Είναι ατελείωτα τα βράδια που ο ύπνος έχει χαθεί… Μια κοινωνία σε λάθος πορεία. Μοναξιά πίσω από τις κουρτίνες και κουβέντες που μόνο “χρέη” έχουν. Γιορτινές μέρες που έχασαν το νόημα μέσα στη σκέψη των προβλημάτων. Φίλοι που χάθηκαν και δεν αντάμωσαν λόγο οικονομικών. Γιαγιάδες που δεν έδωσαν το χαρτζιλίκι που ήθελαν. Γονείς που στέρησαν για άλλη μια φορά από  τον εαυτό τους, για να έχουν τα παιδιά τους… Και μέσα σε όλα αυτά, ίσως κάπου δεις κάποιοι να αντέχουν, γιατί έχουν “αγάπη” σε προτεραιότητα και όχι όλα τα άλλα…

Αυτούς τους ελάχιστους που έχουν μείνει τους τρέφει η σκέψη και το συναίσθημα. Κουρασμένοι από δήθεν ανθρώπους, που το καθετί το έβλεπαν με μηδενικά. Αυτοί οι λίγοι, μπορούν να βιώσουν τις γιορτές και όλες τις μέρες με χαρά! Τους ξεχωρίζεις από το χαμόγελο, από την λάμψη στα μάτια. Η αγάπη αόρατη σε κάποιους και στους λίγους φως! Όσα προβλήματα  και αν  υπάρχουν γύρω μας, όσα και να μας χρεώνουν, κάποιες αγκαλιές, κάποιες παρουσίες είναι όλα τα λεφτά του κόσμου! Αγαπάτε αληθινά, να αποταμιεύετε για το μέλλον!


Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.