Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου, ο Ήλιος σε όψη εξαγώνου με τον Δία από την περασμένη Παρασκευή έως αυτή την Τετάρτη, σας βοηθά σε θέματα οικονομικά, νομικά, σπουδών και στα επαγγελματικά σας. Επηρεάζει περισσότερο τα εξής ζώδια, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του Α’ Δεκαημέρου.


Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη από Κυριακή έως Τετάρτη, κάνει τις λύσεις πιο εύκολες στα προβλήματά σας, είτε πρόκειται για ταξίδια, είτε για οικονομικά θέματα και έγγραφα που αφορούν τέτοια θέματα. Επηρεάζει περισσότερο τα εξής ζώδια, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς Α’ δεκαημέρου.


Την Τρίτη 24 Μαΐου, ο Ερμής ανάδρομος περνά στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας πλέον τις τελευταίες ημέρες του Γ’ δεκαημέρου και τις πρώτες ημέρες του Α’ δεκαημέρου των εξής ζωδίων, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος Παρθένος, Αιγόκερως, οπότε ίσως θέματα με τα εισοδήματά σας τώρα έχουν καθυστερήσεις ή ζητήματα με τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο, βάζοντας ζητήματα σχέσεων και οικονομικών σε πιο πρακτικό επίπεδο, η όψη διαρκεί από την Κυριακή έως την Πέμπτη. Επηρεάζει περισσότερο τα εξής ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του Γ’ δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, ο Άρης μπαίνει στον Κριό επηρεάζοντας με την τάση του να ενεργεί αποφασιστικά, αλλά και ριψοκίνδυνα κάποιες φορές, τα εξής ζώδια, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως, Λέων, Τοξότης.

Την ίδια μέρα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από τις 22 έως τις 31 Μαΐου, που σας βοηθά εκτός των άλλων να ξεχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Επηρεάζει περισσότερο τα εξής ζώδια, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του Γ’ δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου μια όψη προσοχής, καθώς η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από την Τετάρτη έως το Σάββατο, δίνοντας έμμονες, ζήλια και κτητικότητα στις σχέσεις. Αν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα. Επηρεάζει περισσότερο τα εξής ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του Γ’ δεκαημέρου, όμως την επομένη μέρα, το Σάββατο 28 Μαΐου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και το ίδιο τετράγωνο θα επηρεάσει τα ζώδια Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος σε θέματα εργασιακά ή με συναδέλφους, αλλά και σε θέματα υγείας.

Η εβδομάδα κλείνει την Κυριακή 29 Μαΐου με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία, από αυτή την Τετάρτη έως την επόμενη Τετάρτη, επηρεάζοντας περισσότερο τα Α’ δεκαήμερα των εξής ζωδίων, Κριός, Λέων, Τοξότης. Μια περίοδος τυχερή, αλλά και με τάση στα ατυχήματα, που όμως συνήθως ξεπερνιούνται εύκολα με την βοήθεια του Δία. Ο προβληματισμός είναι πιο έντονος από αυτήν την όψη, όσον αφορά τον κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς δίνει κινητικότητα στρατιωτική και αστυνομική.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.