Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των αξιών (ότι εμείς εκτιμούμε και επιθυμούμε), της αγάπης και των οικονομικών, μπαίνει στο ζώδιο του Κριού στις 2 Μαΐου με συντεταγμένες Αθήνας, για μας επίσημα σήμερα στις 3/5.

Τυπικά η Αφροδίτη αρέσει να την λατρεύουν, να την κυνηγούν. Όμως η Αφροδίτη στον Κριό που κυβερνάται από τον Άρη, αγκαλιάζει το ακριβώς αντίθετο. Αντί να είναι το περιζήτητο έπαθλο, η Αφροδίτη στον Κριό γίνεται ο νικητής, ο κυνηγός, ο επιτιθέμενος. Πολύ θαρραλέα, η Αφροδίτη στον Κριό δεν κουράζεται ποτέ όταν αναζητά την καρδιά της αγάπης της ή επιτυγχάνει οικονομικούς στόχους. Οι τολμηρές εκδηλώσεις στοργής είναι αναπόφευκτες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς η Αφροδίτη στον Κριό δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να διασφαλίσει ότι η αγάπη και το πάθος της. Αν και επιθετική, η Αφροδίτη στον Κριό είναι καλά όταν ακολουθεί τις επιθυμίες της. Κρατήστε τη φωτιά αναμμένη κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Κριό, αντιμετωπίζοντας συνεχώς ρομαντικές και οικονομικές προκλήσεις κατά μέτωπο!


Αυτή η ατμόσφαιρα προτρέπει όλους μας να επιδιώξουμε ότι – ή όποιον – μας ενδιαφέρει περισσότερο, με ορμή, ένταση και πλήρη αποφασιστικότητα. Πολύ καλό αν ακολουθείτε ένα όνειρο. Δυνητικά πολύ τρομακτικό αν καταδιώκετε κάποιον που δεν συμμερίζεται την στοργή σας. Μην το κάνετε λοιπόν! Αντίθετα δείξε το ενδιαφέρον σου σε αυτούς που σας εκτιμούν.

Η Αφροδίτη στον Κριό βρίσκεται ουσιαστικά σε αδυναμία.


Κατά την είσοδό της, θα κάνει τις πτυχές που βλέπετε παρακάτω με την πρώτη πτυχή με το Ερμή να διαρκεί έντονα μέχρι της 6 Μαΐου.

 

Αφροδίτη εξάγωνο Ερμής

Η επικοινωνία τείνει να είναι φιλική και εκλεπτυσμένη και ιδιαίτερα ευγενική. Διανοητικά δεν θα έχετε τη συγκέντρωση που έχετε συνηθίσει. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με διπλωματικά ευαίσθητα θέματα και για διαπραγματεύσεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή να πείτε σε κάποιον πώς νιώθετε. Ευνοείται η κοινωνικοποίηση. Οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές επωφελούνται από αυτή την πτυχή, καθώς αυτός ο συνδυασμός σημαίνει εμπόριο. Είναι πιθανό να έχετε ευχάριστες συζητήσεις με γείτονες και συγγενείς. Μπορεί να λάβετε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς πρέπει να είναι καλές. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε διακοπές. Οι φιλίες και οι ερωτικές σας σχέσεις είναι συνήθως αρμονικές τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για επικοινωνία σχετικά με τις σχέσεις. Μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα αγάπης.

 

Σύνοδος Αφροδίτης Δίας

Αυτός ο συνδυασμός, δίνει στους ανθρώπους εξαιρετική γενναιοδωρία και γοητευτικούς τρόπους. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν την ίδια συμπεριφορά από άλλους. Τους αρέσει να λαμβάνουν καλές συμβουλές. Μερικές φορές περιμένουν ή και απαιτούν υλική υποστήριξη από άλλους. Έχουν αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και αυτές οι ιδιότητες συχνά τους βοηθούν να επιτύχουν επιτυχία και ευτυχία. Αυτή η πτυχή υποδηλώνει μια εποχή βελτιωμένων σχέσεων, ιδιαίτερα με γυναίκες και αδέρφια. Εάν είστε σε μια σοβαρή σχέση και σκέφτεστε το γάμο, αυτό είναι μια μεγάλη ευλογία για το γάμο. Επιφέρει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, πάρτι και μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να βγείτε από το καβούκι σας.

Οι νέες σχέσεις που ξεκινούν αυτή τη στιγμή, έχουν έναν τρόπο να σας μυήσουν σε νέους τρόπους να βλέπετε τον κόσμο. Μπορεί να βιώσετε ένα διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από αυτό που έχετε συνηθίσει και εφόσον είστε ανοιχτοί σε διαφορετικούς τρόπους ζωής, θα το βιώσετε αυτό με θετικό τρόπο. Εάν είστε συνήθως αγχωμένοι με διαφορετικά κοινωνικά πρότυπα, τότε μπορεί να αισθάνεστε λίγο σαν ένα ψάρι έξω από το νερό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εκτός του ότι οι περισσότεροι τείνουν να παίρνουν βάρος τρώγοντας χωρίς αύριο και δεν έχουν πειθαρχία, αυτή είναι μια χαρούμενη και αναζωογονητική στιγμή και μια στιγμή για γιορτή.

Αυτή η διέλευση δημιουργεί επιτυχία στις κοινωνικές σας υποθέσεις, επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή για ένα πάρτι, ειδικές εκδηλώσεις όπως γάμους και αποφοίτηση. Αισθάνεστε σαν να γιορτάζετε και αυτή είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική στιγμή. Είναι πιθανό να είστε πιο δημοφιλείς, καθώς οι άλλοι σας αναζητούν ενεργά. Είναι πιο πιθανό να γνωρίσετε νέα άτομα που μπορούν να προωθήσουν τα ενδιαφέροντά σας ή να μετακινηθείτε σε κοινωνικούς κύκλους με επιρροή. Αυτή είναι μια μεγάλη διέλευση για ανοδική κοινωνική κινητικότητα. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να είστε ιδιαίτερα επιεικής τώρα. Μερικές φορές υποδηλώνει ότι λαμβάνετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά συχνά λείπει και η πειθαρχία σας στην αποταμίευση αυτή τη στιγμή.

 

Ποσειδώνας Σύνοδος Αφροδίτη

Αυτός ο συνδυασμός αυξάνει την ευαισθησία, την αίσθηση του ρομαντισμού και την ικανότητα εξιδανίκευσης ενός συντρόφου. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να ευθύνονται για απογοητεύσεις και λάθη. Οι φαντασιώσεις τους είναι πιο κοντά τους, παρά η πραγματικότητα. Νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες, γρήγοροι γάμοι, αλλά και αστάθεια αισθηματική όταν πέφτει το πέπλο και ανακαλύπτετε τις δυσαρμονίες στην σχέση.

Δεν είστε πολύ πρακτικοί τώρα όσον αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά, επομένως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις βάσει οποιωνδήποτε «αντιληπτών» αναγκών, γιατί είναι πιθανό αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε να είναι μια ψευδαίσθηση. Έχετε επίσης την τάση να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας και να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Το ίδιο ισχύει και για αγορές, όπου βλέπετε κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά παίρνετε. Υπάρχει επίσης μια τάση να ονειροπολείτε και περιστασιακά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικές κοινωνικές καταστάσεις, ειδικά όταν αναμένεται να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, αλλά θα έχετε την τάση να είστε ιδεαλιστές όταν πρόκειται για σχέσεις και κατά συνέπεια θα διατρέχετε τον κίνδυνο απογοήτευσης αργότερα, όταν τελικά δείτε τους άλλους όπως είναι. Οικονομικά, αυτή τείνει να είναι μια περίοδος που δεν είστε ρεαλιστές για τα χρήματα και είστε χαλαροί στις δαπάνες. Οι άλλοι μπορεί να δουν τι θέλουν σε εσάς και να τείνουν να προβάλλουν τα ιδανικά τους πάνω σας ή το αντίστροφο. Άλλοι μπορεί να σας αναζητήσουν για διαμεσολάβηση. Η καλλιτεχνική και μουσική έμπνευση μπορεί να έρθει σε εσάς.

 

Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας

Δίνει στους ανθρώπους την ικανότητα να βιώνουν τις σχέσεις πολύ βαθιά. Ωστόσο αυτά τα άτομα απαιτούν το ίδιο από τον σύντροφό τους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και συγκρούσεις, ειδικά εάν αυτές οι απαιτήσεις δεν πληρούνται από τον σύντροφό τους. Αυτή η πτυχή δίνει στους ανθρώπους ταλέντο για δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης. Συχνά έχουν πολλές χρήσιμες επαφές που τους βοηθούν να πετύχουν. Αυτή η πτυχή ενεργοποιεί τη σεξουαλικότητα και το σεξ. Γενικά οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλικότητά τους χωρίς ταμπού και αναστολές.

Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία οι σχέσεις σας αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον που αλλάζει εντελώς τις απόψεις σας για τη ζωή. Αυτές οι σχέσεις διακρίνονται για την ένταση του πάθους τους και για το ότι αφήνουν μόνιμο σημάδι σε κάθε άτομο. Έχετε επίσης την ευκαιρία τώρα να αναδιοργανώσετε τις οικονομικές σας προτεραιότητες και να εξαλείψετε σχέσεις που δεν σας είναι πλέον χρήσιμες.

Οι σχέσεις βαθαίνουν σε ένταση και είναι πολύ σεξουαλικές. Αυτή είναι μια περίοδος εντατικοποίησης των σχέσεών σας, ειδικά των σεξουαλικών. Τα συναισθήματα που έχετε για τον σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη ένωση και μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ των δύο ή εσάς και δεν θα ικανοποιηθείτε με τίποτα λιγότερο από την πλήρη δέσμευση. Δεν θα έχετε πολλή υπομονή για επιφανειακά άτομα. Συχνά υπάρχει άνιση κατανομή της εξουσίας. Η δημοτικότητά σας αυξάνεται.

Στις 24 Μαΐου θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο ενώ στις 26 και 27 Μαΐου θα έρθει σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Ας δούμε τι σημαίνουν αυτές οι όψεις αγγίζοντας τα γ΄ δεκαήμερα των Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος

 

Αφροδίτη εξάγωνο με τον Κρόνο

Φέρνει υπεύθυνη και συγκρατημένη συμπεριφορά στις περισσότερες συναισθηματικές και κοινωνικές δραστηριότητες αυτών των ανθρώπων. Είναι πολύ πιστοί, συμβατικοί και σταθεροί. Χρειάζονται μια δυνατή και σταθερή σχέση που να τους δίνει αυτοπεποίθηση και ικανότητα να εμπιστεύονται. Έχουν κρυφούς φόβους απόρριψης και η αυτοπεποίθησή τους στις σχέσεις τους είναι πολύ χαμηλή. Οι μεγαλύτεροι και αξιόπιστοι σύντροφοι τους δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι με πράγματα που τους εμπιστεύονται. Θα έχετε την τάση να είστε νηφάλιοι και ρεαλιστές σχετικά με τις σχέσεις σας.

Εάν μια νέα σχέση ξεκινήσει τώρα, είναι πιθανό να οδηγείται από πρακτικές ανησυχίες για συναισθήματα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στις ρομαντικές σχέσεις. Μάλιστα, οι ρομαντικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα έχουν συχνά σύντροφο με σημαντική διαφορά ηλικίας. Το πρακτικό ζήτημα εδώ είναι συχνά η απόκτηση σοφίας ή πόρων από το νεότερο άτομο. Οι κανονισμένοι γάμοι ακολουθούν επίσης αυτή τη φιλοσοφία.

Είστε πειθαρχημένοι στην προσέγγισή σας στα οικονομικά θέματα. Κάποιοι θα έχετε την τάση να απομονωθείτε κοινωνικά τώρα. Η μοναξιά μάλλον σας ταιριάζει τώρα και μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ μόνοι. Μπορεί να έχετε την τάση να χρονοτριβείτε, αλλά η φροντίδα των ημιτελών εργασιών είναι σημαντική τώρα. Αυτή είναι μια στιγμή που η πρακτική φύση των σχέσεων τονίζεται πάνω από τη συναισθηματική φύση τους. Αυτές οι σχέσεις λειτουργούν πρακτικά και ομαλά και μπορεί να υπάρχει ένα στοιχείο τυπικότητας και επαγγελματισμού. Στις αισθηματικές σχέσεις υπάρχει η τάση για άνιση διευθέτηση ή συνεργασία. Συχνά αυτό προκαλείται από μια σημαντική διαφορά ηλικίας ή κατάστασης. Στην αρχαιότητα, αυτή ήταν η επιθυμητή πτυχή για τους παραδοσιακούς γάμους που διαρκούσαν πολύ και συνήθως κανονίζονταν από τους γονείς. Ενώ μπορεί να εμπλέκεται ένα στοιχείο «υποχρέωσης», συνήθως δεν είναι επαχθές, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχει μια λεπτή στάση ότι η αγάπη πρέπει να κερδηθεί. Μπορεί να γίνετε πιο συντηρητικοί στην εμφάνισή σας αυτή την περίοδο. Τα πρακτικά θέματα έχουν μεγαλύτερη σημασία στις σχέσεις. Φαίνεται ότι πρέπει να υπάρχει άλλος λόγος σε μια σχέση εκτός από φιλία ή αγάπη για να υπάρχει.

 

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα

Αυτή η όψη εκδηλώνεται με έναν πολύ τυπικό τρόπο – αυτοί οι άνθρωποι μπορούν και να αγαπούν και να μισούν με όλη τους την καρδιά, βαθιά και έντονα. Κρύβουν το αληθινό τους πάθος και συνήθως έχουν μεγάλη φαντασίωση. Θέλουν να αισθάνονται ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους και αυτή η επιθυμία εκδηλώνεται ξεκινώντας μια επιχείρηση ή προσπαθώντας να συσσωρεύσουν υλικό πλούτο. Αυτή η όψη ενεργοποιεί τη σεξουαλικότητα και το σεξ. Δημιουργεί παρόμοια λάμψη ως αρμονική όψη, αλλά προσθέτει επίσης έντονη ζήλια. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί ακόμη και να γίνουν παρανοϊκοί. Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να είναι πολύ δύσκολες αυτή τη στιγμή, με πολλούς χειρισμούς και παιχνίδια μυαλού. Μερικές φορές αυτές οι σχέσεις ονομάζονται «μοιραία έλξη» επειδή αυτές οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν τραγικά. Η άνιση κατανομή της εξουσίας είναι συχνά ένα ζήτημα. Οι σεξουαλικές ορμές τείνουν να είναι πολύ έντονες. Στο σεξ, αυτός ο συνδυασμός συμβολίζει τη δουλεία, το σαδομαζοχισμό και τα σενάρια κυριαρχίας/υποταγής. Μερικές φορές αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι σας καταδιώκει κάποιος με μια εμμονή για εσάς. Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι άλλοι να αναπτύξουν εμμονή πάνω σας. Μπορεί να είστε πολύ ελκυστικοί σε λάθος είδη ανθρώπων. Οι σχέσεις βαθαίνουν σε ένταση και είναι πολύ σεξουαλικές. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι η ένταση ή το επίπεδο οικειότητας των σχέσεών σας έχει αυξηθεί. Μπορεί να λάβετε παράξενες δονήσεις από κάποιον που δεν γνωρίζετε, ο οποίος φαίνεται «πολύ» να ενδιαφέρεται για εσάς για άγνωστους λόγους. Αυτός είναι ένας από τους κλασικούς δείκτες για καταδίωξη. Στις στενές σχέσεις, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματικής χειραγώγησης και εκβιασμού. Ζητήματα εξουσίας και ελέγχου στις σχέσεις είναι κοινά αυτή τη στιγμή. Αν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

 

Ποιο ζώδιο ευνοείται περισσότερο από την Αφροδίτη στον Κριό;

Οι πιο ευνοημένοι από την Αφροδίτη στον Κριό είναι οι Κριοί , τα Λιοντάρια και οι Τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι .

Οι Ταύροι και οι Ιχθύες καθώς και οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί, παίρνουν επίσης έντονα μερίδιο από τις ιδιότητες της Αφροδίτης στον Κριό. Όσοι κάνουν το πρώτο βήμα στα θέματα της αγάπης και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ορισμένες «θυσίες» για τον σύντροφό τους ή τουλάχιστον να δείξουν πολλή προσαρμογή, σίγουρα θα ανταμειφθούν τώρα.

Ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως, μπορεί να έχουν λίγο δύσκολες πτυχές  με τον ερωτικό τομέα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό είναι επίσης σημάδι ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ασχολείστε περισσότερο με άλλους τομείς. Ωστόσο σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν στον ερωτικό τομέα.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.