Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Μπαίνουμε στον πειρασμό να υπερβούμε τα προσωπικά μας όρια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική μέρα για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας. Προγραμματίστε καλά τις εργασίες σας, μην καθυστερείτε τίποτα και βάλτε περισσότερη συγκέντρωση στην υλοποίησή τους. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να συναντήσετε ή να μιλήσετε με διαφορετικούς, αλλά σημαντικούς ανθρώπους. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να λάβετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Η ημέρα μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο.
Κριός – σήμερα θα κάνετε μια περίεργη συζήτηση ή θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες μέσω μιας γυναίκας.
Λέων – δεν θα πάνε όλα καλά και ομαλά, οπότε μπορείτε να επιβραδύνετε αυτή τη μέρα και να επικεντρωθείτε κυρίως στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.
Τοξότης – αυτή δεν είναι η καλύτερη μέρα για εσάς, οπότε καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να σκεφτείτε προσεκτικά πριν πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα επενδύσετε περισσότερη ενέργεια για να κάνετε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Σήμερα οι ιδιοτροπίες και τα ενδιαφέροντά σας, πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα. Αυτό σίγουρα θα το προσέξετε και θα λάβετε επαίνους που σας αξίζουν. Σήμερα η σχέση σας με μια κοπέλα ή μια γυναίκα που θα προσπαθήσει με πονηριά να πετύχει τον στόχο της χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες ή τις επαφές σας, θα απαιτήσει προσοχή. Σήμερα θα πετύχετε σε πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή σας και θα βιώσετε απώλεια σε αυτά που δεν έχουν νόημα.

Ταύρος – θα αντιμετωπίσετε σήμερα άτομα που έχουν χαρακτήρα παρόμοιο με τον δικό σας. Η μεταξύ σας «μάχη» θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δυσάρεστη.
Παρθένος – θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα για την ημέρα, το οποίο θα σας ζητήσει να οργανώσετε γρήγορα για να εκπληρώστε όλα όσα ασχολείστε σήμερα.
Αιγόκερως – οι ενέργειες αυτής της ημέρας, επηρεάζονται από καταστάσεις επιτυχίας ή αποτυχίας που θα έχετε από την πλευρά μιας γυναίκας ηλικίας 35 ετών.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα προσπαθήσετε να κάνετε κυρίως ευχάριστα πράγματα, να διασκεδάσετε με διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να παρακολουθήσετε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις ή για δείπνο σε ένα εστιατόριο. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για τυχόν αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σας διαφορετική και πιο ευχάριστη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και συναντήσεις με φίλους. Αυτή είναι μια μέρα που όλοι θα λάβουν μια καλή τύχη ή ανταμοιβή.

Δίδυμοι – θα πρέπει να ενεργήσετε σήμερα σύμφωνα με τις συνθήκες στις οποίες βρίσκεστε και τους πόρους που διαθέτετε. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα καταλήξει σε αποτυχία.
Ζυγός – η μέρα θα φέρει μια κατάσταση που σχετίζεται με έναν άντρα, είτε σχετίζεται με την προσωπική, επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή.
Υδροχόος – θα νιώσετε το πρώτο σημάδι μιας επικείμενης αλλαγής.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα έχετε την τάση να φαίνεστε πιο λαμπεροί στη ζωή γύρω σας. Θα αφήσετε στην άκρη κάποιες ανησυχίες, αποδεχόμενοι τα πράγματα της ζωής πιο φιλοσοφικά. Σήμερα θα επικεντρωθείτε στα σημαντικά καθήκοντα της ημέρας και θα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Σήμερα θα είναι σημαντικό να είστε πιο ανεπιτήδευτοι, να χρησιμοποιείτε την αίσθηση του χιούμορ σας σε όλες τις καταστάσεις. Δεν είναι μέρα για σωματική εργασία, αν και μπορείτε να τα πάτε καλά αν την απολαμβάνετε.

Καρκίνος – οικονομικές υποθέσεις, εργασίες ή έργα θα είναι προτεραιότητα.
Σκορπιός – ευχάριστες εμπειρίες, καλά νέα ή απροσδόκητα συναισθήματα.
Ιχθύες – η μέρα φέρνει κάποια απογοήτευση ή συναισθηματική πίεση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.