Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Advertisements

Ενεργοποιούνται πλέον ιδεαλιστικές κλίσεις, πίστη, ηθική, πνευματικότητα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη στην οικογενειακή σας σχέση μπορεί να προκύψει μια κατάσταση σύγκρουσης που σχετίζεται με μετακόμιση, ενοικίαση ή αγορά νέου σπιτιού, πρόσθετου ακινήτου ή άλλα υλικά συμφέροντα. Μερικοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση σύγκρουσης σχετικά με την οικογενειακή περιουσία ή την κοινή περιουσία. Για άλλους, υπάρχει η δυνατότητα να εμπλακούν σε δικαστική διαμάχη ή να επιλύσουν μια υπόθεση οικογενειακού δικαίου. Μια απροσδόκητη οικεία ή ρομαντική περιπέτεια θα διαρκέσει λίγο, αλλά οι συνέπειες μετά από αυτήν μπορεί να έχουν μόνιμη επίδραση στην προσωπική σας ζωή. Η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.

Κριός – σήμερα μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις. Πολλοί από εσάς θα έχετε μια υποχρέωση για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα.

Λέων – θα ασχοληθείτε με κάποια οικογενειακή εργασία, που μπορεί να αφορά έναν άνδρα από την οικογένεια ή από τον συγγενικό σας κύκλο.

Τοξότης – η ημέρα φέρνει συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τρίτη σας φέρνει επιτυχίες στο εξωτερικό ή με ξένους. Κάποιες από τις υποθέσεις σας θα εξελιχθούν αργά, κάτι που θα δημιουργήσει στιγμές σύγχυσης και αβεβαιότητας για την ορθότητα αυτού που κάνετε. Τα πράγματα θα είναι σίγουρα επιτυχημένα, απλά κάνετε περισσότερη υπομονή. Η μέρα μπορεί να μείνει στη μνήμη σας με επιτυχία ή ένα άλλο καλό γεγονός για έναν γιο, εγγονό ή άλλο νεαρό άνδρα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Τρίτη μπορεί επίσης να μείνει στη μνήμη σας με τη γέννηση ενός παιδιού.

Ταύρος – σήμερα οι επαγγελματικές ή οικιακές σας εργασίες θα απαιτήσουν προσοχή, γιατί μπορεί να κάνετε λάθος ή να παραπλανηθείτε από ψευδείς πληροφορίες.

Παρθένος – θα έχετε μια σημαντική μέρα, στην οποία θα απαιτηθεί προσοχή για όλες τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και αφορούν το μέλλον σας.

Αιγόκερως – η μέρα φέρνει εκπλήξεις που σχετίζονται με νέες ευκαιρίες ή χρήσιμες συζητήσεις, προτάσεις από άτομα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις και να ασφαλιστείτε πλήρως με ένα συμβόλαιο ή ένα έγγραφο. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από τα γήινα ζώδια. Περιμένετε υποστήριξη ή λογικές συμβουλές από έναν συγγενή ή φίλο σήμερα. Για κάποιους από εσάς η Τρίτη φέρνει απρόσμενα προβλήματα υγείας. Αυτή η μέρα φέρνει διαφορετικές εμπειρίες που θα είναι μια δοκιμασία σημαντικών για εσάς προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Δίδυμοι – θα μπορέσετε να βγείτε διπλωματικά από μια σύγκρουση ή μια λεπτή κατάσταση και να μετατρέψετε τα πράγματα σε μια θετική εξέλιξη για εσάς.

Ζυγός – θα απογοητευτείτε από μια αγορά ή ενέργεια που σχετίζεται με πράγματα ή περιουσιακά στοιχεία.

Υδροχόος – η δράση είναι η απάντηση σε τυχόν προβλήματα. Μην μείνετε σε λόγια. Να είστε έτοιμοι να δείξετε στον αγαπημένο σας πώς ακριβώς νιώθετε.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη θα σας κυριεύσουν διάφορα συναισθήματα που θα προκληθούν από απροσδόκητα γεγονότα, συναντήσεις, συζητήσεις ή εμπειρίες. Αυτή είναι μια μέρα που θα πρέπει να αποδεχτείτε πράγματα που σας είναι περίεργα ή ανεξήγητα. Δείξτε συμπάθεια ή βοήθεια σε άτομα που θα δυσκολευτείτε να ορίσετε ως φίλους σας. Την Τρίτη, η υπερβολική συναισθηματικότητα που θα δείξετε κάποιοι από εσάς, μπορεί να είναι η ρίζα της επιπόλαιας ή εγωιστικής συμπεριφοράς.

Καρκίνος – μπορεί να επιβαρυνθείτε ψυχικά και συναισθηματικά με κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

Σκορπιός – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε, να μιλήσετε ή να ανταλλάξετε μηνύματα με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

Ιχθύες – σήμερα η σκέψη σας θα αφορά τον χρόνο και την ενέργεια που έχετε επενδύσει σε μια συγκεκριμένη σχέση. Τι παίρνετε σε αντάλλαγμα; Προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν λύση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: