Μενού Κλείσιμο

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 27 Μάϊου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με ταξίδια ή άτομα από άλλη τοποθεσία. Όσοι από εσάς θα ταξιδέψετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας έγγραφα και ό,τι σχετίζεται με την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια του ταξιδιού σας. Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης, δημόσιας εκδήλωσης ή διαδικτυακά.


Κριός – σήμερα θα σας αναζητήσουν φίλοι ή γνωστοί που θα χρειαστούν τη βοήθειά σας, τη συμβουλή σας ή θα ωφεληθούν από τις επαφές σας για διάφορους λόγους. Φροντίστε λοιπόν να αλλάξετε τακτική και μεθόδους για να απαλλαγείτε από όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε άβολα και σας κρατούν στάσιμους. Κάποια μικρά εμπόδια που μπορεί να επιμείνουν λίγο ακόμα. Στον εργασιακό σας χώρο θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά αν συνεργαστείτε με έμπιστους συνεργάτες, θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε. Η κατάσταση στα οικονομικά σας είναι αποπνικτική, λόγω πολλών δαπανών που έχουν προκύψει. Κάντε λίγη υπομονή και θα μπορέσετε να βρείτε τις πηγές που ψάχνετε για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μελετήστε καλά τις αποφάσεις σας για συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.

Λέων – σήμερα θα έχετε μια προκαταρκτική εργασία ή δέσμευση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι αδύναμες σήμερα, επομένως για να αποφευχθούν πιθανές παρεξηγήσεις και διαφωνίες, ίσως είναι καλή ιδέα να αποφύγετε τη συμμετοχή σας σε σοβαρές συζητήσεις. Στη δουλειά, έχετε πάντα την τάση να αφήνετε τα θέματα να συσσωρεύονται μέχρι να φτάσουν σε τρομακτικές διαστάσεις. Αυτό δεν έχει νόημα, καθώς απλώς επανεμφανίζονται, στέλνοντας τα επίπεδα άγχους σας στην οροφή. Απαιτείται αλλαγή στάσης, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα μόλις προκύψουν.

Τοξότης – η μέρα φέρνει πολλή ένταση, τα πράγματα είναι σχετικά στάσιμα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και αυτό σας απογοητεύει και σας αναστατώνει. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα από μόνα τους. Πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Σας έχουν προβληματίσει κάποια προβλήματα στη σχέση σας τελευταία και αυτή είναι η μέρα που μπορείτε επιτέλους να τα αντιμετωπίσετε και να βρείτε κάποιες θετικές λύσεις. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας απογοητεύσει ή να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στα εργασιακά. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, επειδή το να μπορείτε να συνεργάζεστε με άλλους, είναι το κλειδί για την επίλυση προβλημάτων. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στα οικονομικά σας. Εξετάστε προσεκτικά διάφορες προτάσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυφές παγίδες.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για πνευματικές αναζητήσεις. Οι προσδοκίες που έχετε για την εξέλιξη των σχεδίων σας σήμερα θα υποστούν ενδιαφέρουσες αλλαγές. Αποφύγετε την κακή διάθεση σήμερα, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι συνέπεια της αρνητικότητας των άλλων ανθρώπων γύρω σας. Σήμερα μπορεί να υπάρχει λόγος να αγοράσετε ένα δώρο ή να παρακολουθήσετε μια ευχάριστη συγκέντρωση.

Ταύρος – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευνοϊκές τάσεις αυτή την ημέρα για να βγείτε έξω, να γνωρίσετε ωραίους ανθρώπους, να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που είναι σημαντικές για εσάς. Ζούμε σε ανταγωνιστικούς καιρούς και όσοι λένε ότι θέλουν να σας βοηθήσουν μπορεί στην πραγματικότητα να σαμποτάρουν τα σχέδιά σας. Μην δώσετε λοιπόν σε κανέναν την ευκαιρία να ανακατευτεί στα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί όταν ξεκινάτε συνεργασίες ή υπογράφετε συμφωνίες, καθώς αυτές μπορεί να περιέχουν παγίδες τις οποίες δεν γνωρίζετε.

Παρθένος – καλό θα είναι να είναι προσεκτικοί στις σχέσεις σας σήμερα με άτομα που έχουν δύσκολη και ευερέθιστη φύση, που δεν γνωρίζετε  αρκετά καλά ή έχουν κακή φήμη. Αισθάνεστε μάλλον συναισθηματικοί σήμερα και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλά λάθη. Εάν δεν επιδείξετε αυτοσυγκράτηση, διατρέχετε τον κίνδυνο να κυριευτείτε από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σας και να χάσετε εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης. Όσον αφορά την εργασία, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά εάν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους της καριέρας σας. Αλλά τελικά έχετε την απαραίτητη εμπειρία και τη δύναμη να τα καταφέρετε. Πρέπει να κάνετε κάποια δραστικά βήματα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως – η μέρα φέρνει πολύ περισσότερη δουλειά, καθώς θα αποδειχθεί ότι έχετε ημιτελείς εργασίες από τις προηγούμενες μέρες. Είστε σε ανατρεπτική, επαναστατική διάθεση σήμερα και αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσής σας. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να πάτε τη σχέση σας σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας. Σήμερα στη δουλειά, να σταθμίσετε προσεκτικά κάθε σας απόφαση. Μην βιάζεστε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους κι αφού έχετε αρκετές πληροφορίες, μπορείτε να κρίνετε την κατάσταση και να καθορίσετε την επόμενη κίνησή σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα είστε καλοπροαίρετοι και στοργικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες δουλειές του σπιτιού προσωπική σας προτεραιότητα. Σήμερα θα έχετε διάθεση για υπεύθυνη δουλειά, για επίτευξη ισορροπίας στις προσωπικές σας σχέσεις ή σε οικονομικά και υλικά θέματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, για παρουσιάσεις που σχετίζονται με τις ικανότητές σας ή τα έργα σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα είναι σημαντική για εσάς η συναισθηματική σας σταθερότητα και ο έλεγχος της ευαισθησίας που μπορεί να δείχνετε όταν επικοινωνείτε με άλλα άτομα. Μπορεί να βρεθείτε υπό πίεση σήμερα καθώς διάφορα οικογενειακά θέματα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Συγκεκριμένα, οι διαφωνίες και οι εντάσεις με μέλη της οικογένειας θα σας δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Με κάθε κόστος, φροντίστε να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι στις επικοινωνίες σας, για να μην περιπλέκετε περαιτέρω τις υποθέσεις, τα ψέματα και οι πράξεις υπεκφυγής από την πλευρά σας θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Ζυγός – θα πρέπει να φροντίσετε  τη δική σας υγεία, καθώς και πιθανή φροντίδα ή ανησυχία για την υγεία μιας στενής γυναίκας. Ορισμένες προβληματικές καταστάσεις είναι σίγουρο ότι θα σας προβληματίσουν σήμερα, αλλά αν παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Μετά από λίγη πραγματική σκληρή δουλειά από την πλευρά σας, η καριέρα σας κινείται επιτέλους σε πιο επιθυμητές γραμμές και δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα που θα πρέπει να σας προβληματίσει. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ξεπεράσετε τους φόβους και τους δισταγμούς και να ξεκινήσετε νέα έργα. Από οικονομική άποψη, δεν είναι καιρός να επιχειρήσετε να κλείσετε νέες συμφωνίες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όλες τις υπάρχουσες υποθέσεις σας πριν προχωρήσετε σε κάτι νέο.

Υδροχόος – σταθείτε θετικοί ακόμα και μπροστά στα προβλήματα και όλα θα πάνε όπως τα θέλετε. Όσον αφορά την αγάπη, βάλτε τα δυνατά σας σήμερα και βάλτε στόχο να περάσετε υπέροχα με τον σύντροφό σας. Τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοιχτά στη δουλειά σήμερα. Έχετε καλή σχέση με τους συναδέλφους σας, μπορείτε να συνεργαστείτε άψογα και να πραγματοποιήσετε επιτυχώς τα σχέδιά σας με τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σας γίνονται όλο και καλύτερα. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε χρέη που σας προκαλούν άγχος.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή ολοκληρώστε τις σημαντικές εργασίες, η εξέλιξη των οποίων έχει τραβήξει την προσοχή σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα γιατί θα σας βάλει σε καταστάσεις για να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, να κάνετε τη σωστή εκτίμηση διαφορετικών γεγονότων και προσώπων. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε απογοήτευση στην εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων, αλλά το φταίξιμο για αυτό μπορεί να βρίσκεται στις προηγούμενες ενέργειές σας. Την Παρασκευή, μπορείτε να λάβετε νέα ή να συζητήσετε γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια των ανθρώπων που γνωρίζετε.

Καρκίνος – η Παρασκευή θα είναι από εκείνες τις μέρες που δεν μπορούν να προβλεφθούν, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις. Είναι μια μέρα για να τολμήσετε να ρισκάρετε και να κάνετε τολμηρές κινήσεις. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να πάτε σε μέρη, στο τέλος θα ωφεληθείτε από τις ενέργειες που κάνετε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να ηρεμήσετε και να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε μικροανησυχίες. Οι υποθέσεις σας στη δουλειά δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί και δεν υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες στον ορίζοντα. Τα οικονομικά σας θα πιεστούν λόγω κάποιων απροσδόκητων δαπανών που μπορεί να προκύψουν.

Σκορπιός – μπορείτε να περιμένετε πληροφορίες ή άλλο γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για λίγη ενδοσκόπηση σήμερα. Έχετε επιτέλους μια στιγμή για τον εαυτό σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να φροντίσετε καλύτερα την υγεία σας. Το χρειάζεστε πραγματικά και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να σας αναζωογονήσει. Όσον αφορά την αγάπη, φαίνεται ότι ο σύντροφός σας παραπονιέται συνεχώς σε εσάς τελευταία ότι δεν του δίνετε αρκετή σημασία. Λοιπόν, αν το καλοσκεφτείτε, έχει δίκιο! Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε, να ξεφύγετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι μαζί. Αντιμετωπίζετε μεγάλα οικονομικά εμπόδια αυτή τη στιγμή και η πρόοδος φαίνεται μπλοκαρισμένη. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας και να περιορίσετε τα έξοδα, γιατί αυτά θα σας ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση.

Ιχθύες – έχετε την τάση να είστε εσωστρεφείς σήμερα και μπορεί ακόμη και να νιώθετε απογοητευμένοι από διάφορους ανθρώπους και περιστάσεις. Ωστόσο, τα προβλήματά σας είναι κυρίως φανταστικά! Φαίνεται να πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα οτιδήποτε κάνετε, γιατί κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να ηρεμήσετε τα νεύρα σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μια πιο αντικειμενική προοπτική. Εάν είστε ελεύθεροι, μην αποσύρεστε στο καβούκι σας. Μην μένετε μόνο μέσα και περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα. Βγείτε έξω! Δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί ή να το παρακάνετε επαγγελματικά. Μόνο ένα βήμα τη φορά. Τα οικονομικά σας χρειάζονται την προσοχή σας. Αποφύγετε άσκοπους κινδύνους ή αγορές.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: