Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από κάποια προβλήματα ή δυσκολίες που έχουν προκύψει αυτή την εβδομάδα. Σήμερα κάποια απροσδόκητα γεγονότα θα αλλάξουν την κατεύθυνση ανάπτυξης σημαντικών πράξεων και σχεδίων για εσάς. Αυτή η ημέρα μπορεί να φέρει  γεγονότα των οποίων η σημασία δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί. Ένα ψέμα ή μια εξαπάτηση θα αποκαλυφθεί σήμερα και σε κάθε περίπτωση θα σας επηρεάσει ή θα έχει κάποια επίδραση πάνω σας. Να είστε διακριτικοί και προσεκτικοί με τα λόγια σας στις σχέσεις σας με τους άλλους.


Κριός – την Παρασκευή θα έχετε μια σχετικά ήσυχη μέρα, με εργασίες όμως που θα σας φέρουν δυσκολίες στην υλοποίησή τους. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνετε άνοσοι από αυτό, αλλά μην ανησυχείτε, τουλάχιστον θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να προβλέψετε τις εξελίξεις. Επίσης παρόλο που μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, φροντίστε να εστιάσετε στα δικά σας θέματα και όχι σε αυτά των άλλων.

Λέων – οικογενειακές εργασίες και γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια μπορούν να σας περιμένουν. Η πίεση που δέχεστε, ως αποτέλεσμα όλων των ευθυνών που σας έχουν επιβαρύνει, έχει καταστρέψει τη διάθεσή σας. Κατά συνέπεια, χάνετε συνεχώς την ψυχραιμία σας με αυτούς που σε περιβάλλουν, κάτι για το οποίο μετανιώνετε πολύ αργότερα. Στην εργασία, οι γραπτές συμφωνίες και οι συμβάσεις απαιτούν ενδελεχή ανάλυση. Δεν είναι μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε μια νέα αρχή.

Τοξότης – η μέρα φέρνει μια ευμετάβλητη διάθεση. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που νιώθετε απογοητευμένοι από όλα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σας καθυστερήσει σημαντικά. Επίσης έχετε την τάση να ρίχνετε τα όποια προβλήματα στη σχέση σας κάτω από το χαλί και να προσποιείστε ότι δεν είναι εκεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι τυχόν ζητήματα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, παραμένουν άλυτα και τα συναντάτε ξανά και ξανά στο δρόμο σας. Πρέπει να αλλάξετε στρατηγική.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα η οικογένειά σας και οι δουλειές του σπιτιού θα είναι η προτεραιότητά σας. Η αγάπη και η αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι πολύ σημαντικές και θα συμβάλετε σε αυτό. Αυτή η μέρα φέρνει ευκαιρίες για νέες προσπάθειες στη ζωή σας. Σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ πιο δυναμικά με ποικίλα άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα για εσάς, τα οποία θα λάβετε μέσω των συγγενών σας από κοντά ή μακριά.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε  πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο με διάφορους ανθρώπους. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι σημαντικές και χρήσιμες για εσάς. Θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, έφτασαν στο τέλος τους. Είναι στο χέρι σας να το διατηρήσετε αυτό και να διατηρήσετε την ισορροπία. Τα οικονομικά σας θέλουν σοβαρή προσοχή.

Παρθένος – θα έχετε δεσμεύσεις ή συζητήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, οικονομικά θέματα ή κοινούς πόρους. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις σήμερα, που θα επιδεινωθούν μόνο από την παρέμβαση άλλων, που θα σας αγχώσουν και θα σας αποπροσανατολίσουν ακόμη περισσότερο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Αυτά θα σας βοηθήσουν να δείτε σωστά τη συμπεριφορά των άλλων, να εντοπίσετε τα πραγματικά τους κίνητρα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μόλις το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να χειριστείτε την κατάσταση έξυπνα για να μην δημιουργήσετε υποψίες. Τα πράγματα είναι περίπλοκα και θολά στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθείτε πολύ σκληρά να βρείτε κοινές λύσεις σε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφό σας, αλλά όσο κι αν σας ενοχλεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Αιγόκερως – σας κυριεύει άγχος σήμερα, καθώς καλείστε να αναλάβετε πολλά νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην αφήσετε κανένα εμπόδιο που θα συναντήσετε να σας βάλει κάτω. Φροντίστε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε στρατηγικά. Μπορείτε επιτέλους να τακτοποιήσετε ορισμένα θέματα και να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό στη δουλειά. Τα οικονομικά είναι σταθερά. Μείνετε μακριά από μεγάλες νέες πρωτοβουλίες, κινδύνους ή νέες συμφωνίες σήμερα. Δεν θα δώσουν τα αποτελέσματα που περιμένατε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ανταπεξέλθετε σε πιο σημαντικά καθήκοντα και προβλήματα. Σήμερα θα αξιολογήσετε τις διαφορετικές καταστάσεις πολύ πιο ρεαλιστικά. Θα έχετε την ικανότητα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά στη χώρα που ζείτε. Το ταξίδι σας μπορεί να γίνει με προηγούμενη πρόσκληση από άτομα που θα επισκεφτείτε ή να επισκεφτείτε μέρη για τα οποία έχετε κάνει κράτηση ή προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Η ερωτική σας ζωή δεν θα σας φέρει εκπλήξεις, γιατί ξέρετε τι θέλετε, πώς να το πετύχετε και κυρίως πώς να το διατηρήσετε.

Δίδυμοι – θα πρέπει να αποφύγετε μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, να φροντίσετε  την υγεία σας αν χρειαστεί ή να δώσετε  στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Ορισμένα σημαντικά ζητήματα που έχουν μπλοκαριστεί εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκονται επιτέλους σε τροχιά επίλυσης, αλλά μην εφησυχάζετε. Παρά το ευνοϊκό σκηνικό, θα χρειαστεί να προσθέσετε τις δικές σας προσπάθειες, εάν θέλετε να ξεπεράσετε επιτέλους αυτά τα εμπόδια. Η σχέση σας έχει υποφέρει πρόσφατα από αμοιβαίες αντεγκλήσεις και γκρίνια, καθώς δεν έχετε καταφέρει να παρακολουθήσετε τον σύντροφό σας σε μια σειρά ζητημάτων. Μην προσθέτετε στην ήδη τεταμένη κατάσταση, καθώς τα πράγματα είναι πολύ εύθραυστα και μπορεί να σπάσουν οριστικά με την ελάχιστη πρόκληση.

Ζυγοί – η μέρα φέρνει ευκολία στην εκτέλεση καθημερινών εργασιών, λήψη καλών ειδήσεων ή μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με την ανάπτυξη των μελλοντικών σχεδίων. Προσπαθήστε να προστατέψετε τη σχέση σας, καθώς έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και πιέζεστε πολύ, διαφορετικά θα τη φθείρετε. Η καριέρα σας αρχίζει να ανεβαίνει και αυτό οφείλεται κυρίως στην ενέργεια και τη ζωντάνια που φέρνετε στη δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά, τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Θα ήταν πολύ εύκολο για εσάς να χάσετε τον έλεγχο και να καταλήξετε σε μια δύσκολη κατάσταση.

Υδροχόος – θα πρέπει να είστε  προσεκτικοί στη δουλειά, όπου μπορεί να υπάρξει δυσάρεστη σύγκρουση ή ανεπιθύμητη ένταση. Έχετε αφήσει πάρα πολλές πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν. Πάρα πολλές χαλαρές άκρες που τώρα σας προβληματίζουν και σας κρατούν πίσω. Όσο αποτυγχάνετε να πάρετε την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας, αντί να τα σπρώχνετε κάτω από το χαλί, αυτά θα πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον, θα συνεχίσετε να συναντάτε τις ίδιες δυσκολίες ξανά και ξανά. Όσον αφορά την αγάπη, να θυμάστε, το να ενεργείτε εγωιστικά δεν είναι ποτέ καλό για τη σχέση σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για πολλούς από εσάς που έχετε χτίσει την ικανότητα να ξεχωρίζετε τα ζώδια που τους δίνει προσεκτικά η μοίρα για να σας καθοδηγήσουν σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, στόχο ή απόφαση.  Η διαίσθησή σας σήμερα θα είναι πολύ δυνατή, αρκεί να μην τη μπερδεύετε με όνειρα, επιθυμίες ή ιδιοτροπίες. Αυτή είναι μια μέρα που πολλοί θα έχουν διαφορετικά οράματα, ιδέες, προαισθήσεις, ονειρεύονται όνειρα ή λαμβάνουν περίεργα μηνύματα. Γράψε τις εμπειρίες σας σήμερα, τις ιδέες που θα σας προκύψουν απροσδόκητα και ό,τι βρίσκετε ενδιαφέρον.

Καρκίνος – σήμερα μπορεί να έχετε μια σημαντική συζήτηση, συνάντηση ή άλλη επαφή με ένα άτομο με το οποίο δεν έχετε στενή σχέση. Οποιαδήποτε ενέργεια που αφορά νομικό ή δικαστικό θέμα θα απαιτήσει προσοχή. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για πράγματα που απαιτούν χρόνο και σκέψη και προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, παρά σε αυτό που ακούγεται καλό. Φροντίστε να απευθυνθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα για γνώμες και συμβουλές.

Σκορπιός – μπορείτε να ελπίζετε στην τύχη. Οι άμυνές σας είναι κατεστραμμένες και έχετε κουραστεί λόγω των γιγαντιαίων προσπαθειών που κάνετε τόσο καιρό τώρα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά και προσπαθείτε αδιάκοπα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι ώρα για ξεκούραση. Γεμίστε τις μπαταρίες σας, ανακτήστε τις δυνάμεις σας και σύντομα θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη όλες τις υποθέσεις σας. Καλά θα κάνετε να μην πάρετε κανένα μεγάλο ρίσκο στη δουλειά σήμερα. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές για μια άλλη μέρα. Τα αστέρια βλέπουν ευνοϊκά την ερωτική σας ζωή σήμερα, επομένως πρέπει να την αξιοποιήσετε στο έπακρο!

Ιχθύες – μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα, πρόσκληση, πρόταση ή άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείτε να κάνετε ό,τι  βάλετε στο μυαλό σας σήμερα, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στη λήψη των σωστών αποφάσεων – εκείνων που θα σας αποφέρουν το μέγιστο όφελος και θα σας επιτρέψουν να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές στη ζωή σας. Κάνοντάς το αυτό, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύτιμους συμμάχους δίπλα σας, ανθρώπους που θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς και που είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν σε όλα. Η καριέρα σας χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό σήμερα ειδικά, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ή δύο προκλήσεις. Τα οικονομικά σας χρειάζονται επίσης την προσοχή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.