,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 11 Μάϊου 2022

Η ΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασίες ή για να αναπτύξετε σχέσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Η μέρα θα εξελιχθεί ραγδαία και θα σας δώσει λίγο χρόνο για ξεκούραση. Θα είναι χαρά να επικοινωνείτε ή να συνεργάζεστε με άτομα με τα οποία έχετε ήδη καλές σχέσεις. Οι νέες επαφές που θα κάνετε κάποιοι από εσάς σήμερα, θα έχουν μόνιμη εξέλιξη και σημασία στη ζωή σας.

Κριός – σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα κάνετε διαφορετικά σχέδια με έναν άντρα, για πράγματα που πρέπει να δεσμευτείτε τις επόμενες μέρες.
Λέων – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να διευθετήσετε έγγραφα ή συμβατικές σχέσεις, να πληρώσετε ή να υποβάλλετε αίτηση για δάνειο ή υποθήκη.
Τοξότης – νιώθετε σίγουροι σήμερα και απαλλαγμένοι από αμφιβολίες και αναστολές που συνήθως σας κρατούν πίσω. Αξιοποιήστε το στο έπακρο! Θα είστε αρκετά απαιτητικοί σήμερα και με τάση να ξοδέψετε.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα αποφύγετε τις ασάφειες, τα ανειλικρινή σχόλια ή τα κομπλιμέντα. Μπορείτε μόνοι σας να δημιουργήσετε πρόβλημα και να μπείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Οι γυναίκες από την οικογένεια ή τους φίλους σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα σημερινά γεγονότα. Συνολικά η Τετάρτη μπορεί να είναι μια ήσυχη και παραγωγική μέρα για εσάς, αν έχετε ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε σήμερα στο σπίτι ή στη δουλειά. Οι γυναίκες θα είναι σε θέση να βγουν πολύ επιδέξια από μια ευαίσθητη κατάσταση που περιλαμβάνει άλλα άτομα.

Ταύρος – θα αναλογιστείτε τα επερχόμενα καθήκοντα και τις ευθύνες σας και θα επιδιώξετε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος ή το χάσιμο χρόνου που σχετίζεται με αυτά.
Παρθένος – σήμερα μπορεί να μην είστε πολύ δραστήριοι, αλλά μάλλον ακολουθείτε γεγονότα στη ζωή παιδιών ή μικρών συγγενών.
Αιγόκερως – ίσως να νοιώθετε πιο καταθλιπτικά σήμερα. Χρειάζεστε να νοιώθετε ασφάλεια. Συναισθηματικά θέματα και σχέσεις σήμερα σας φέρνουν βάρος ή δοκιμασίες που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική μέρα για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα έχετε νέες ευκαιρίες ή μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε προηγούμενες ιδέες και έργα. Σήμερα θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους ή θα λάβετε σημαντική βοήθεια, υποστήριξη από αυτούς. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών επαφών, που θα έχουν μεγάλη εξέλιξη μπροστά.

Δίδυμοι – σήμερα μπορεί να ενοχληθείτε με οικιακά ή τεχνικά προβλήματα. Αδυναμία να κάνετε σημαντική δουλειά ή δέσμευση.
Ζυγός – θα έχετε συζητήσεις ή σημαντικές εργασίες, ειδικά μέσα στην οικογένεια, που μπορεί να απαιτούν πρόσθετες ενέργειες που σχετίζονται με ορισμένες περιπτώσεις ή άλλα άτομα.
Υδροχόος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις. Ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές διάθεσης και έντονα συναισθήματα. Οικονομική αστάθεια και αλλαγές ή προβλήματα στην εργασία ή με τον πάτερα σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη μπορεί να νιώσετε για λίγο κουρασμένοι ή να θέλετε να κάνετε τα πράγματα πιο αργά, δίνοντας στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί και να ξεκουραστεί. Στην πραγματικότητα, τα γεγονότα μπορεί να μην σας δώσουν χρόνο για χάσιμο και να απαιτήσουν να ενεργήσετε γρήγορα και επαρκώς στις διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα. Μερικές από τις καλές τάσεις της Τετάρτης, θα σχετίζονται με την εύρεση καλών λύσεων στα προβλήματα ή στα θέματα σχετικά με την υγεία σας.

Καρκίνος – μπορεί να εκπλαγείτε από μια προσφορά ή ευκαιρία για την οποία θα έχετε τα συγκεκριμένα μέσα ή πόρους για να την πραγματοποιήσετε γρήγορα και ευνοϊκά για σας.
Σκορπιός – θα μιλήσετε με φίλους ή θα έχετε μια κοινή δραστηριότητα από την οποία θα περιμένετε κάποιο όφελος, κέρδος και επιτυχία.
Ιχθύες – θα νοιώσετε έντονη την διαίσθηση και τα συναισθήματά σας σήμερα και την ανάγκη να βοηθήσετε όπου μπορείτε. Θα είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας και ίσως να μπείτε σε μια διαδικασία συμφιλίωσης με άτομα και καταστάσεις που είχατε ζητήματα από το παρελθόν.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading