ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα περάσετε καλά για να προγραμματίσετε τα σχέδια και τις πράξεις σας. Η μέρα θα φέρει ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε απροσδόκητα χρήματα, μικρά επιπλέον έσοδα ή άλλα θετικά οικονομικά γεγονότα για εσάς.


Κριός – η Παρασκευή θα ευνοήσει την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, τη λήψη χρημάτων ή την επίτευξη συμφωνίας οικονομικής φύσης που σχετίζεται με καλύτερες αμοιβές ή επίλυση οικονομικών προβλημάτων. Η σημερινή μέρα σας βρίσκει πολύ δυναμικούς και καθοριστικούς και θα κάνετε τόσα πολλά που θα εκπλαγείτε κι εσείς. Είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις πράξεις σας, που δεν πρέπει να αφήνετε σχόλια από άλλους για να σας επηρεάσουν. Στο τέλος θα δείτε ότι θα επιβεβαιωθείτε για τις αποφάσεις σας και θα ικανοποιηθείτε ηθικά. Στην προσωπική σας ζωή θα έχετε πλέον την ευκαιρία να περνάτε πολύ καλά με τον σύντροφό σας, επικεντρωθείτε στα θετικά για να χαλαρώσετε και αφήστε το καθημερινό άγχος στην άκρη. Στη δουλειά βρίσκεστε σε κομβικό σημείο και καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να μελετάτε πολύ καλά κάθε σας κίνηση, αφού κάθε λάθος χειρισμός μπορεί να σας οδηγήσει αυτόματα σε καταστροφή.

Λέων – θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα σχέδιά σας, καθώς είναι πιθανό να πάρετε λάθος απόφαση, παραπλανημένοι από λανθασμένες ή μη επαληθευμένες πληροφορίες. Προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί και ανοιχτόμυαλοι με όσους ανήκουν στον άμεσο κύκλο σας, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να βρίσκετε πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα όπως και όταν προκύπτουν. Τα οικονομικά από την άλλη πλευρά, απαιτούν μια πιο προσεκτική και συνεπή προσέγγιση από μέρους σας. Αποφύγετε τυχόν μεγάλες περιττές αγορές.

Τοξότης – συγκρούσεις και εντάσεις. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεστε, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε στερώντας σας από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας, που επίσης σας χρειάζονται και μπορεί να παραπονεθούν για αυτό. Βαδίζετε σε τεντωμένο σκοινί στη σχέση σας, όπου φαίνεται να προσπαθείτε να διατηρήσετε μια πολύ λεπτή ισορροπία. Κάντε ό,τι μπορείτε για να επαναφέρετε τα πράγματα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη την πειθαρχία σας και τις ικανότητες στην δουλειά σήμερα, εάν θέλετε να τα αντιμετωπίσετε όλα. Οι ευθύνες σας αυξάνονται και θα έχετε πολλή δουλειά να ξεπεράσετε. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι πηγή ανησυχίας. Συνεχίστε την οικονομία.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με νόστιμα φαγητά, νέα ρούχα ή άλλα πράγματα που θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αυτή η μέρα σας φέρνει μια συνάντηση ή μια συζήτηση με έναν φίλο που βρίσκεται σε κάποιο είδος σύγχυσης ζωής για σημαντικά θέματα για την προσωπική του ανάπτυξη. Προσαρμόστε στους χαρακτήρες και τις συνήθειες των ανθρώπων γύρω σας. Μια υπέροχη δοκιμασία που σας φέρνει την ανάπτυξη που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Ταύρος – μπορεί να απογοητευτείτε ή να λυπηθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο μικρότερο από εσάς. Τα πράγματα πάνε καλά σήμερα. Οι καλές εξελίξεις στα οικονομικά σας σημαίνουν ότι τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Αυτό φέρνει χαρά και ικανοποίηση. Προσοδοφόρες προτάσεις έρχονται στο δρόμο σας επαγγελματικά και θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα για να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο, γιατί η τύχη σας μπορεί να αλλάξει σύντομα. Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή, οπότε μη διστάσετε να ρισκάρετε.

Παρθένος – η μέρα φέρνει περισσότερη ένταση, επαφές και περισσότερες απρόσμενες ή δυσάρεστες περιστάσεις, άγχος. Οι αβεβαιότητες και οι ανασφάλειες μαστίζουν την επαγγελματική σας ζωή αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε αυτό να σας απογοητεύσει ή χειρότερα, να επηρεάσει άλλους τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας στη δουλειά σήμερα. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ και προσπαθήστε να μείνετε ουδέτεροι σε τυχόν διαφωνίες με τους συναδέλφους σας. Υπάρχει κίνδυνος ισχυρών παρεξηγήσεων σήμερα. Τα οικονομικά σας χρειάζονται για άλλη μια φορά την προσοχή σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδά σας.

Αιγόκερως – απρόσμενα γεγονότα θα συμβούν, που μάλλον κάποια δεν θα σας αρέσουν. Όμως ετοιμαστείτε και για ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σήμερα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους! Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από τις απαισιόδοξες τάσεις σας και να έχετε μια πιο θετική και ελπιδοφόρα άποψη για το μέλλον σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα πολύ πιο αποτελεσματικά. Ευκαιρίες χτυπούν επίσης την πόρτα σας για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να αυξήσετε το εισόδημά σας. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τυχόν χρέη για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, για εσάς η Παρασκευή θα είναι ημέρα αγάπης, αρμονίας, συγγνώμης, συμφιλίωσης. Κάποιοι από εσάς σήμερα μπορεί να είστε πολύ ανυπόμονοι και σήμερα θα πρέπει να χαμηλώσετε τον εαυτό σας. Αποδεχτείτε ανθρώπους και γεγονότα όπως είναι. Γενικά έχετε μπροστά σας μια δυνατή μέρα, με καλές ευκαιρίες, με πιθανότητες επιτυχίας, αλλά μην είστε αλαζόνες, περήφανοι και εγωιστές.

Δίδυμοι – σήμερα μπορεί να είστε η αιτία της κακής ή ασταθούς συναισθηματικής διάθεσης. Το γενικό θέμα σήμερα θα είναι ένα ακραίο άγχος και εξάντληση. Κάποια ζητήματα θα σας απορροφήσουν περισσότερο από ό,τι φανταζόσασταν και θα σας αποτρέψουν. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να μην πανικοβληθείτε. Παραμένοντας ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Στη δουλειά σας έχει απασχολήσει η ανάπτυξη της σχέσης σας με αξιόλογους συναδέλφους. Αυτό θα αποδώσει, καθώς η κατανόηση που μοιράζεστε τώρα με αυτούς τους ανθρώπους θα σας βοηθήσει. Τα οικονομικά περνούν μια αρκετά δύσκολη φάση, αλλά παραμείνετε πιστοί στο πλάνο που έχετε θέσει σε εφαρμογή.

Ζυγός – θα έχετε λόγους να χαρείτε, που θα σχετίζονται με ενδιαφέροντα προσωπικά γεγονότα. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό σήμερα και αυτό θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ωστόσο αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, καθώς η μέρα πλησιάζει στο τέλος της, γιατί θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι και δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε τόσο καθαρά. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, διαφορετικά θα βρεθείτε να λέτε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά και που είναι βέβαιο ότι θα πληγώσουν τον σύντροφό σας. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε μεγάλους κινδύνους στη δουλειά σήμερα, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Αποδεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται. Σιγά σιγά βρίσκετε την οικονομική σας βάση και αυτό σας δίνει λίγο μεγαλύτερη ευκολία.

Υδροχόος – μπορεί να λαμβάνετε νέα που σχετίζονται με την υγεία μιας γυναίκας ή να έχετε μια παρόμοια φροντίδα. Το παρελθόν επιστρέφει για να σας στοιχειώσει σήμερα και ήρθε η ώρα να βρείτε αποφασιστικές και μόνιμες λύσεις σε προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους πολύ πίσω. Προσπαθήστε να κλείσετε την πόρτα σε εκείνο το κεφάλαιο της ζωής σας και σε οτιδήποτε άλλο ανήκει σταθερά στο παρελθόν. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε. Προσπαθήστε να βρείτε μια στιγμή για να χαλαρώσετε καθώς η μέρα πλησιάζει στο τέλος της, γιατί τη χρειάζεστε πολύ.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα δεν είναι η ώρα να τσακωθείτε, αλλά να εναρμονίσετε τα αντίθετα, τους διαφορετικούς ανθρώπους, τις απόψεις και τις διαθέσεις. Προετοιμαστείτε σήμερα για να ακούσετε περισσότερο τι λένε οι άλλοι. Η σιωπή σας σήμερα μπορεί πραγματικά να είναι χρυσός. Ένα ακατάλληλο σχόλιο ή παρατήρηση, μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από δυσάρεστες συγκρούσεις και σύνθετες εξηγήσεις.

Καρκίνος – σήμερα είναι ώρα για έρωτες και οικείες εμπειρίες, αλλά με καλά μετρημένες πράξεις και λόγια, ξεκαθαρίζοντας περιττά συναισθήματα ή αποφεύγοντας ευαίσθητα θέματα συζήτησης. Είναι μια ιδανική μέρα για χαλάρωση και για όμορφες συζητήσεις με τους κοντινότερους και τους αγαπημένους σας. Δεν θα αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αρπάξετε την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση, το χρειάζεστε πολύ. Στη δουλειά θα έρθουν στο φως προβλήματα και καθυστερήσεις που θα σας κάνουν νευρικούς και οξύθυμους. Προσέξτε να μην ανησυχείτε άσκοπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο μόνο θα επιδεινώσετε την κατάσταση.

Σκορπιός – μπορεί να χαρείτε μια είδηση ​​ή πρόταση που φέρνει κάτι νέο στη ζωή σας, την αρχή μιας αλλαγής. Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα όταν πρόκειται να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή η κρίση σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Υπάρχει γενικό χάος και σύγχυση παντού γύρω σας και δεν είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά. Τα οικονομικά σας έχουν δει πολύ καλύτερες μέρες. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε να αναπνεύσετε ανακουφισμένοι.

Ιχθύες – νιώθετε καλά και αυτό σας κάνει μάλλον εξωστρεφείς σήμερα. Αυτό με τη σειρά του θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Συζητήσεις, επικοινωνία μέσω διαδικτύου και γνωριμίες με άτομα που θα είναι πολύ χρήσιμα για εσάς. Επιφυλάσσονται αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει σημαντικό άγχος, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι προς το καλύτερο και θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Μην αφήσετε λοιπόν αυτές τις αλλαγές να σας τρομάξουν. Να είστε έτοιμοι για μερικές σημαντικές ευκαιρίες για κέρδος και εξέλιξη στη δουλειά σήμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επωφεληθείτε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Τα οικονομικά σας γίνονται επιτέλους λίγο πιο σταθερά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.