τα συναισθήματά σας πρέπει να είναι καλά μετρημένα. Σήμερα, σώστε πρώτα και κύρια τον εαυτό σας και μετά τα αγαπημένα σας πρόσωπα από αρνητικά συναισθήματα και αντιδράσεις. Την Τετάρτη, κάθε ενέργεια που θα κάνετε για το σπίτι σας θα είναι σημαντική.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις, γνωριμίες και επικοινωνία με άτομα από τα οποία θα έχετε κάτι να μάθετε. Μυστικά, νέα και συζητήσεις βγαίνουν στο προσκήνιο του κοντινού σας περιβάλλοντος και σας εκπλήσσουν. Αν κάτι σας έχει πονέσει, μιλήστε για αυτό ακόμα και αν σας προκαλεί ανησυχία. Θα δείτε ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σας από διαφορετική οπτική γωνία. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, εάν θέλετε να απολαύσετε καλές σχέσεις με τον σύντροφό σας, πρέπει να μάθετε να αποσυνδέεστε από το καθημερινό άγχος και να ελέγχετε και να επικεντρώνεστε στις θετικές και ουσιαστικές πτυχές της σχέσης σας. Στη δουλειά, θα σημειώσετε πρόοδο βοηθούμενοι κυρίως από την πιο υπεύθυνη και ώριμη στάση που έχετε υιοθετήσει όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός – θα έχετε μια συζήτηση ή υποχρέωση με ένα παιδί ή νεαρό άτομο για το οποίο έχετε κάποια ευθύνη. Είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό και αυτό είναι που σας ωθεί στο προσκήνιο. Αυτό είναι επίσης που σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε πράγματα που σας δυσαρεστούσαν εδώ και λίγο καιρό. Νοιώθετε καταθλιπτικά και τις ευθύνες να σας βαραίνουν, καθώς επικρατεί αστάθεια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από αυτά τα προβλήματα. Μείνετε μακριά από τολμηρές κινήσεις, αλλαγές και σημαντικούς κινδύνους στη δουλειά σήμερα. Αυτά θα μπορούσαν να θέσουν την καριέρα σας σε κίνδυνο. Προτιμήστε να προχωρήσετε με αργά και σταθερά βήματα. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση.

Υδροχόος – πολλοί άνθρωποι μπορούν να περιμένουν πολλή δουλειά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας από εσάς, η οποία θα φέρει καλά αποτελέσματα. Η ενέργεια και η απεριόριστη αισιοδοξία σας είναι τα μεγαλύτερα προτερήματά σας! Αυτά θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, χωρίς πολλή ανησυχία ή άγχος. Αστάθεια θα υπάρχει στην επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα όπως και σε ταξίδια. Αν νοιώσετε πίεση από λόγια ή καταστάσεις, θα γίνετε απόμακροι και ψυχροί. Οι δικές σας προσπάθειες θα συνδυαστούν με θετικές εξελίξεις που σας περιμένουν στο μέλλον. Όλα δείχνουν να πάνε καλά στην ιδιωτική σας ζωή και αυτό σας επιτρέπει να προχωρήσετε επιτέλους τα πράγματα μπροστά και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τετάρτη μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέρα για ερωτικές εμπειρίες, για εύρεση αδελφής ψυχής, για δημιουργία και ανάπτυξη νέων σοβαρών σχέσεων. Να είστε ενεργοί σήμερα αν θέλετε να σημειώσετε κάποια πρόοδο στην προσωπική και την ερωτική σας ζωή. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να θεραπευτεί και να ανακάμψει. Την Τετάρτη θα περάσετε καλά για να εφαρμόσετε σχέδια ιδιοκτησιακού χαρακτήρα ή που σχετίζονται με αγορές.

Καρκίνος – σήμερα μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερες προσδοκίες και αποφύγετε νέα εγχειρήματα, ειδικά αν αισθάνεστε διαισθητικά ότι δεν είστε έτοιμοι για αυτά. Είστε γεμάτοι από φιλόδοξα οράματα και φιλοδοξίες και η αισιοδοξία που σας διακατέχει, σας δίνει την ώθηση να τα κάνετε πραγματικότητα. Ίσως κάποιος φίλος ζητήσει την βοήθεια σας σε κάτι που μάλλον θα είναι επιβαρυντικό για σας, γιατί έχετε τα δικά σας βάρη, παρόλα αυτά θα μπορούσατε να είχατε μια καλή ευκαιρία να ανοίξετε και σεις την καρδιά σας. Αν είστε γονείς, προσέξτε τις παρέες των παιδιών σας ή σε άλλες περιπτώσεις θα έχετε συζητήσεις μαζί τους που θα σας ενοχλήσουν συναισθηματικά και όχι μόνο. Στην προσωπική σας ζωή, πρέπει να αναλάβετε δράση άμεσα, αν θέλετε να ξεφύγετε από το “ατύχημα” στην σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρχουν πολλές προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη, επομένως είναι στο χέρι σας να πείτε τη λέξη και να κάνετε το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σας είναι σε απαίσια κατάσταση, οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε οικονομία.

Σκορπιός – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέρα για να αγοράσετε σημαντικά πράγματα ή να διευθετήσετε σοβαρές περιουσιακές υποθέσεις. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα και αντιμετωπίζετε σοβαρές δυσκολίες. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχετε χρόνο και αντοχή. Πρέπει να καταλήξετε σε ένα σχέδιο που θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Κάποια μυστικά ή και θέματα από το παρελθόν ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Αν βιώνετε άσχημες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια, ίσως δείτε μια επανάληψη γεγονότων, ενώ όσα μαθαίνονται μπορεί να έρχονται από άτομα μέσα ή κοντά στην οικογένεια. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί κάποιες επείγουσες συζητήσεις για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρουσιάσετε ένα ενιαίο μέτωπο σε όποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε και να βρείτε μια λύση από κοινού. Χάος και σύγχυση επικρατεί στη δουλειά σήμερα. Αυτό οφείλεται στον αυξημένο αριθμό ευθυνών, καθώς και στα προβλήματα που συσσωρεύονται, καθιστώντας σας δύσκολο να επαναφέρετε τα πράγματα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε παλιά χρέη που σας βαραίνουν.

Ιχθύες – θα επικοινωνήσετε για διάφορα θέματα με άτομα. Τα κύρια νέα, γεγονότα ή εμπειρίες κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, για εσάς θα έρθουν μέσω της επικοινωνίας σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Να προσπαθείτε να μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάσουν και προπαντός μην τους επιτρέπετε να σας εξαπατήσουν. Προσέξτε άτομα από τον φιλικό χώρο σας ή άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Θα έχετε έντονη διαίσθηση σήμερα και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, όμως σας αποσυγκεντρώνει, οπότε μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κρατήσετε μακριά τα καθημερινά σας προβλήματα από την ερωτική σας σχέση. Στη δουλειά, τα πράγματα είναι σχετικά άστατα αυτή τη στιγμή. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. Να είστε συντηρητικοί στα έξοδά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.