Υπέρ-Πανσέληνος! Σύγχυση εσωτερική και ουσιαστική


Ωροσκόπιο 14 Ιουνίου 2022 – Τρίτη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα έχει να κάνει με διάφορα ταξιδιωτικά θέματα ή με ανθρώπους από διαφορετικά χωριά και πόλεις. Γενικά, αυτές οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη χώρα όπου ζείτε αυτήν τη στιγμή. Αυτή η μέρα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα σας φέρουν θετικά συναισθήματα και όχι το αντίστροφο. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε νέα ή πληροφορίες που σχετίζονται με χρήματα.

Κριός , την Τρίτη, η προσωπική και η ερωτική σας ζωή θα προκαλέσει κάποιες συζητήσεις ή νέα γεγονότα. Μπορεί να υπάρχει ισχυρή επιρροή ή παρέμβαση από μια γυναίκα σε αυτά τα πράγματα. Βλέπετε πιο καθαρά τώρα και αποφασίζετε να γίνετε πιο υπεύθυνοι για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Μια σειρά από κακοσχεδιασμένες αποφάσεις σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια για να τις διορθώσετε. Η αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέση σας έχει οδηγήσει σε συσσώρευση έντασης και άγχους, αλλά τώρα θα πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε ανακούφιση από αυτά τα συναισθήματα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ξανά χρόνο με τον σύντροφό σας. Η επαγγελματική σας ζωή επωφελείται από θετικές πτυχές, με την πιθανότητα επικερδών νέων συνεργασιών και άλλων ευκαιριών που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να εργαστείτε για την εξόφληση τυχόν ανεξόφλητων χρεών. Θα ανακουφιστείς αν τα καταφέρεις.

Λέων , θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση ή την έλλειψη ενέργειας για να εκτελέσουν σημαντικές εργασίες αυτήν την ημέρα. Τα πράγματα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα, οπότε καταφέρνεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν. Αντί απλώς να εγκαταλείπετε τις μη ικανοποιητικές καταστάσεις, προσπαθήστε να παραμείνετε στην πορεία τους καθώς αυτό θα είναι καλό για τον εαυτό σας. Όσον αφορά τη σχέση σας, καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τα προβλήματα του συντρόφου σας. Στη δουλειά θα καθαρίσετε και θα αλλάξετε εκείνα τα πράγματα που δεν σας ευχαριστούν πλέον. Στα οικονομικά, θα διαπιστώσετε ότι έχετε την ενέργεια να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να βελτιώσετε την κατάστασή σας.

Τοξότης, Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας ώστε να καταλάβετε πού βρίσκεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και τι θέλετε ακόμα να στοχεύσετε. Μπορείτε να μετρήσετε μερικούς αξιόλογους ανθρώπους ανάμεσα στους φίλους και τους συμμάχους σας. Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε βοήθεια από φίλους ή να χρησιμοποιήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις; Αυτά θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα, απελευθερώνοντάς σας από πράγματα που σας κρατούν πίσω, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Έχετε την τάση να κλείνετε το τι νιώθετε για τον σύντροφό σας και αυτό δεν είναι καλό για τη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να αρχίσετε να εξωτερικεύετε αυτό που πραγματικά νιώθετε. Θα δείτε ότι αυτό θα σας φέρει πολύ πιο κοντά, καθώς αρχίζετε να εκφράζετε την αγάπη που νιώθετε, ενισχύοντας τον δεσμό σας ο ένας για τον άλλον. Πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί και λιγότερο εμπιστευμένοι στη δουλειά. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε κανέναν και μην τα μοιράζεστε μόνο με τους συναδέλφους σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Θυμηθείτε ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός στην εποχή μας και ότι υπάρχουν εχθροί που παραμονεύουν παντού, ακόμα και εκεί που δεν θα το περιμένατε. Η τάση σας να ξοδεύετε άσκοπα σας βάζει σε δυσκολίες

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη και λεπτή μέρα για εσάς, γιατί θα είναι δύσκολο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ή να ενεργήσετε με σύνεση. Τα συναισθήματα θα είναι πολύ δυνατά και οι επιθυμίες σας μερικές φορές είναι ανεξέλεγκτες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις, όπου θα είστε πιο ευάλωτοι. Την Τρίτη ετοιμαστείτε για πολλή δουλειά, για σοβαρές ευθύνες και δεσμεύσεις. Κινητοποιηθείτε και μην χάνετε χρόνο και πόρους.

Ταύρος , την Τρίτη, θα κληθείτε να σκεφτείτε ή να μιλήσετε με έναν άντρα που πιθανότατα θα είναι νεότερος από εσάς ή θα έχει λιγότερη εμπειρία ζωής. Θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν σήμερα και απαιτούν όλη σας την ενέργεια. Αυτή η μέρα φέρνει στο φως προβλήματα που θα απαιτήσουν άμεση και οριστική λύση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δέχεστε πίεση και ότι η υπομονή σας εξαντλείται. Μέσα από αμοιβαία κατανόηση και συμβιβασμό θα βρείτε την τέλεια λύση για κάθε ένα από τα προβλήματά σας με το σύντροφο σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, επειδή τα λάθη του παρελθόντος γίνονται πλέον αισθητά και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Παρθένος , διάφορες εκπλήξεις μπορείτε να περιμένετε και για αυτό θα είναι δύσκολο να προβλέψετε τα γεγονότα αυτής της ημέρας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο σας, σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Συνεχίστε να ακολουθείτε μια σταθερή πορεία και τα πράγματα θα τακτοποιηθούν σύντομα. Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί πώς χρησιμοποιείτε τις ενέργειές σας. Η ανάγκη σας να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα και, αντίθετα, να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την κατάσταση όσο περισσότερο μπορείτε. Στη δουλειά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε διαφωνίες και διαφωνίες που μπορεί να οφείλονται σε παρεξήγηση. Το καλύτερο είναι να απομονωθείτε σήμερα, να κρατηθείτε μόνοι σας και να αποφύγετε τυχόν παγίδες. Τα οικονομικά σας προκαλούν ανησυχία.

Αιγόκερως, Έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας σήμερα και να εστιάσετε στην υγεία σας, την εμφάνισή σας και τη γενική σας ευεξία. Ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε, Όχι μόνο σας αξίζει αυτό, αλλά το χρειάζεστε πολύ! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε προς τα μέσα και να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας, αναθεωρώντας τη στάση σας σε σχέση με ανθρώπους και καταστάσεις. Κρατήστε το άγχος της εργασίας σας έξω από τη σχέση σας. Στη δουλειά, καλύτερα να δουλέψετε μόνοι σας σε οποιαδήποτε έργα σήμερα. Εάν κάνετε τα πάντα για να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας, θα ανακαλύψετε να αποσπάται η προσοχή σας και να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε τίποτα. Τα οικονομικά σας είναι υπό πίεση και πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αρμονίας και αγάπης γύρω σας. Σήμερα μην παραπονιέστε για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε για το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα θα σκεφτείς πώς να λύσεις κάποια σοβαρά προβλήματα στο σπίτι σου με μικρά κεφάλαια ή μικρές απώλειες, που προέκυψαν απροσδόκητα τις τελευταίες μέρες. Την Τρίτη, να είστε ανοιχτοί και να αποδεχτείτε αυτά τα πράγματα και τους ανθρώπους που έρχονται σε εσάς σήμερα.

Δίδυμοι , σήμερα θα γνωρίσετε νέα άτομα με τα οποία μπορεί να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε ή θα δυσκολευτούν να καταλάβουν τις πράξεις σας. Σήμερα, θα προσπαθήσετε να βρείτε τον χρόνο και την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζετε. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αφού έχετε φτάσει σε αδιέξοδο σε αρκετούς σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι ιδανικές σας συνθήκες θα υλοποιηθούν μόνο αφού αποφασίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Όσον αφορά την καριέρα σας, θα πιεστείτε πολύ λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας. Ωστόσο, μείνετε με αυτό, κάντε υπομονή και σύντομα θα ξεπεράσετε τα πράγματα. Φροντίστε να διαβάσετε όλες τις προτάσεις σχετικά με τα προσωπικά σας οικονομικά πολύ προσεκτικά, γιατί οι κίνδυνοι μπορεί να ελλοχεύουν στα ψιλά γράμματα.

Ζυγός , θα ζήσετε ενδιαφέρουσες καταστάσεις με νέους και παλιούς φίλους. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας ανατρέψουν τα πράγματα και θα σας βγάλουν εκτός πορείας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να μην αφήσετε αυτό να σας επηρεάσει αδικαιολόγητα διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο, τόσο του εαυτού σας όσο και της κατάστασης. Καλά θα κάνατε να αποφύγετε σημαντικές αλλαγές ή σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας σήμερα. Δεν σκέφτεσαι καθαρά. Αφήστε τα πράγματα και προσπαθήστε να παρέμβετε και να αλλάξετε την πορεία σας όταν η κατάσταση έχει τακτοποιηθεί για άλλη μια φορά, επιτρέποντάς σας να δείτε πιο μπροστά. Πρέπει επίσης να είστε συντηρητικοί όσον αφορά τα οικονομικά σας

Υδροχόος, Θα κληθείτε να αναλάβετε ορισμένες ευθύνες σήμερα και ο ελεύθερος χρόνος σας θα εξατμιστεί. Έχεις τόσο γεμάτο πρόγραμμα σήμερα που πρέπει να προετοιμαστείς και να οργανωθείς. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε κάθε θέμα αποτελεσματικά και χωρίς πολύ άγχος. Όσον αφορά την αγάπη, συνεχίζετε να παίρνετε το δρόμο σας, πιέζετε για αυτό που θέλετε και ο σύντροφός σας συνεχίζει να υποχωρεί και να συμβιβάζεται μόνο και μόνο για να αποφύγει τη δημιουργία περιττών τριβών. Αλλά πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι μια σχέση αποτελείται από δύο ίσα μέρη. Ετοιμαστείτε για απρόβλεπτες εξελίξεις στη δουλειά που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Τα πράγματα είναι όλα στον αέρα, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε ένα ελαφρύ πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύψει. Δεν είναι καλή στιγμή για σημαντικές αποφάσεις σταδιοδρομίας. Τα οικονομικά σας  ανησυχούν αρκετά και αυτό οφείλεται σε εκκρεμότητες του παρελθόντος που απαιτούν επίλυση.

Εάν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ολοκληρώσετε εργασίες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Σήμερα μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τον γάμο, τα παιδιά σας, τους γονείς σας ή άλλα άτομα με τα οποία ζείτε. Αν ξεκινήσετε κάτι νέο σήμερα με την οικογένεια ή το σπίτι σας, η εξέλιξή του θα είναι αργή αλλά σταθερή. Δεν είναι μέρα για γρήγορη δράση, για πίεση σε γεγονότα ή άτομα να εξελιχθούν δυναμικά ή σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αναζητήστε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της ζωής σας.

Καρκίνος, η Τρίτη θα είναι μια περίπλοκη, αγχωτική μέρα με πιθανότητα ξαφνικών αλλά βίαιων συγκρούσεων και διαφωνιών. Ωστόσο η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό έχετε το θάρρος να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε πραγματικά την επιθυμία της καρδιάς σας. Εάν ακολουθήσετε μια λογική προσέγγιση και χτίσετε από την αρχή, δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να αποτύχετε. Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δείχνουν να πάνε πολύ καλά και ό,τι προβλήματα και να έχετε, σύντομα θα εξαφανιστούν. Στη δουλειά, αδράξτε την ευκαιρία να στρέψετε το μυαλό σας στο να απαλλαγείτε από αυτές τις ελάχιστες μικρές λεπτομέρειες που σας κρατούν πίσω και προχωρήστε. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται

Σκορπιός , μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για ευχαρίστηση, διασκέδαση και γενικά ευχάριστα πράγματα. Υπάρχει γενική αναταραχή στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή αυτή τη στιγμή και αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας αποπροσανατολίσει και θα σας βγάλει από το πρόγραμμά σας. Πρέπει να μείνετε αποφασισμένοι και να χρησιμοποιήσετε την λογική σας. Έτσι θα ξαναβρείτε τα πατήματά σας αργά ή γρήγορα. Είστε υπό μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό και έχετε πολλές ευθύνες να ανταποκριθείτε. Αυτό σας παίρνει πολύ χρόνο, ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε τον χρόνο να αφιερώσετε στον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να δρομολογήσετε νέα έργα στη δουλειά. Τα οικονομικά σας είναι σε αδιέξοδο προς το παρόν, αλλά τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν.

Ιχθύες, Πρέπει να ρυθμίσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας σήμερα, προκειμένου να βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Κάτι τέτοιο θα σας να κάνετε μια νέα αρχή εκεί που πρέπει χωρίς να επηρεάζεστε από όλη την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου σήμερα. Δεν πρέπει να απογοητεύσετε ούτε μια στιγμή στη δουλειά. Μην τα παρατάτε και μην απομακρύνεστε από όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε ήδη καταβάλει. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο σας φαίνεται αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα είστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Οι κόποι σας σύντομα θα ανταμειφθούν

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.