Μενού Κλείσιμο

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 31 Μάϊου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα έχετε αρνητικές προσδοκίες για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια σύγχυση ή καιροσκοπική στάση από την αρχή της ημέρας. Σήμερα, οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας θα εξαρτηθούν από τα δικά σας συναισθήματα και ευαισθησίες. Η υγεία σας θα απαιτήσει κάποια φροντίδα ή θα έχετε δέσμευση για κάποια θεραπεία. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα έχουν δύσκολη εξέλιξη.


Κριός – η Τρίτη φέρνει ενδιαφέρουσες και μερικές φορές απρόσμενες συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους ή στενούς γνωστούς. Προσπαθήστε όμως να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας ωθήσει σε βιαστικές κινήσεις και άστοχες αποφάσεις, μήπως καταλήξετε στο αντίθετο από αυτό που θέλετε. Μπορεί να υποφέρατε από αισθήματα εκνευρισμού, αλλά προσπαθήστε να μην το βγάλετε στον σύντροφό σας, ο οποίος δεν φταίει. Στη δουλειά, σας κρατούν πίσω φθαρμένες συμπεριφορές. Είναι καιρός να προχωρήσετε και να ακολουθήσετε μια πιο δυναμική προσέγγιση.

Λέων – η ημέρα φέρνει συζητήσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία, αντικείμενα που έχει η οικογένεια ή άλλα είδη περιουσίας. Η σημερινή μέρα σας βρίσκει πολύ αισιόδοξους και αποφασιστικούς, κάτι που σας κάνει να έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να βγείτε εκεί έξω και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με λίγη δυσκολία. Αλλά είναι σημαντικό να παίξουν ρόλο σε αυτό οι κοντινότεροι και οι αγαπημένοι σας, αφού η αγάπη τους για σας είναι αδιαμφισβήτητη. Στη σχέση σας, ενώ η προσοχή σας ήταν αλλού, τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταματήσει. Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε ξανά το χαμένο έδαφος. Στη δουλειά, μια σειρά από καθήκοντα και ευθύνες που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες παραμένουν ακόμη σε εκκρεμότητα. Αντί να πανικοβάλλεστε, ζητήστε τη βοήθεια έμπιστων συναδέλφων και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε μια για πάντα όλες τις εκκρεμότητές σας, χωρίς να τις αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Στα προσωπικά σας οικονομικά, αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Τοξότης – αυτή η μέρα φέρνει μια ευμετάβλητη και μάλλον καταθλιπτική διάθεση, η οποία μπορεί να σχετίζεται με τις ευαίσθητες σχέσεις που έχετε με άλλο άτομο ή με άλλα άτομα. Τα εμπόδια που φαίνεται να σας κρατούν κολλημένους για πολύ καιρό, τώρα επιτέλους αρχίζουν να φεύγουν έστω με αργό ρυθμό και αυτό σας βοηθά να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε λίγο επιτέλους. Από εδώ και στο εξής, προσπαθήστε να μην σας κυριεύει τόσο το άγχος και ο πανικός. Χρησιμοποιήστε την λογική για να προχωρήσετε και κρατήστε τα νεύρα σας ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Η κατάσταση της σχέσης σας είναι περίπλοκη αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει απλώς μεγάλη σύγχυση. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν έτσι και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας. Τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα στη δουλειά σήμερα. Θα υπάρξουν λογομαχίες και διαφωνίες με συναδέλφους και αυτό είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσει.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη μπορεί να λάβετε κάποια δυσάρεστα νέα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα επηρεάσουν ένα άτομο που γνωρίζετε. Τα σημερινά νέα θα αλλάξουν τα περισσότερα από τα σχέδια ή τις προσδοκίες σας προς μια νέα κατεύθυνση. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Η Τρίτη φέρνει πολλή δουλειά, πολλές επαφές και πολύ άγχος που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά.

Ταύρος – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας και να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, να επισκεφτείτε κάποια ιδρύματα ή υπηρεσίες και για να αναπτύξετε διάφορες προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Έχετε επαναστατική διάθεση σήμερα και αυτό σας βοηθά να κάνετε τις αλλαγές που λαχταράτε και που τελικά θα σας ξεκολλήσουν, θα προχωρήσουν τη ζωή σας μπροστά και θα σας προσφέρουν την ικανοποίηση που αναζητάτε. Έχουν συσσωρευτεί πάρα πολλά προβλήματα στη σχέση σας και αν το καλοσκεφτείτε, το φταίξιμο το έχετε εσείς. Κάντε λοιπόν ό,τι μπορείτε για να το φτιάξετε με το άλλο άτομο και να χτίσετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε. Στη δουλειά τα πράγματα πάνε καλά. Επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις που θα φέρουν τα πάντα στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Υπάρχει σημαντική βελτίωση στον ορίζοντα και για τα οικονομικά σας.

Παρθένος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες από τις οποίες περιμένετε κάποιο χρηματικό εισόδημα. Ευνοϊκή μέρα για τις προσπάθειές σας να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούσαν και να κάνετε επιτέλους τα σχέδιά σας πράξη. Στην ερωτική σας ζωή, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Καθίστε και συζητήστε πράγματα μαζί, με στόχο να βρείτε λύσεις που θα ωφελήσουν τη σχέση σας. Η δουλειά σας προχωρά ομαλά αυτή τη στιγμή. Έχετε κάποια θέματα σε εκκρεμότητα, στα οποία πρέπει να ασχοληθείτε. Τώρα έχετε αρκετή εμπειρία για να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια στο δρόμο σας και να συνεχίσετε ανεξάρτητα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, αν δεν αλλάξετε τακτική το συντομότερο δυνατό, θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες.

Αιγόκερως – τα πράγματα στην πραγματικότητα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζατε. Απλώς μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό σας και να ενεργήσετε βιαστικά γιατί μπορεί να κάνετε μια λάθος κίνηση. Προστατέψετε τη σχέση σας από τα άγχη της δουλειάς σας. Εάν φέρετε όλα τα προβλήματά σας στο σπίτι μαζί σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργήσετε δυστυχία και να χαλάτε τη σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευχάριστοι και επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά λειτουργεί στη ζωή σας. Έχετε καταβάλει πολλή σκληρή δουλειά για να φτάσετε εδώ που βρίσκεστε σήμερα και δικαιούστε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Η επιτυχία που απολαμβάνετε τώρα σας κάνει θετικούς και αισιόδοξους για το μέλλον και σας δίνει την ώθηση να δρομολογήσετε νέα έργα, θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους για τον εαυτό σας αυτή τη φορά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία και το θάρρος σας να κάνετε κάποιες ριψοκίνδυνες ενέργειες και να έχετε θέληση και υπομονή να τις ολοκληρώσετε. Η Τρίτη θα σας δείξει με απροσδόκητο τρόπο ότι στον έρωτα, οι πονηρές πράξεις ή η μυστικοπάθεια μπορεί να τιμωρηθούν πολύ άσχημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η προσοχή σας μπορεί να εστιαστεί σε διάφορα έγγραφα, συμβάσεις και έγγραφα που σχετίζονται με διάφορα ιδρύματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την επίτευξη συμφωνιών οικονομικής φύσης.

Δίδυμοι – σήμερα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα σχετίζονται με έναν άνδρα. Μη φοβάστε να κυνηγήσετε πράγματα που ξέρετε ότι θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους και μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την αληθινή επιθυμία της καρδιάς σας. Στην προσωπική σας ζωή, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σας προκαλούν αγανάκτηση. Αντί να κλείνετε τα συναισθήματά σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σας μισό, μιλώντας του ανοιχτά για αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Στη δουλειά, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αφού καταφέρατε να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας άγχωνε στο παρελθόν. Τα οικονομικά χρειάζονται πιο προσεκτικούς χειρισμούς.

Ζυγός – δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε που θα συνδέονται με ταξίδια ή με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Ό,τι σχεδιάζατε να πετύχετε, συμβαίνει ακριβώς όπως το ονειρευόσασταν. Συμπληρωματικά, τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζατε, τελικά ξεθωριάζουν και δεν θα σας προβληματίσουν ποτέ ξανά. Προστατέψτε τη σχέση σας και κρατήστε την μακριά από τις καθημερινές σας πιέσεις και άγχη. Στη δουλειά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τηρείτε το πρόγραμμά σας, να επικεντρωθείτε και να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και στους στόχους σας. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Αποφύγετε να υπογράφετε πράγματα εκτός εάν είστε απολύτως σίγουροι για το αποτέλεσμα ή ότι δεν περιέχουν κρυφές παγίδες.

Υδροχόος – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ημέρα για να διευθετήσετε διάφορα οικονομικά έγγραφα. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για ενδοσκόπηση. Θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε με σαφήνεια τι θέλετε και πώς θα πρέπει να το κάνετε από εδώ και στο εξής. Όσον αφορά τη σχέση σας, είναι καιρός να αναπληρώσετε τα λάθη του παρελθόντος, να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στον σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ σας. Επαγγελματικά, καλό θα κάνετε να συνεχίσετε να τηρείτε τις υποχρεώσεις σας και να υιοθετείτε μια ώριμη, υπεύθυνη στάση. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη κάντε τα πράγματα αργά, υπομονετικά, κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες. Σήμερα, θα είναι καλύτερα να περιμένετε κάποιες από τις υποθέσεις σας, αντί να κάνετε λάθη στην εκτέλεσή τους. Η Τρίτη μπορεί να σας επιβαρύνει με κάποια προβλήματα που δύσκολα θα βρείτε πρακτική λύση. Η βοήθεια από την οικογένεια σήμερα θα είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για εσάς. Οι άντρες θα έχουν μια καλή μέρα για συζητήσεις και πράξεις που σχετίζονται με χρήματα, αρκεί να μην δείχνετε απληστία, υπερηφάνεια ή να ενεργείτε με ανέντιμες μεθόδους.

Καρκίνος – η Τρίτη φέρνει ποικίλες ευχάριστες εμπειρίες και νέα. Θα μάθετε πράγματα που προηγουμένως αγνοούσατε και ενώ στην αρχή θα στεναχωρηθείτε, σύντομα θα το ξεπεράσετε. Είναι μια καλή μέρα για να ρισκάρετε σε κάτι που θέλετε, αλλά δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να πετύχετε, γιατί η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας. Εναλλακτικά, αγοράστε ένα λαχείο! Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε μπει σε μια πολύ δημιουργική και εποικοδομητική φάση, όπου ο δρόμος για την επαγγελματική επιτυχία ανοίγεται μπροστά σας. Όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας, έχετε βρει τη σωστή προσέγγιση. Συνεχίστε.

Σκορπιός – σημαντικές αποφάσεις ή διάφορες αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα βιώσουν όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Το παρελθόν φέρνει κάτι όχι καλό σήμερα. Να είστε έτοιμοι να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με μυστικά που νομίζατε ότι ήταν καλά κρυμμένα και προβλήματα που νομίζατε ότι είχαν φύγει οριστικά. Μη διστάσετε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση κατάματα και κάντε ό,τι χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από αυτήν μια για πάντα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι δεν θα συναντήσετε ξανά τα ίδια προβλήματα στο δρόμο. Όσο δύσκολα κι αν γίνουν τα πράγματα, μην πανικοβάλλεστε και μην τα παρατάτε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, όλα εξαρτώνται από εσάς, όπως και να χειριστείτε την κατάσταση. Κάνε λοιπόν το καλύτερό σας. Βάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και προσπαθήστε να διορθώσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος που μπορεί να έχετε κάνει στη σχέση σας και να βελτιώσετε την κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Τα πράγματα πάνε καλά στη δουλειά και έχετε μια σχεδόν ιδανική σχέση με τους συναδέλφους σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτόν τον καλό καιρό για να εφαρμόσετε όλα τα σχέδιά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας χωρίς αμφιβολίες και δισταγμούς. Καλά θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα οικονομικά σας χρειάζονται κάποια προσοχή.

Ιχθύες – αποφασιστικότητα και αισιοδοξία τα χαρακτηριστικά σας σήμερα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες σας και απολαύστε την μέρα με τον σύντροφο σας. Εάν είστε ελεύθεροι, μην κάθεστε εκεί περιμένοντας κάποιον να κάνει την πρώτη κίνηση. Ίσως είναι το ίδιο ντροπαλός με εσάς. Τολμήστε να ανοιχτείτε και να πείτε σε κάποιον πώς νιώθετε και σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Πολλές προτάσεις καριέρας βρίσκονται στο τραπέζι στη δουλειά και θα χρειαστεί προσεκτική ανάλυση από την πλευρά σας, εάν θέλετε να αποφύγετε τυχόν κινδύνους ή παγίδες. Τα οικονομικά σας σας αγχώνουν και όλα αυτά οφείλονται σε λάθη του παρελθόντος που τώρα έχουν επιστρέψει.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: