ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια δυναμική μέρα με πολλά, αλλά μικρής διάρκειας εκδηλώσεις και συναντήσεις. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με φίλους σας από κοντά και μακριά, από τους οποίους θα λάβετε απροσδόκητα νέα ή σημαντικές πληροφορίες. Αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα στη ζωή σας, αλλά σίγουρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις πράξεις σας.


Κριός – η μέρα φέρνει προβλήματα που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Κοιτάξτε γύρω σας, σκεφτείτε και δείτε γιατί σας δίνονται τέτοιες εμπειρίες. Προσέξτε όταν πρόκειται να υπογράψετε έγγραφα ή να συνάψετε μια νέα εμπορική σχέση, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Η δουλειά σας συναντά δυσκολίες και κακουχίες. Ο Κριός κάνει πολλά λάθη στη δουλειά λόγω κακώς ενημερωμένων και απρόσεκτων αποφάσεων. Πρέπει να προσαρμόσετε τη διάθεσή σας. Η σχέση σας θα αντιμετωπίσει πολλές συγκρούσεις και ασταθείς στιγμές. Η διάθεση σας θα είναι τεμπέλικη και μη συγκεντρωμένη στην δουλειά.

Λέων – θα έχεις μια συναισθηματική συζήτηση με μια γυναίκα ή θα λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα τέτοιο άτομο. Το πρόγραμμα εργασίας σας είναι γεμάτο και αισθάνεστε πιεσμένοι. Πρέπει να ανανεώσετε τη σκέψη σας και να αλλάξετε τις μεθόδους εργασίας σας. Θα ήταν καλή ιδέα να εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που θα συμβούν στη σχέση σας. Το να αγαπάς είναι εύκολο, αλλά το να διατηρείς και να συμφιλιωθείς με τον άλλον είναι δύσκολο. Η πραγματικότητα της ζωής είναι έτσι. Η διάθεσή σας θα είναι εριστική ακόμα και δυσαρεστημένη, γιατί πολλά πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε.

Τοξότης – νιώθετε πολύ απογοητευμένοι από ορισμένα άτομα και περιστάσεις γύρω σας. Ωστόσο, μην πέσετε στην παγίδα να πιστεύετε ότι κανείς δεν σας αγαπά ή δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Στην δουλειά αν αξιοποιήσετε πραγματικά τις ικανότητές σας στο έπακρο, μπορείτε να επιτύχετε μια πολύ υψηλή θέση. Η σχέση σας έχει μια σημαντική καμπή. Οι ελεύθεροι θα λάβουν ξαφνικά μια ερωτική ομολογία από έναν παλιό τους φίλο. Η διάθεσή σας θα είναι ενθουσιώδης, παθιασμένη με την εργασία και τάση να ζήσετε μια γεμάτη ζωή.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα είστε επιρρεπείς στην επιρροή μιας γυναίκας της οποίας η παρέμβαση μπορεί να είναι καλή, αλλά και να υπαγορεύεται από τα προσωπικά της ενδιαφέροντα. Σήμερα θα έχετε την τάση να προσβάλλεστε εύκολα, να πέφτετε σε μελαγχολικές διαθέσεις ή να μετανιώνετε για χαμένες ευκαιρίες. Πάνω από όλα, σήμερα αποφύγετε κρυφές ενέργειες, καθώς και κάθε μορφή χειραγώγησης.

Ταύρος – θα περάσετε δύσκολα αυτή τη μέρα, γιατί δεν θα σας αρέσουν κάποια γεγονότα ή αλλαγές, δεν θα είστε έτοιμοι να τα αποδεχτείτε και να τα πραγματοποιήσετε. Απροσδόκητα προβλήματα προκαλούν επίσης μεγάλη σύγχυση και άγχος. Πρέπει να αλλάξει η σκέψη και ο τρόπος εργασίας σας, για να βελτιωθεί αυτή την κατάσταση. Έχετε πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και είστε πολύ κουρασμένοι, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Εργάζεστε πολύ σκληρά αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αναζητάτε. Κι εσύ είσαι άνθρωπος και έχεις τα όριά σου. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας υπερβολικά. Σεβαστείτε τις ανάγκες του σώματός σας. Τυχόν οικογενειακά ζητήματα έχουν ανέβει στην επιφάνεια. Υπάρχει αμφιβολία και αβεβαιότητα για τη σχέση σας. Κάποιες διφορούμενες ενέργειες του άλλου ατόμου, σας κάνουν να αισθάνεστε ανήσυχοι και ανασφαλείς. Η διάθεσή σας θα είναι κακή, θα σκέφτεστε ακόμα και πολύ ασήμαντα πράγματα.

Παρθένος – η ημέρα απαιτεί μια εκτίμηση για το τι ή με ποιον θα ασχοληθείτε και γενικά ποια σχέδια έχετε αυτή τη στιγμή και πώς μπορεί να λειτουργήσουν στο εγγύς μέλλον. Η διαδικασία της δουλειάς γίνεται έντονα. Η προσοχή και η τελειομανία της Παρθένου δημιουργούν εύκολα πείσμα και συντηρητισμό. Η σχέση σας έχει πολλές απροσδόκητες αλλαγές. Οι ελεύθεροι θα βρουν επιτέλους την αληθινή τους αγάπη μετά από πολύ καιρό. Η διάθεσή σας θα είναι ήρεμη και θα δέχεστε ήρεμα ό,τι έρχεται. Προσπαθήστε να επιμείνετε σε έναν προϋπολογισμό, οικονομικά, αποφεύγοντας περιττά έξοδα, διαφορετικά μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και να πανικοβληθείτε.

Αιγόκερως – θα κάνετε ενδιαφέροντα σχέδια για το μέλλον σας. Η εργασιακή σας πρόοδος είναι σχετικά ευνοϊκή. Θα έχετε μοναδικές και νέες ιδέες. Η αγάπη σας είναι γλυκόπικρη. Για να πετύχετε την ευτυχία, πρέπει να είστε ενωμένοι για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στην παρούσα στιγμή. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την άποψή σας για συγκεκριμένα άτομα για τα οποία μπορεί να είχατε λάθος στο παρελθόν, τον χαρακτήρα και τις προθέσεις τους. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να γίνετε πολύ πιο καχύποπτοι από εδώ και πέρα. Αλλά θα οξύνει επίσης την ικανότητά σας να καταλάβετε γρήγορα ποιος αξίζει τον χρόνο και τη φιλία σας και ποιος όχι. Η διάθεσή σας θα είναι ανήσυχη και θα νοιώθετε ντροπαλά όταν ξεκινάτε μια συζήτηση με αγνώστους. Η δουλειά σας κάνει να κάθεστε για πολύ ώρα σε ένα μέρος, να πονάτε στα κόκαλα και τις αρθρώσεις, θα πρέπει να σηκώνεστε και να περπατάτε πιο συχνά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε αφορμές για θετικά συναισθήματα που μπορεί να σχετίζονται με τη φιλία σας. Εάν είστε μικροπρεπείς στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις, να είστε προετοιμασμένοι για κριτική από αυτούς που επηρεάζονται. Σήμερα, οι εκδηλώσεις θυμού μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστα ατυχήματα.

Δίδυμοι – η Πέμπτη φέρνει για εσάς ευχάριστες εμπειρίες και ενδιαφέροντα συναισθήματα με στενά άτομα, φίλους ή γνωστούς. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι άνθρωποι γύρω σας θα αποδειχθούν υποστηρικτικοί και θα αποτελούν πιθανώς πηγή πολύ καλών συμβουλών. Η καριέρα σας έχει φτάσει ένα βήμα πέρα ​​από τις προσδοκίες. Η επιτυχία έρχεται εύκολα, αλλά δεν βιάζεστε να ικανοποιηθείτε μόνο με αυτά που έχετε. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι γνωρίζετε ξαφνικά κάποιον που σας κάνει να φτερουγίζει η καρδιά σας από την πρώτη στιγμή. Η διάθεσή σας θα είναι ανοιχτή, φιλική και πάντα έτοιμη για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Προσέξτε να εξετάσετε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα όταν πρόκειται για συμφωνίες που σας ζητείται να υπογράψετε – τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως αρχικά φαίνονται. Τα προσωπικά σας οικονομικά θα επωφεληθούν από μια πιο επιχειρηματική και αποτελεσματική προσέγγιση.

Ζυγός – πιο δύσκολα σήμερα, που θα καταλάβετε και θα νιώσετε τις συνέπειες των λαθών σας από το πρόσφατο παρελθόν. Αντιμετωπίζετε πάρα πολλά προβλήματα και δυσκολίες τον τελευταίο καιρό και αυτό σας έχει καταπονήσει, ειδικά ψυχολογικά. Σήμερα όμως δημιουργούνται νέες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν Η δουλειά σας είναι σταθερή. Πρέπει όμως να αποσυρθείτε και να ανασυνταχθείτε στη δουλειά. Έχετε πιέσει προς τα εμπρός για πάρα πολύ καιρό και ως αποτέλεσμα είστε κάπως κουρασμένοι και μπερδεμένοι. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι εκπληρώνετε τις οικονομικές σας ευθύνες. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα φέρει ανακούφιση και θα σας βοηθήσει επιτέλους να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας. Η σχέση σας περνάει αρκετές ανησυχητικές στιγμές. Οι καβγάδες και οι συγκρούσεις εξακολουθούν να είναι συνηθισμένες, αλλά επιλύονται γρήγορα. Η διάθεσή σας θα είναι χαλαρή και αδρανής, ειδικά προς το τέλος της ημέρας.

Υδροχόος – σίγουρα θα αφιερώσετε χρόνο αυτή τη μέρα για ευχάριστες δραστηριότητες, συναντήσεις ή διασκέδαση. Η δουλειά σας φτάνει σε ένα λαμπρό σημείο καμπής. Αυτό το ζώδιο βάζει πάντα μεγάλους στόχους στο δρόμο προς την επιτυχία. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να αποφύγετε στιγμές που αισθάνεστε κουρασμένοι και θέλετε να τα παρατήσετε στα μισά του δρόμου. Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα σήμερα και σίγουρα θα νιώσετε την πίεση. Τα σχέδιά σας καθυστερούν συνεχώς και δεν μπορείτε παρά να μαλώσετε με τον κοντινότερο και αγαπημένο σας για να τα ολοκληρώσετε όλα, κάτι που δεν σας βοηθάει. Η σχέση σας είναι συχνά άβολη. Η υπερβολική ανησυχία, σας προκαλεί μερικές φορές την αντίθετη αντίδραση. Ακόμα και σε μια ρομαντική σχέση, δεν πρέπει να πιέζετε πολύ τον άλλον. Η διάθεσή σας θα είναι φυσική και άνετη με τα πράγματα που συμβαίνουν τριγύρω.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη ένας από τους κύριους τομείς ανάπτυξης θα είναι η καριέρα ή τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να επενδύσετε πολλή ενέργεια και χρόνο εκεί. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με έγγραφα, με διατυπώσεις, με τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεων. Μικρά προβλήματα είναι πιθανά, λόγω μεγαλύτερου άγχους και περιορισμένου χρόνου για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα είστε ανυπόμονοι και θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις των φίλων σας.

Καρκίνος – σας πιάνει πανικός για τα πράγματα που έχετε αφήσει ανεκπλήρωτα, αλλά θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας μερικά από τα σημαντικά καθήκοντά σας για αυτήν την ημέρα. Σήμερα θα είναι ενδιαφέρον για εσάς να επικοινωνήσετε με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Υπάρχουν αόρατες πιέσεις στη δουλειά. Η σχετικά πολύπλοκη φύση της εργασίας απαιτεί από τον Καρκίνο να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος. Ωστόσο, μην ανησυχείτε πολύ γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές. Η εμπιστοσύνη θα βοηθήσει να σπάσει όλες οι αποστάσεις και οι διαφορές στην σχέση αγάπης σας. Η διάθεσή σας θα είναι ψυχικά έντονη από τις πιέσεις της δουλειάς. Στα οικονομικά ωστόσο θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να διευθετήσετε τα χρέη που έχουν αυξηθεί εδώ και καιρό.

Σκορπιός – θα περιμένετε την ανάπτυξη μιας κατάστασης σύγκρουσης, αλλά σίγουρα δεν θα προσπαθήσετε να την εμβαθύνετε. Η δουλειά και η καριέρα σας έχουν κάποια θετικά νέα. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή του Σκορπιού εκτιμάται πάντα. Η ικανότητα να είστε διπλωματικοί θα σας βοηθήσει. Η σχέση σας θα συναντήσει μεγάλη θλίψη. Η διάθεσή σας θα είναι ειρηνική, προσιτή και πιο φιλική από ότι συνήθως.

Ιχθύες – μια συνομιλία οικονομικής φύσης ή σχετική με ένα σημαντικό έγγραφο με μια γυναίκα είναι στα προσεχή. Η καριέρα σας έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο. Εάν εργάζεστε στον τομέα της τέχνης και της δημιουργικότητας, έχετε πολλές ευκαιρίες να φτιάξετε το όνομά σας. Η σχέση σας χρειάζεται προσεκτική εξέταση. Μην ξοδεύετε πολύ χρόνο σε ανάξιους ανθρώπους. Οι παντρεμένοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο. Η διάθεσ;h σας θα είναι ενθουσιώδης όταν λαμβάνετε νέες εργασίες ή νέα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.