Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 4 Μάϊου 2022

Advertisements

Δοκιμάστε το αδύνατο, αφήνοντας πίσω τον φόβο του παρελθόντος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια από αυτές τις σημαντικές μέρες στη ζωή σας που θα πρέπει να οργανώσετε καλά και να μην χάσετε ούτε μια δέσμευση. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών σας, θα αποτελέσει τη βάση δυσάρεστης σύγχυσης τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πράγματα που είναι σημαντικά για την προσωπική σας ζωή. Οι πράξεις ή οι αποφάσεις των συγγενών, των φίλων ή των συναδέλφων σας, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Η μέρα θα ευνοήσει τη διευθέτηση εγγράφων, φόρων και άλλων διατυπώσεων που σχετίζονται με το σπίτι ή το ακίνητο που διαθέτετε.

Κριός – έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποιες αμφιβολίες, ανησυχίες ή υποψίες σας για ορισμένα γεγονότα ή πρόσωπα στη ζωή σας.
Λέων – σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη φυσική ή συναισθηματική σας φόρμα, γι’ αυτό να προσέχετε με τι ασχολείστε και με τι επιβαρύνετε τον εαυτό σας.
Τοξότης – ακόμη και σήμερα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας ή θα ελέγξουν πόσο έχετε μάθει κάποια μαθήματα ζωής που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας σε διαφορετικές περιόδους.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά σταθερό. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες ή άσχημα νέα να προκαλέσουν κατάρρευση στη συναισθηματική ή ψυχική σας κατάσταση. Σήμερα θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να επικοινωνήσετε με παιδιά και νέους, ειδικά αν μένετε μαζί τους. Θα είναι δύσκολο για εσάς να αποδεχτείτε τη γνώμη ή την προτίμηση κάποιου άλλου, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτήν την ημέρα. Σε ερωτικές σκηνές ζήλιας, παρεξηγήσεις συναισθηματικής φύσης μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες συνέπειες για τη σχέση σας.

Ταύρος – σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα δώρο, μια χάρη ή κάποια άλλη ενέργεια που σχετίζεται με έναν άντρα του συγγενικού ή φιλικού σας κύκλου.
Παρθένος – η μέρα φέρνει σύγχυση σχετικά με τα σχέδια, σκέψεις ή κατανοήσεις για τη ζωή ή για τη γνώμη σας για ορισμένα άτομα.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει κάποια επιτυχία ή καλά νέα, αλλά αποφύγετε να πετάτε στα σύννεφα και κρατήστε και διατηρήστε όσα καλά πράγματα σας δίνει η ζωή.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να επιτύχετε και να διατηρήσετε την αρμονία στην αγάπη και τις σχέσεις σας στο σπίτι. Πάνω απ’ όλα, μην αποφεύγετε τις ευθύνες που έχετε για την οικογένειά σας σήμερα. Οποιεσδήποτε εκδηλώσεις εγωισμού σήμερα δεν θα γίνουν ανεκτές. Την Τετάρτη, θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κερδίσετε από ωριαία, εποχιακή εργασία. Σήμερα πολλοί θα έχουν αφορμή για μια μικρή συγκέντρωση ή γιορτή στον συγγενικό τους κύκλο. Οργανώστε καλά την ανάγκη για επαφές και συναντήσεις και μην επιβαρύνεστε με περισσότερα από όσα μπορείτε να πετύχετε.

Δίδυμοι – σήμερα τα πράγματα θα εξελίσσονται αργά, προκαλώντας την υπομονή σας και την ικανότητά σας να προβλέπετε γεγονότα ή ενέργειες.
Ζυγός – μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που θα σας εκπλήξει με κάποια δυσάρεστα νέα.
Υδροχόοι – η μέρα φέρνει ευθύνες ή συζητήσεις που σχετίζονται με άτομα κυρίως μικρότερα από εσάς ή παιδιά.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη ο ρυθμός της καθημερινότητας θα επιβραδυνθεί. Όλα θα είναι πιο αργά ή θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή από την πλευρά σας. Οι βιαστικές ενέργειες δεν θα σας φέρουν επιτυχία, αλλά θα επιβραδύνουν την εξέλιξη κάποιων από τις υποθέσεις σας. Παρακολουθήστε την εξέλιξη των κύριων γεγονότων αυτής της ημέρας! Οργανωθείτε και μην σπαταλάτε λόγια, ενέργεια και χρόνο. Οι πράξεις και τα καθήκοντα σας σήμερα θα βρίσκονται στο επίκεντρο των αυριανών γεγονότων. Η Τετάρτη θα ευνοήσει την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων, συναντήσεων με πελάτες ή επαγγελματικών δεσμεύσεων.

Καρκίνος – κινδυνεύετε σήμερα από μια σύγκρουση με μια γυναίκα ή μια σύγκρουση που θα προκύψει εξαιτίας μιας γυναίκας.
Σκορπιός – σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να ταξιδέψετε για κάτι σημαντικό ή να έχετε μια συναισθηματική επικοινωνία με συγγενείς που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς.
Ιχθύες – θα χαρείτε από μια είδηση ​​και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: