Θέλω εκείνον που θα τον κοιτάω στα μάτια και θα σεργιανίζουμε μαζί στις θάλασσες και στα αχαρτογράφητα νερά. Να βουτάμε μαζί στα βαθιά, να ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλον στα ναυάγια των “θέλω” και των “πρέπει” μας, να πλατσουρίζουμε στον αφρό και να λιαζόμαστε στην ακροθαλασσιά. Να αγναντεύουμε το πέλαγος, να επιτρέπουμε στις ψυχές μας να πετούν παρέα μαζί με τους γλάρους και τα θαλασσοπούλια και να χαζεύουμε τη θέα.

Θέλω εκείνον που θα μπαίνω στην αγκαλιά του και θα χάνομαι, θα νιώθω τη στοργή, τη συμπόνια, θα σταματάει ο χρόνος και θα ρουφάω το παρόν. Θα νιώθω την αποδοχή και την ασφάλεια ώστε να μπορώ να ξεδιπλωθώ και να αφεθώ. Θέλω εκείνον που ό,τι λέει το εννοεί, με μπέσα και λόγο τιμής, με την αλήθεια του να είναι η ασπίδα για τη ζωή. Θέλω εκείνον που θα είναι γυμνός απέναντι μου, σώματι και ψυχή, ώστε να μη χρειάζεται να ξετυλίγω το κουβάρι και να ψάχνω πού είναι η μέση και πού η αρχή.


Θέλω εκείνον που οι λέξεις θα έχουν στόμφο και οι σιωπές θα κρύβουν τα πιο μεγάλα “σ’ αγαπώ”. Εκείνον που θα μπορώ να κουρνιάσω στην ψυχή του, να φτερουγίσουμε και να ονειρευτούμε μαζί. Εκείνον που θα αποδεχτεί τα σημάδια από τις πληγές μου, θα με κάνει να ξεχάσω τον πόνο και θα μου θυμίσει τι αξίζω και τι προσδοκώ. Θα μπει μες τα σκοτάδια μου να βυθιστούμε μαζί, για να γνωρίσει όλες τις πτυχές μου και θα αναδυθούμε μαζί στο φως. Θέλω… Πάω να γράψω τζόκερ! Πιο πιθανό είναι να κερδίσω, παρά να βρω αυτόν που αναζητώ!

Stella


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.