Είμαι μια γυναίκα δυνατή, που δεν συμβιβάζεται σε μίζερες καταστάσεις. Το έκανα πολλάκις και δεν αξίζει! Στη ζωή δεν είναι λίγες οι στιγμές που έφεραν πόνο, αλλά και μεγάλη χαρά… Είμαι ένα πολυεργαλείο που μπορεί τα πάντα, αρκεί να με “χρησιμοποιήσει” κάποιος σωστά. Είμαι άψογη σύζυγος, δίπλα σε ένα υπέροχο άντρα. Αλλά και ασυμβίβαστη με τα δεδομένα της κοινωνίας, γιατί μπορώ ό,τι μπορεί και ένας άντρας. Μεγαλώνω τα παιδιά μου το ίδιο όμορφα, όπως και αν είχα σύζυγο. Παίζω δύο ρόλους με την ίδια πυγμή!

Έχω την καριέρα μου, αλλά κάνω και ό,τι άλλο χρειάζεται για να έχω μια αξιοπρεπή ζωή. Και ναι, τα βράδια θα βγω και θα γυρίσω πρωί με τα τακούνια στο χέρι, θα χορέψω, θα φλερτάρω, θα πληρώσω γυναίκα να μου κρατήσει τα παιδιά και πες ότι θες! Εγώ τα πληρώνω! Θα βάλω στα 45 μου στενό τζιν και θα βγω. Γιατί μπορώ! Και δεν θα γίνω χάλια, αν δω το βλέμμα σου να με κοιτάει υποτιμητικά. Και bottox θα κάνω και τα χείλια μου θα φουσκώσω, δεν με κάνει άλλο χαρακτήρα το ότι θέλω να μου αρέσω!


Είμαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Αυτή που αντέχει, που αγαπά το φως. Δεν μπορείς να με σκοτώσεις επειδή σε χώρισα! Δεν μπορείς να με κάνεις να νιώσω φτηνή γιατί προχώρησα τη ζωή μου! Η ζωή μου είναι δώρο και θα τη ζήσω μέχρι να έρθει η ώρα που θα φύγω με εντολή άλλου και όχι από χέρι άντρα που δεν με σεβάστηκε!

Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.