Μια όμορφη σχέση θέλει δουλειά και από τους δύο για τις ανασφάλειες και όλα τα προβλήματα. Ό,τι χαλάει δεν το πετάμε, το επιδιορθώνουμε. Τη στιγμή που θυμώνει κάποιος, δεν τον καταδικάζουμε, του δίνουμε την ευκαιρία να εξηγήσει τι νιώθει και γιατί. Μια αγκαλιά, πάντα βοηθά! Στις σχέσεις, η έλλειψη επικοινωνίας δεν είναι καλή βάση. Αν δεν αφήσεις τον άνθρωπο σου να μιλήσει, να αφουγκραστείς το πρόβλημα και να συμμετέχεις στην λύση του, η σχέση δεν βαδίζει σωστά.

Φοβόμαστε να πούμε ό,τι έχουμε μέσα μας, νομίζοντας ότι ο άλλος θα αντιδράσει διαφορετικά. Αν δεν έχουμε την άνεση να κοιτάξουμε κατάματα τον σύντροφό μας, τότε κάτι δεν πάει καλά! Πολλές φορές θέλουμε να ανοίξουμε έναν κλειστό άνθρωπο, με λάθος τρόπο. Η μόνη λύση είναι η υπομονή, η αγάπη, η ισορροπία και πάνω από όλα η αγκαλιά…


Η αντικατάσταση είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όταν όμως έχεις παλέψει να αποκτήσεις κάτι και ειδικότερα έναν άνθρωπο, τότε δεν ανοίγεις τον κάδο και τον πετάς. Δίνεις την απαραίτητη ενέργεια, χρόνο και διάθεση και όλα γίνονται όμορφα… Είναι ντροπή να μην εκτιμάς τον κόπο σου και πάνω από όλα την επιλογή σου!

Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.