“Σάρκα & Ψυχή” της Μαρίας Σταυρίδου

Advertisements

“Η Σάρκα και η Ψυχή”

Η Σάρκα, αδύναμη, παθιασμένη, πεινασμένη, ακόρεστη, αμαρτωλή… Η απόδειξη πως δεν είμαστε αθάνατοι. Η κινητήρια δύναμη, που μας ωθεί στην απόλυτη αμαρτία. Η σκοτεινή θεά, που καταφέρνει να μας μαγέψει και να μας βυθίσει στα πιο σκοτεινά και ποταπά ένστικτα. Η ακόρεστη πείνα, που υποδουλώνει τη λογική, που ωθεί το συναίσθημα στην τρέλα. Η μάγισσα, που μας καθοδηγεί στα πιο μισητά και παράλογα μονοπάτια αυτού του κόσμου. Αυτή, που πρώτη παραδίνεται στη φωτιά και χωρίς φόβο ταξιδεύει στην κόλαση, τελικά για λίγα δευτερόλεπτα ηδονής…

Η Ψυχή, η δίδυμη αδελφή της, που παλεύει να δικαιολογήσει τα πάθη και τις αδυναμίες. Το θείο δώρο, που δίνει νόημα στη ζωή με κάθε ανάσα. Αυτή που έχει τη δύναμη να μετακινήσει βουνά και ποταμούς, που καταφέρνει το ακατόρθωτο, που χαμογελά στους αγγέλους και καταρρακώνει τους δαίμονες. Τα μόλις 21 γραμμάρια, που έχουν την ικανότητα να κρατήσουν ζωντανή τη Σάρκα και καθορίζουν τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο!

Για παραγγελίες

Facebook: Maria Stavridou

Instagram: m.stavridou

Email: efrosinos.stav@gmail.com

 

Η Μαρία Σταυρίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την καταγραφή των σκέψεων της στο χαρτί. Εργάσθηκε με επιτυχία σαν στέλεχος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων και έχει χόμπι τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Γράφει με την οπτική και αθωότητα έφηβης, με την ικανότητα να πηγαινοέρχεται από την ουτοπία στον ρεαλισμό με μεγάλη ευκολία και δίνει στον αναγνώστη την ευκαιρία, να νιώσει συναισθήματα που τα έχει ξεχάσει. Μας χαρίζει μια χαραμάδα, για να κρυφοκοιτάζουμε στον μυστικό της κήπο, γιατί έξω από αυτόν τα βλέπουμε όλα γκρίζα.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.