Τώρα πια εγώ θα σε προσέχω. Εσύ δήλωσες παρών σε κάθε μου στιγμή και εγώ θα σε προσέχω.


Τώρα πια εγώ θα σε προσέχω. Θα σου φιλάω τα μάτια, πριν τα κλείσεις για ύπνο. Θα σου χαϊδεύω τα μαλλιά, μέχρι να σε πάρει γλυκά ο Μορφέας, για να βλέπεις τα πιο γλυκά όνειρα. Οι εφιάλτες τελείωσαν πια καρδιά μου. Θα σε προσέχω σαν θησαυρό. Γιατί είσαι ένα πραγματικό διαμάντι. Θα έχω έννοια το τηλέφωνο, μήπως χρειαστείς ένα στήριγμα. Στυλοβάτης θα σταθώ δίπλα σου.


Αν δω και κυλήσει έστω και ένα δάκρυ από τα ονειρικά σου μάτια, αφού τα σκουπίσω με φιλιά, θα ψάξω να βρω εκείνον που τόλμησε να σου κλέψει τη χαρά. Θα σε προσέχω εγώ μάτια μου, έπαψαν οι μοναξιές σου. Θα σε κοιτάω βαθιά στα μάτια και χωρίς λόγια θα δεσμεύομαι απέναντί σου, ότι θα σ’ αγαπώ και στις χαρές, μα κυρίως θα σ’ αγαπώ πιο πολύ στις λύπες.

Έχεις εμένα τώρα ψυχή μου και εγώ θα σε προσέχω, έφυγαν οι κακοί οι λύκοι, τους πήρε το σκοτάδι. Τώρα πια εγώ θα σε προσέχω. Θα φροντίσω να πάρεις όλη τη χαρά που σου αξίζει. Θα σου υπενθυμίζω κάθε μέρα τι είσαι για να μην ξεχνιέσαι, αφού ξέρουμε και οι δύο μας πολύ καλά πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που καραδοκούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε. Δεν θέλω ποτέ να ξεχάσεις τι είσαι. Και όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να δει τι είσαι, εκείνος θα χάσει.

Τώρα πια εγώ θα σε προσέχω. Θα σου φτιάχνω τον αγαπημένο σου καφέ κάθε πρωί. Θα σε ταξιδέψω σε μέρη ονειρικά, εκεί που θα ζει ο ερωτάς μας και εμείς δυο εραστές στον κόσμο αυτό, «καταδικασμένοι» στην αγάπη. Τώρα πια εγώ θα σε προσέχω. Τώρα που βρεθήκαμε, τώρα που ανταμώσαμε, βαδίζουμε με τον έρωτα μας οδηγό και τώρα πια εγώ θα σε προσέχω…

Μαρία Τσιντίδου

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.