ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα δεσμευτείτε σε ημιτελείς εργασίες ή δεσμεύσεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Οι περισσότερες από τις υποθέσεις σας θα εξαρτηθούν ή θα αφορούν χρήματα και οικονομικά έγγραφα. Αυτή η μέρα δεν φέρνει ιδιαίτερες εκπλήξεις στη ζωή σας και γενικά θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.


Κριός – την Τρίτη αποφύγετε ριψοκίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες, προσέξτε πώς οδηγείτε αν πρέπει να ταξιδέψετε σήμερα, καθώς και αν χρησιμοποιείτε κατάλληλο και ασφαλή εξοπλισμό. Υπάρχει κίνδυνος οι ανασφάλειές σας να σας επηρεάσουν εις βάρος των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, οπότε το καλύτερο είναι να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να σας εκνευρίσουν. Η τάση σας να κρατάτε μυστικά δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Στην επαγγελματική σας ζωή μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την κατάσταση.
Λέων – θα εξακολουθείτε να αναζητάτε λύση σε κάποια προβλήματα στη ζωή τους, καθώς πιθανότατα δεν μπορείτε ακόμα να βρείτε τη σωστή. Διάφορα θέματα οικογενειακού χαρακτήρα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση και οριστική λύση. Προσπαθήστε να αντιδράτε πάντα με ήρεμο και συγκρατημένο τρόπο στους γύρω σας σήμερα, διαφορετικά κινδυνεύετε να εμπλακείτε σε μια σειρά από καβγάδες. Φροντίστε να παραμείνετε ουδέτεροι σε οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ στενών φίλων. Στη σχέση σας, τα γενικά προβλήματα της ζωής σας διαχέονται στις σχέσεις σας με το άλλο σας μισό, προκαλώντας εντάσεις. Αλλάξτε λοιπόν τη συμπεριφορά σας. Στη δουλειά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναναστροφές σας με τους συναδέλφους, αφού έχετε κρυφούς εχθρούς.
Τοξότης – η Τρίτη φέρνει αρκετές εργασίες στην οικογένεια ή στο σπίτι για να καταφέρετε να ασχοληθείτε και με κάτι επιπλέον. Σας κατακλύζει η απαισιοδοξία σήμερα και μπορεί να νιώσετε ακόμη και ένα είδος απόγνωσης. Η μέρα έχει τις προκλήσεις της και εσείς δεν δείχνετε να μπορείτε να την αντιμετωπίσετε. Αποδεχτείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και μην αντιστέκεστε σε αυτό που συμβαίνει. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αφού δεν έχετε ακόμα τη δύναμη να αλλάξετε την κατάσταση. Η ερωτική σας ζωή είναι γρίφος με εντάσεις και καλό θα ήταν να ελέγξετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Διαφορετικά κινδυνεύετε να προκαλέσετε παρεξήγηση ή και καυγά ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Πρέπει να παραμείνετε οργανωμένοι στη δουλειά σήμερα, γιατί φαίνεται ότι θα κληθείτε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και να αναλάβετε νέες ευθύνες.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τρίτη είναι μια μέρα που η υγεία σας δεν θα αντέχει μεγαλύτερο φορτίο. Οποιαδήποτε πάθηση θα πρέπει να αντιμετωπίζεται καλά και να μην αντιμετωπίζεται με αυτοθεραπεία. Κάποια προβλήματα σήμερα θα σας κάνουν να αλλάξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις, τον τρόπο εργασίας ή τον τρόπο ζωής σας. Στόχος τους είναι να σας προκαλέσουν σε μια συγκεκριμένη αλλαγή. Την Τρίτη, οι οικονομικές σας υποθέσεις και η οικονομική σταθερότητα θα είναι προτεραιότητά σας.

Ταύρος – αυτή την ημέρα, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες, ειδικά αυτές με γυναίκες. Προβλήματα στη ζωή σας και νιώθετε κουρασμένοι. Ως αποτέλεσμα, το βγάζετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα με κάθε ευκαιρία, κατηγορώντας τους για οτιδήποτε δεν σας πάει καλά. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της σήμερα. Αλλά αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση, δεν φταίει κανείς – δεν φταίνε οι άνθρωποι γύρω σας και ούτε εσείς. Συμβαίνουν πράγματα που προκαλούν άγχος και είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τη στάση σας και να διορθώσετε την κατάσταση. Έχετε την τάση να παραπονιέστε συνεχώς στον σύντροφό σας ότι δεν σας καταλαβαίνει και δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Αλλά ο σύντροφός σας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και έχει χάσει πια το πώς να βοηθήσει, αφού δεν ξέρετε καν εσείς τι ακριβώς χρειάζεστε. Τα πράγματα είναι στάσιμα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό είναι εκνευριστικό, καθώς οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια εμποδίζουν την πραγματοποίηση των ονείρων σας.
Παρθένος – θα χαρείτε από μια είδηση ​​ή μια δύσκολη επιτυχία στη ζωή σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές ατυχίες στην επικοινωνία στην πορεία και αυτό έχει τη δυνατότητα να σας απογοητεύσει. Μην το αφήσετε. Απλά προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας τελευταία και ως αποτέλεσμα η ερωτική σας ζωή υποφέρει. Μπορεί να υπάρχουν θέματα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σας αυτή τη στιγμή, αλλά προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο για εκείνον/η. Διατηρήσετε μια θετική σχέση με τους συναδέλφους σας στη δουλειά.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει λίγα έσοδα ή καλά νέα οικονομικής φύσης. Νιώθετε πολύ ευαίσθητοι σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε τη συντροφιά των πιο κοντινών και των αγαπημένων σας. Μην αφήνετε την έλλειψη ψυχραιμία σας να σας επηρεάσει και να χαλάσει τις σχέσεις σας. Πραγματικά δεν χρειάζεται να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο σύντροφός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας όπως και οι φίλοι σας σήμερα. Και επειδή θέλετε να τους βοηθήσετε όλους, θα χρειαστεί να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας αρκετά καλά. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Πρέπει να ασκήσετε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη προσέξτε τυχόν απόπειρες εξαπάτησης, ανεντιμότητας ή παρασκηνίων στις πράξεις σας. Πολλοί σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα έγγραφο, συμβόλαιο ή άλλες σημαντικές διατυπώσεις και γραφειοκρατία. Πιθανότατα θα έχετε μια σημαντική συνάντηση, συζήτηση, διαδικτυακή συνέντευξη για δουλειά κ.λπ. σήμερα.

Δίδυμοι – μπορείτε να ταξιδέψετε σήμερα, να κάνετε σχέδια ταξιδιού ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις για ενδιαφέροντα θέματα στη ζωή. Το απόγευμα μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάλλιστα να βρεθείτε σε αντίθεση μαζί τους. Στη γενική σύγχυση, ίσως θέλετε να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Όλη η πίεση που δεχτήκατε πρόσφατα σας έχει επιβαρύνει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, επομένως έχετε λίγη όρεξη ή ενθουσιασμό να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε πώς νιώθετε. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, καλό είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε με κάποιον που είστε στον ίδιο χώρο εργασίας, γιατί αυτό πιθανότατα θα οδηγήσει σε αναστατωτικές επιπλοκές στη συνέχεια.
Ζυγός – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Είστε γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι, τολμηροί και αποφασιστικοί αν θέλετε να τα δείτε επιτέλους να γίνονται πραγματικότητα. Τολμήστε να ρισκάρετε! Όσον αφορά την αγάπη, φαίνεται να απαλύνετε λίγο τη στάση σας. Σταματήστε να είστε τόσο επικριτικοί. Η πρώτη σας προτεραιότητα στη δουλειά πρέπει να είναι η βελτίωση της σχέσης σας με τους συναδέλφους σας ή τους πελάτες σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία και να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον εισόδημα.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει ευνοϊκές ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου ή ιδέας. Είναι κυρίως επαγγελματικά θέματα που θα σας κεντρίσουν σήμερα. Προβλήματα έχουν ανέβει στην επιφάνεια που απαιτούν την επείγουσα προσοχή σας για άμεση λύση. Νιώθετε ανασφάλεια και δυσπιστία αυτή τη στιγμή και δυσκολεύεστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε. Όσον αφορά την αγάπη, υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλετε να κάνετε και να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας σήμερα, αλλά φαίνεται ότι θα σας αποτρέψουν περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Θα περάσει καιρός ακόμα μέχρι να μπορέσετε να κάνετε τις αγορές που επιθυμείτε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, όλα όσα κάνετε σήμερα θα πρέπει να γίνονται αρμονικά, χωρίς ένταση ή θυμό. Σήμερα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δείξετε ιδιότητες όπως προσαρμοστικότητα, διπλωματία, γοητεία στην επικοινωνία με άλλα άτομα, ακόμα κι αν είναι συγγενείς σας. Ο σεβασμός στις απόψεις ή τις επιθυμίες των ανθρώπων με τους οποίους θα επικοινωνήσετε σήμερα θα είναι επίσης πολύ σημαντικός για την επιτυχία σας την Τρίτη.

Καρκίνος – χρησιμοποιήστε τις ευοίωνες ευκαιρίες αυτής της ημέρας για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στις υποθέσεις και τις υποχρεώσεις σας. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να δυσκολεύεστε να αποκτήσετε τον έλεγχο των σκέψεων και των πράξεών σας. Το γεγονός ότι δεν ξέρετε τι σας συμβαίνει, σας κάνει εξαιρετικά ευερέθιστους και τα αυξανόμενα αισθήματα άγχους σας κάνουν επιρρεπείς να ξεκινήσετε συγκρούσεις με τους γύρω σας. Ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε. Δεν έχει νόημα να θέτετε σε κίνδυνο τις φιλίες σας. για χάρη μιας παροδικής διάθεσης. Η ασταθής συμπεριφορά που επιδεικνύετε τις τελευταίες εβδομάδες έχει μπερδέψει τον σύντροφό σας. Δεν ξέρει τι να κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι μια μέρα για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, καθώς μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σας είναι σε όχι καλή κατάσταση, καθώς δυσκολεύεστε να τα επαναφέρετε υπό έλεγχο.
Σκορπιός – θα δυσκολευτείτε περισσότερο να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας για αυτήν την ημέρα και μάλλον θα πρέπει να αφήσετε κάποια από αυτά για τις επόμενες μέρες. Οι νέες εξελίξεις εκτυλίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτό το μόνο που κάνει είναι να σας χαλάσει τη διάθεση και να σας εκνευρίσει. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε. Να είστε υπομονετικοί και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προσαρμοστείτε στις νέες σας συνθήκες και θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ξανά τις υποθέσεις σας. Δεν είναι η μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Καλά θα κάνετε να σταματήσετε να επικρίνετε και να κατηγορείτε τον σύντροφό σας για ό,τι είναι λάθος στη δική σας ζωή και να παραδεχτείτε ότι είστε επίσης υπεύθυνοι. Τα οικονομικά σας διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο. Τα νέα έξοδα απλώς εμφανίζονται ατελείωτα. Πρέπει να βάλετε κάποιες προτεραιότητες.
Ιχθύες – μπορεί να έχετε έναν απροσδόκητο θέμα ή μια κατάσταση που σχετίζεται με ένα παιδί. Είστε έτοιμοι να βγείτε και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας, αλλά μην ανησυχείτε. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις, καλύτερα να μην πείτε τίποτα, γιατί απλά θα φέρετε μια άσκοπη σύγκρουση . Ο σύντροφός σας, σας αγαπά και σας σέβεται, κάτι που σας κάνει πολύ χαρούμενους, αλλά μπορεί επίσης να αισθάνεστε λίγο στριμωγμένοι μερικές φορές. Αν αυτό είναι αλήθεια, ήρθε η ώρα να εξηγήσετε ότι πρέπει να έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας περιστασιακά. Τα οικονομικά σας είναι επίσης ανοδικά, οπότε αυτή είναι η ώρα να διευθετήσετε τυχόν εκκρεμότητες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.