Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

Δύσκολες, αλλά απαραίτητες συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να δεχτείτε χωρίς υποψίες τα νέα άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Νέες γνωριμίες σήμερα μπορεί να είναι με περίεργα άτομα, να προκύψουν κάτω από απρόσμενες συνθήκες κλπ. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που δεν θα απαντηθούν οι ερωτήσεις σας. Θα κάνετε υπομονή μαζί τους τις επόμενες μέρες. Η συνάντηση ή η συζήτηση με έναν συγγενή ή φίλο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Σήμερα θα έχετε μια δύσκολη σχέση με παιδιά ή νέους, αλλά η πίεση από μέρους σας σε αυτές τις σχέσεις δεν θα σας βοηθήσει.


Κριός – σήμερα μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε από νέα, σχόλια ή πληροφορίες, είτε καλές είτε όχι.
Λέων – μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα ή να απολαύσετε μια απροσδόκητη συζήτηση.
Τοξότης – οι προκλήσεις σήμερα θα αφορούν τα παιδιά και τους νεότερους. Δεν αποκλείονται απρόβλεπτα ή μεγαλύτερα έξοδα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή αποφύγετε τον βαρύ φόρτο εργασίας, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στο σπίτι σας. Σίγουρα δεν θα έχετε διάθεση για σοβαρή δουλειά, οπότε μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα στα οποία μπορεί να κάνετε δυσάρεστα λάθη. Σήμερα σκεφτείτε περισσότερο την οικογένεια και τους συγγενείς σας και τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς. Την Παρασκευή θα έχετε τον χρόνο και την επιθυμία να είστε με φίλους. Κορίτσια και αγόρια θα είναι πολύ ενεργά σε αυτό το είδος εμπειρίας και διασκέδασης.

Ταύρος – θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και θα τείνετε να κοιτάζετε περισσότερο τα λάθη των άλλων παρά τα δικά σας.
Παρθένος – η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με ή χωρίς περίσταση. Πρόκειται να μιλήσετε και να γνωρίσετε ενδιαφέρουσες ή ξεχασμένες γνωριμίες.
Αιγόκερως – σήμερα να νιώσετε την αγάπη των άλλων, αλλά δεν θα είναι λιγότερο σημαντικό για εσάς να δείξετε την αγάπη σας για αυτούς. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο για εσάς.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή οργανώστε καλά το πρόγραμμά σας και ακολουθήστε αυστηρά τις εργασίες που σχετίζονται με τις προσωπικές ή οικογενειακές σας οικονομικές υποθέσεις. Σήμερα η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από την πίστη και τη φιλοδοξία σας να την πετύχετε. Οι ενέργειες ή τα σχόλια ενός συναδέλφου (πελάτη) στο χώρο εργασίας σας, μπορεί να σας προσβάλουν ή να σας απογοητεύσουν. Αυτά είναι περιττά συναισθήματα, γιατί δεν σας φέρνουν τίποτα εποικοδομητικό και μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή στην εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Σήμερα θα θεωρήσετε κάποιες δεσμεύσεις σημαντικές για το σπίτι και την οικογένειά σας, που θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι – η Παρασκευή φέρνει πολλή δουλειά, πολλές εργασίες και την ανάγκη για καλή οργάνωση και υλοποίηση όλων όσων έχετε προγραμματίσει για σήμερα.
Ζυγός – μπορεί να επιβαρυνθείτε με κάποια συναισθήματα ή προβλήματα που θα έχετε με μια γυναίκα ή εξαιτίας ενός τέτοιου ατόμου. Σήμερα αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητικά συναισθήματα από τα λόγια ανθρώπων.
Υδροχόος – θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα γεμάτη εκπλήξεις ή απροσδόκητες ανατροπές.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, τα θέματα αγάπης και οικογένειας που θα πρέπει να εξετάσετε σήμερα θα είναι σημαντικά, γιατί θα εξαρτηθούν από την εσωτερική σας αρμονία, το μέρος όπου βρίσκεστε στην ανάπτυξή σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να δείχνετε ωραίοι, να έχεις αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από την εξωτερική σας ομορφιά. Σήμερα η άνεση που έχετε προσφέρει στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας, θα είναι πολύ σημαντική για την αυτοεκτίμησή σας. Αν όχι, αναζητήστε τις αιτίες και εργαστείτε για να τις εξαλείψετε. Η Παρασκευή προμηνύει ευχάριστες εμπειρίες που μπορεί να έχουν να κάνουν με χρήματα, με τύχη που θα σας χαριστεί σε προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να μάθετε άσχημα νέα για έναν άντρα που γνωρίζετε και που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι νεότερος από εσάς.
Σκορπιός – διαφορετικές ελπίδες θα εκπληρωθούν και θα βρίσκεστε στο επίκεντρο μιας πιο αισιόδοξης διάθεσης.
Ιχθύες – αυτή θα είναι μια δύσκολη μέρα που όλα θα πάνε πίσω είτε σε αυτό που θέλετε ή είτε σε αυτό που περιμένετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.