Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, κατά την οποία απροσδόκητα γεγονότα θα σας στερήσουν μερικές φορές την ευκαιρία να την απολαύσετε συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορείτε να επιτύχετε σημαντική επιτυχία, να κάνετε μια αλλαγή ή άλλες ενέργειες ευνοϊκές για εσάς, που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πάρτε τολμηρές σημαντικές αποφάσεις και μην φοβάστε τους κινδύνους.


Κριός – η Παρασκευή σας φέρνει περισσότερη ένταση και την πιθανότητα ανεπιθύμητων ή δυσάρεστων συγκρούσεων και διαφωνιών. Είναι καιρός να γίνετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, ώστε κανένα άτομο ή γεγονός να μην μπορεί να σας βλάψει και να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αγαπάτε το παρόν και όλες οι συγκρούσεις είναι απλώς μια ευκαιρία για να κατανοήσετε καλύτερα το άλλο σας μισό. Στη δουλειά, θα συναντήσετε ελάχιστα εμπόδια ή καθυστερήσεις, αρκεί να διατηρήσετε το πρόγραμμα και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Τα προσωπικά σας οικονομικά είναι τεταμένα.
Λέων – θα έχετε υποχρεώσεις ή συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά (οικογενειακά ή επαγγελματικά), με διάφορα έγγραφα οικονομικής φύσεως. Προσπαθήστε να μην πληγώνεστε από τα εκνευριστικά σχόλια και τη συμπεριφορά άλλων ανθρώπων σήμερα, γιατί το μόνο που θα κάνετε είναι να αγχώνεστε όλο και περισσότερο και να εμπλακείτε σε μια σειρά από αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να μην ακούτε άτομα που έχουν δείξει ότι δεν έχουν σκοπό να δουν τα πράγματα από τη δική σας οπτική γωνία. Στην ερωτική σας ζωή, η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Η σημερινή μέρα θα πρέπει να είναι ευνοϊκή όταν πρόκειται να ξετυλίξετε μερικές από τις πολυπλοκότητες που έχουν εισχωρήσει στη σχέση σας. Στη δουλειά, ένας συνάδελφος μπορεί να σας κάνει μια πρόταση που αν τη χειριστείτε σωστά, θα σας αποφέρει ιδιαίτερα κέρδη και ωφέλειες. Τα προσωπικά σας οικονομικά δεν σας αφήνουν ακόμη κανένα περιθώριο για να αναπνεύσετε.
Τοξότης – μπορείτε να περάσετε ευχάριστο χρόνο αλληλοεπιδρώντας με φίλους κοντά ή μακριά ή να κάνετε μια νέα φιλία. Τα πράγματα φαίνονται να εξελίσσονται ομαλά. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε, διαφορετικά θα παραπαίετε. Η ατμόσφαιρα είναι γαλήνια στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφός σας είναι εύκολο να εκφράσετε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον, γι’ αυτό χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, σας περιμένει μια ωραία έκπληξη από κάποιον που ήδη γνωρίζετε. Είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα συναισθήματά του για εσάς. Όσον αφορά τη δουλειά σας, τολμήστε να κάνετε το σωστό και δεν θα απογοητευτείτε. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, πρέπει να γίνετε πιο υπεύθυνοι.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα σας φέρει αφορμή για διάφορα θετικά συναισθήματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποιες ανησυχίες ή προβλήματά σας, να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η επικοινωνία σας με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) θα είναι σημαντική και θετική για εσάς.

Ταύρος – σήμερα αποφύγετε τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες. Φροντίστε την υγεία σας, τη σωματική και συναισθηματική σας σταθερότητα. Φαίνεται δύσκολη μέρα η σημερινή, γεμάτη πίεση. Η καλύτερη στρατηγική σας για να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες, είναι να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και ουδέτερη θέση όσο μπορείτε. Επικεντρωθείτε στο θέμα και μην παρασυρθείτε από τη σύγχυση. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρετε τι θέλετε και το ίδιο και ο σύντροφός σας. Βρείτε λοιπόν μια στιγμή σήμερα και αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα. Επιχειρηματικά, καλό θα ήταν να μην αρνηθείτε μια επαγγελματική συνεργασία. Μπορεί να δυσκολεύεστε να το πιστέψετε τώρα, αλλά μια τέτοια συνεργασία θα μπορούσε πραγματικά να ανεβάσει το προφίλ σας στο μέλλον. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.
Παρθένος – μπορείτε να περιμένετε μια καλή μέρα, αρκεί να μην σκορπίσετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις και να αποφύγετε συναισθηματικές αντιδράσεις και ενέργειες. Δεν είναι καλή μέρα για εξάρσεις και άσκεφτη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε καλά τα πράγματα πριν ενεργήσετε, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Από την άλλη, πρέπει επίσης να προσέχετε να μην διαλέξετε τσακωμό με κάποιον από το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα. Πιθανές είναι οι διαφωνίες. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας, κρατήστε χαμηλό προφίλ και υιοθετήστε μια πιο διπλωματική στάση. Έτσι θα αποφύγετε να χειροτερέψετε τα πράγματα. Καλά θα ήταν να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσοχή στα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, καθώς και στο σπίτι και την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες. Οικονομικά πιέζεστε πολύ, λόγω απρόσμενων εξόδων. Σύντομα όμως θα ανακτήσετε τον έλεγχο, βρίσκοντας νέες πηγές εισοδήματος.
Αιγόκερως – μπορείτε να έχετε μια θετική μέρα. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις σε θέματα καρδιάς. Είναι καιρός να κάνετε έναν απολογισμό και να καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεστε και πού πηγαίνετε. Έτσι θα σταματήσετε να βασανίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας και σε άλλους τομείς της ζωής σας, για να χαλαρώσετε λίγο. Η αγάπη και η σχέση σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Όχι κενές υποσχέσεις ή απλά ανόητα λόγια αγάπης. Μόνο οι ειλικρινείς ενέργειές σας, μπορούν να διορθώσουν τις ρωγμές και τις παρεξηγήσεις σας. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο οργανωμένοι και μεθοδικοί στη δουλειά. Φροντίστε να εκπληρώσετε έγκαιρα τις ευθύνες σας χωρίς πανικό. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προκαλούν άγχος, αλλά πραγματικά είναι δικό σας λάθος. Έχετε κάνει υπερβολικές δαπάνες.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις ανεκπλήρωτες εργασίες στον εργασιακό σας χώρο, που για τον έναν ή τον άλλον λόγο έχετε ξεχάσει να φέρετε εις πέρας μέχρι στιγμής. Μάλλον θα χρειαστείτε περισσότερη υπομονή και ακρίβεια στις ενέργειές σας σήμερα για να τις πραγματοποιήσετε. Σήμερα αποφύγετε το πείσμα ή την αγένεια στην επικοινωνία με ανθρώπους της καθημερινότητάς σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά, για να αποφύγετε οποιεσδήποτε ενέργειες που σχετίζονται με την πίεση ή τον έλεγχο των άλλων. Είναι καιρός να σταματήσετε να ανησυχείτε συνεχώς και να προσπαθείτε να μικροδιαχειρίζεστε κάθε κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Αφήστε τα πράγματα να κινηθούν αβίαστα και από μόνα τους. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα από μια τυχαία συνάντηση με μια έκρηξη από το παρελθόν σας. Στα επαγγελματικά σας βεβαιωθείτε ότι είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να αναγνωρίσετε και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας έρχεται. Τα προσωπικά σας οικονομικά είναι ακόμα πηγή άγχους.
Ζυγός – θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι καλές για εσάς σήμερα. Επιλέξτε να περάσετε χρόνο με φίλους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Αυτό θα σας ανεβάσει σημαντικά τη διάθεση και θα σας βοηθήσει να γίνετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Οι καθημερινές σας ανησυχίες έχουν δημιουργήσει μια σφήνα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό και αυτό σας έχει κάνει να απομακρυνθείτε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα και προσπαθήστε να το καλύψετε. Όσον αφορά τη δουλειά, χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία σήμερα. Σκεφτείτε ένα σχέδιο ώστε να μπορείτε να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας χωρίς να αγχώνεστε. Τα οικονομικά σας περνούν άσχημα και καλά θα κάνετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να κινηθείτε και να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος.
Υδροχόος – διάφορα απροσδόκητα γεγονότα θα συμβούν. Μείνετε σε εγρήγορση σήμερα! Να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπέροχες ευκαιρίες που σας δίνονται στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε την ικανότητα να αντλήσετε από την εσωτερική σας δύναμη για να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν. Αξιοποιήστε στο έπακρο την καλή σχέση που απολαμβάνετε με τους συναδέλφους σας. Αυτό θα σας δώσει τον χώρο που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με πλήρη ταχύτητα τα σχέδιά σας. Στην σχέση σας τα πράγματα στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε. Εάν είστε ελεύθεροι, μια νέα συνάντηση μπορεί να προαναγγέλλει νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα απαιτήσει προσοχή και συζητήσεις για τα χρήματα, ακόμα κι αν είναι με τους φίλους σας. Αποφύγετε να ενθουσιάζεστε με γρήγορα ή εύκολα κέρδη. Η επιθυμία του παιδιού σας ή ενός συγγενή σας να ταξιδέψει το επόμενο Σαββατοκύριακο μπορεί να αποτελέσει πηγή αντιπαράθεσης ή σύγκρουσης. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια συνάντηση, καλεσμένους στο σπίτι σας ή μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει διαφορετικά νέα για εσάς από κοντά και μακριά, συζητήσεις που θα σας φανούν χρήσιμες για οικογενειακές ή επαγγελματικές υποθέσεις, ανταλλάσσοντας ιδέες ή λαμβάνετε μια προσφορά. Θα ήταν σοφό να ακολουθήσετε μια πιο υπεύθυνη και ώριμη προσέγγιση στη ζωή σας. Οργανώστε και ιεραρχήστε τις εργασίες που έχετε στο χέρι, έτσι ώστε να τις ολοκληρώσετε χωρίς αδικαιολόγητη πίεση και άγχος. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε μια απαραίτητη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και θα γίνετε ακόμα πιο αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτό που έχετε βάλει σκοπό να κάνετε. Στην προσωπική σας ζωή, τις τελευταίες εβδομάδες σας έχουν προβληματίσει μια σειρά από θέματα. Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα φάση ευημερίας στη σχέση σας.
Σκορπιός – καλό θα είναι να στρέψετε την προσοχή στις πιο σημαντικές εργασίες για το σπίτι και την οικογένεια. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να ελέγχετε πλήρως την κατάσταση σήμερα, καθώς αυτό θα αποδειχθεί σχεδόν αδύνατο. Αποδεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται και προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας προς τα μέσα, ώστε να παραμείνετε ήρεμοι μέσα στο χάος και την αναταραχή που κυριαρχεί παντού γύρω σας. Μην το παρακάνετε όμως. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Είναι καιρός να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν μια για πάντα – ειδικά όταν πρόκειται για περιστάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή που σας απογοητεύουν. Στην καριέρα, πρέπει να αντιμετωπίσετε κάθε ημιτελή δουλειά και να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, ώστε όλα να μπουν στη θέση τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε με τη σειρά σας, καθώς και θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε τελικά σχέδια που σκεφτόσασταν εδώ και αρκετό καιρό. Τα οικονομικά σας βλέπουν μια αξιοσημείωτη βελτίωση σήμερα και αυτό σας βοηθά να διευθετήσετε τα χρέη.
Ιχθύες – προσπαθήστε να είστε πιο οργανωμένοι στη ζωή σας και – πάνω απ’ όλα – να έχετε μια πιο θετική νοοτροπία και να πιστεύετε στον εαυτό σας και στην ικανότητά σας. Ωστόσο, μην αφήσετε τις φιλοδοξίες σας να σας απορροφήσουν εντελώς. Αφιερώστε χρόνο για τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα όπου χρειάζεται. Αυτό θα επιτρέψει στη σχέση σας να γίνει πιο ειλικρινής, οικεία και αυθεντική, ανοίγοντας το δρόμο για να κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό εραστή. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ενεργείτε πιο υπεύθυνα στη δουλειά. Η επιπόλαιη συμπεριφορά δεν εξυπηρετεί κανέναν. Τα οικονομικά σας βλέπουν επιτέλους καλύτερες μέρες. Μπορείτε επιτέλους να διευθετήσετε λογαριασμούς και πληρωμές.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.