Κλείνω τα αυτιά μου στην αλήθεια! Δεν αντέχω να ακούω! Χιλιάδες πληγές μέσα μου από “αλήθειες”… Δεν είναι λύση να ζεις με απωθημένα. Νιώθουμε άτυχοι μπροστά στο αληθινό. Η ευθύνη μοιράζεται στα δύο, σε αυτόν που έκανε το ψέμα αλήθεια, αλλά και το αντίστροφο… Λαχταρά η ψυχή να νιώσει τα αληθινά λόγια, φόρεμα κατάλευκο γύρω της και να ζήσει την ανιδιοτέλεια και την εμπιστοσύνη, στεφάνι λαμπερό στα μαλλιά.


Ένας άνθρωπος που να μην φοβάται το αντίκτυπο από τα λόγια και τις πράξεις μπροστά μου στέκεται και οι πληγές μου ματώνουν σε κάθε ευθύ λόγο που θα μου πει. Θυμάμαι τις προηγούμενες φορές τον πόνο να μου σκίζει τα σωθικά… Τον άνθρωπο αυτόν θα τον πληγώσεις άθελά σου, θα του δώσεις την εμπιστοσύνη φειδωλά και καχύποπτα θα τον κοιτάς, μα εκείνος δεν θα φοβηθεί, θα μείνει απέναντί σου κατάματα να σου λέει την αλήθεια. Με το πέρασμα του χρόνου, ακόμη και αν σε άλλο κρεβάτι δίνει την αγκαλιά του, θα έχεις στην μνήμη σου ότι κατάλαβες το κόστος της αλήθειας και ότι όποιος σε αγαπά αληθινά, θα σε πονέσει για να ξέρεις που πατάς!


Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.