Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

Καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, αντιμετωπίζουμε επίσημα τη δύναμη πυρός της εποχής της έκλειψης – τη στιγμή που η ζωή μας αλλάζει γρήγορα γύρω μας, πυροδοτούμενη από τις ισχυρές ευθυγραμμίσεις του Ήλιου, της Γης και της Σελήνης.


Τυχαίες συναντήσεις, συγχρονισμένες εμπειρίες και νέα έκπληξη θα συμβούν εκεί που δεν τα περιμένουμε! Μια Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο (10 μοίρες) ξημερώνει στις 30 Απριλίου 2022. Οι Ηλιακές Εκλείψεις σηματοδοτούν ολοκαίνουργια κεφάλαια, τεράστια νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές ευκαιρίες αλλά και γεγονότα. Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να αξιολογούμε τις αξίες μας, την αίσθηση της αξίας και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε σταθερότητα στη ζωή μας. Οικονομικά θέματα, καταστάσεις ακίνητης περιουσίας, ιδιοκτησία, περιουσίες και φυσικοί και υλικοί πόροι, γεωφυσικά φαινόμενα, είναι όλα στο προσκήνιο, όπως και η έντονη διπλωματία και τα ζητήματα παιδιών.


Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον Μεγάλο Αφυπνιστή. Η ενεργοποίηση του Ουρανού αυξάνει εκθετικά το απρόβλεπτο και τις πιθανότητες ξαφνικών, απροσδόκητων αλλαγών που είναι ήδη υψηλές κατά την εποχή της Έκλειψης. Είναι πιθανές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές, καθώς και αναστάτωση στην παραγωγή και διανομή τροφίμων.

Η πρώτη έκλειψη στον Ταύρο ήταν στις 19 Νοεμβρίου 2021 με τις επερχόμενες να είναι στις 8 Νοεμβρίου 2022 και στις 28 Οκτωβρίου 2023. Αυτή η Ηλιακή θα δημιουργήσει νέα μοτίβα για τους επόμενους έξι μήνες. Αναλογιστείτε τι σας συνέβη κοντά στις 29 Απριλίου 2014, καθώς αυτή η έκλειψη θα αντικατοπτρίζει τα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή σας κοντά σε εκείνη την εποχή.

Κοιτάζοντας μπροστά, δώστε προσοχή στις 20 και 21 Ιουλίου 2022, καθώς ο Άρης θα ψάξει για αυτόν ακριβώς τον βαθμό στον Ταύρο, ο οποίος μπορεί να δώσει περισσότερα νέα σχετικά με τις καταστάσεις αυτή τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.