Σε πρώτο πλάνο η Υπερπανσέληνος και τα Ελληνοτουρκικά. Μια υπερπανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στις 14 Ιουνίου, είναι το κύριο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας! Μια πανσέληνος στο ζώδιο των ταξιδιών, των πτήσεων, αλλά και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης ο πλανήτης του αθλητή, του δρομέα, δείχνοντας το έντονο άγχος και την αναστάτωση που θα προκαλέσει.


Ο Κρόνος, ο πλανήτης της δύναμης, σε καλή όψη φέρνει την υπομονή και την αποφασιστικότητα να πετύχουμε αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας θα ρίξει ένα θολό σύννεφο με όψη τετραγώνου πάνω από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, ενδεχομένως ακόμη και να μας κάνει να νιώθουμε άρρωστοι ή σαν να έχει εξασθενήσει η ζωτική μας δύναμη, όπως επίσης φέρνει και προβλήματα με το νερό


Η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου είναι συνδεδεμένη με τις καταστάσεις και τα γεγονότα που πυροδοτήθηκαν μετά την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου 2021.

Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στις 23 μοίρες και 25 λεπτά του Τοξότη, απέναντι από τον Ήλιο στις 23 μοίρες και 25 λεπτά στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννιούνται με προσωπικούς πλανήτες και δείχνουν στις 19 έως 27 μοίρες των Μεταβλητών ζωδίων, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.