Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη θα επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση ήδη ξεκινημένων εργασιών. Σήμερα σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να τα ολοκληρώσετε, πιθανότατα με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει συναντήσεις ή συγκεντρώσεις σε διάφορες περιστάσεις, συζητήσεις οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσης και άλλα.


Κριός – την Τρίτη καλό θα είναι να παρατηρήσετε τα γεγονότα, να αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις και να εμπλακείτε μπαίνοντας μπροστά στις καταστάσεις. Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Είναι θέμα καλής εμφάνισης, υγιεινής διατροφής, άσκησης και γενικά να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο.

Λέων – θα έχετε μια ευχάριστη μέρα, με την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα προσωπικά σας σχέδια και να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για διασκέδαση. Όσον αφορά τη σχέση σας, θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε λειτουργεί ως αποσβεστικό στην ατμόσφαιρα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να πλησιάσετε πιο κοντά στο άλλο σας μισό.

Τοξότης – θα κληθείτε να ανταπεξέλθετε σε πολλές υποχρεώσεις και να αναλάβετε νέες ευθύνες που θα σας πιέσουν ακόμα περισσότερο. Η μέρα φέρνει ανακούφιση από κάποιο βάρος ή άγχος. Πολλά νέα προβλήματα εμφανίζονται στη ζωή σας, που θα σας προβληματίσουν τις επόμενες μέρες.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τετάρτη θα είναι μια μέρα που θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας. Εκτελέστε τις εργασίες και τα σχέδιά σας με υπευθυνότητα. Αυτή η μέρα φέρνει μια σημαντική δέσμευση που σχετίζεται με ένα άτομο που πιθανότατα θα είναι από τον κύκλο των συγγενών ή των γειτόνων σας.

Ταύρος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για την υλοποίηση των σχεδίων σας σήμερα, καθώς και άλλες ευνοϊκές ευκαιρίες προσωπικές που μπορεί να προκύψουν. Είναι μια μέρα για να αναλογιστείτε τι έχει πάει στραβά και να αναθεωρήσετε. Σήμερα θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από εμπόδια που σας κράτησαν πίσω στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα προσωπικά σας οικονομικά υποφέρουν, κυρίως επειδή έχετε αναλάβει πάρα πολλά ως προς τις δαπάνες.

Παρθένος – πολλές δουλειές μπορούν να αναμένονται αυτή την ημέρα και θα υπάρξουν αρκετές εργασίες που αναλάβατε πριν λίγες μέρες και θα πρέπει να ολοκληρώσετε σήμερα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Οι συζητήσεις με άλλους ευνοούνται σήμερα. Δεν θα αποφύγετε εντελώς τις διαφωνίες, αλλά αυτές θα είναι ασήμαντες εάν παραμείνετε ήρεμοι και δεν ασχοληθείτε με αυτές περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Αιγόκερως – η μέρα φέρνει ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία μιας γυναίκας ή άλλου είδους άγχος που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Θα κληθείτε να χειριστείτε κάποια δύσκολα οικογενειακά προβλήματα. Αυτός είναι ένας τομέας της ζωής σας όπου τα πράγματα εκτυλίσσονται γρήγορα, δυσκολεύοντάς σας να συνεχίσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν σας. Αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει πραγματικά να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο να επιστρέψει στη ζωή σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα χρειαστεί να είστε πιο ακριβείς στην εκτέλεση των εργασιών που θα έχετε στη δουλειά. Σήμερα σκεφτείτε τον εαυτό σας, να προστατεύσετε τη δική σας αξιοπρέπεια σε καταστάσεις όπου κάποιος θα προσπαθήσει να καταπνίξει τις επιθυμίες σας ή να σας δυσφημήσει με κάποιο τρόπο. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα νέα σήμερα δεν θα είναι τυχαία. Οι προτάσεις θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι – η Τετάρτη θα απαιτήσει πολλή υπομονή, αποδοχή των γεγονότων ως έχουν, αποφυγή της επιβολής θέλησης και πιο σοβαρή φροντίδα για την υγεία σας. Θα είναι μια μπερδεμένη μέρα, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας ανησυχήσει, γιατί είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τα πάντα χωρίς πολύ κόπο. Στη δουλειά είναι σημαντικό να υιοθετήσετε μια προσεκτική στάση, καθώς οι απροσδόκητες εξελίξεις μπορεί να αποδειχθούν ότι θα σας αναστατώσουν. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αυτό και κρατήστε χαμηλούς τόνους στο σημερινό αγχωτικό κλίμα, προκειμένου να αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους συναδέλφους.

Ζυγός – μπορεί να βιώσετε ένταση στη σχέση σας με έναν άντρα, που καλό θα είναι να την καταπιέσετε στην αρχή. Υπάρχει μια αυξανόμενη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και αυτό σας στενοχωρεί. Είναι καιρός να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη για τη ζωή σας. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε αυτό που δεν σας ευχαριστεί. Καλή μέρα για δικτύωση, social, επικοινωνία. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, φέρνοντάς σας σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στη συνέχεια. Δεν είναι η πιο τυχερή σας περίοδος επαγγελματικά.

Υδροχόος – τα προβλήματα φαίνονται να εμφανίζονται ξανά και ξανά παραμένοντας άλυτα και αυτή η κατάσταση πραγμάτων σας επιβαρύνει πραγματικά. Όσον αφορά την αγάπη, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προστατέψετε τη σχέση σας από τις καθημερινές σας ανησυχίες και προβλήματα. Να είστε πολύ προσεκτικοί με οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνετε στη δουλειά σήμερα, καθώς θα επηρεάσουν τη μελλοντική σας πορεία.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη χρησιμοποιήστε τη μικρότερη δέσμευσή σας στις καθημερινές υποθέσεις για να αναλύσετε τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει από την αρχή του έτους. Δεν είναι μέρα για ενέργειες που σχετίζονται με οικιακά ή περιουσιακά θέματα, με επίλυση υλικών θεμάτων. Την Τετάρτη πιθανότατα θα έχετε συζητήσεις σχετικά με τον προγραμματισμό δράσης για παιδιά ή νέους της οικογένειάς σας.

Καρκίνος – θα αντιμετωπίσετε την ανάγκη να πάρετε μια απόφαση στην οποία θα εμπλακεί ένα άτομο που δεν γνωρίζετε προσωπικά ή κάποιο ίδρυμα, εταιρεία, υπηρεσία. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα, καθώς πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν σκοπό να βλάψουν τα συμφέροντά σας. Προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες αποφυγής. Θα χρειαστεί να είστε μεθοδικοί όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί θα προκύψουν απρόβλεπτα κόστη.

Σκορπιός – θα λάβετε ενδιαφέρουσες ή σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες αυτήν την ημέρα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικές σχέσεις. Κάνοντας τη λάθος κίνηση τώρα, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο και μπορεί να καταλήξετε σε αδιέξοδο. Εάν είστε ελεύθεροι, προσπαθήστε να είστε λίγο λιγότερο απαγορευτικοί στους άλλους. Γίνετε πιο προσιτοί και θα δείτε ότι πολλοί θα θέλουν να σας γνωρίσουν.

Ιχθύες – η μέρα θα ευνοήσει οικονομικές υποθέσεις και σχέδια ή θα υπάρξουν χρήματα. Δεν έχετε πολύ καλή ορατότητα αυτή τη στιγμή και αυτό κάνει τα πράγματα περίπλοκα. Η σύγχυση που επικρατεί, σας κάνει με τη σειρά της κυκλοθυμικούς και ευερέθιστους. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, για να ανασυνταχθείτε, να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Στη δουλειά φαίνεται να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε βοήθεια από τους συναδέλφους σας. Απευθυνθείτε σε εκείνους των οποίων τη γνώμη εκτιμάτε και σέβεστε και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση σε τυχόν προβλήματα μαζί.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.