,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες που σχετίζονται με ένα νέο σπίτι ή άλλο σημαντικό κέρδος. Η μέρα μπορεί να αφήσει μια ανάμνηση με ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από τα ζώδια του αέρα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αλλαγές στον τρόπο ζωής ή την οικογένειά σας. Να περιμένετε διαφορετικά νέα από τους συγγενείς σας από κοντά και μακριά. Οι γονείς με μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με αποφάσεις ή αλλαγές στη ζωή τους.

Κριός – σήμερα μπορείτε να σχεδιάσετε πολύ καλά τα προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά σας ταξιδιωτικά σχέδια ή με άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλα χωριά, πόλεις ή χώρες.
Λέων – η μέρα επηρεάζεται από διάφορα αρνητικά συναισθήματα που σχετίζονται με αβεβαιότητα, αμφιβολία, ανασφάλεια, άγχος για το μέλλον.
Τοξότης – μπορεί να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους ή καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα μέσω απάτης ή άλλων υπόπτων πράξεων.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα ευνοήσει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις ή θα υπάρξει άλλη ανάγκη για πιο συχνή επαφή με συγγενείς από την πλευρά σας ή από την πλευρά του συντρόφου σας. Μπορεί να είναι ένα δυσάρεστο ή περίπλοκο συναισθηματικό γεγονός στον κύκλο των συγγενών σας. Η ημέρα θα ευνοήσει ενέργειες που σχετίζονται με τη διευθέτηση εγγράφων μέσω δικαστηρίου, συμβολαιογράφου ή δικηγόρου, οι οποίες θα αφορούν σημαντικές υποθέσεις για την οικογένειά σας. Στο σπίτι σας μπορείτε να υποδεχτείτε επισκέπτες ή κάποιον που θα έρθει για συγκεκριμένο σκοπό.

Ταύρος – θα τραβήξει την προσοχή σας για κάποιο λόγο ένα γεγονός ή μια υποχρέωση που σχετίζεται με ένα παιδί ή έναν νεαρό άνδρα.
Παρθένος – περισσότερη προσοχή στους φίλους, γιατί θα τείνετε, να δίνετε ειδικά αν η σχέση σας βασίζεται σε κάποιο οικονομικό ή άλλο σημαντικό ενδιαφέρον για εσάς.
Αιγόκερως – θα σκεφτείτε λόγια, προτάσεις ή πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα προκύψει μια κατάσταση στην οποία κάποιος θα αντιδράσει απροσδόκητα εναντίον σας. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την προσωπική σας αλληλογραφία, έγγραφο, περιουσία, φιλία κ.λπ. Σήμερα ο λόγος για τη συλλογή μπορεί να είναι η αγορά ενός νέου σπιτιού, ενός νέου αυτοκινήτου ή άλλου σημαντικού απόκτησης. Η μέρα θα ευνοήσει ερωτικές εμπειρίες, σύλληψη ή γέννηση παιδιού και όχι μόνο. Χρησιμοποιήστε κάθε ευκαιρία σήμερα, να έχετε περισσότερη πίστη στις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

Δίδυμοι – θα πρέπει να ενεργήσετε πολύ προσεκτικά και διπλωματικά στις επαφές σας με τα μέλη της οικογένειας και κυρίως στην επικοινωνία μαζί τους. Οι σοβαρές ή λεπτές συζητήσεις θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή.
Ζυγός – σήμερα θα βιώσετε απροσδόκητη χαρά, επιτυχία ή κάποιου είδους ικανοποίηση από μια καλή δουλειά.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει πιο σκοτεινά σύννεφα, τα οποία μπορεί να συνδέονται με λάθη και αποτυχίες του παρελθόντος, με προβλήματα που έχετε αφήσει να βαθύνουν πάρα πολύ.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή μπορείτε να αφήσετε ελεύθερη τη χαρά των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν είστε στο πλευρό εκείνων που έχουν βιώσει δυσκολίες ή απώλειες, αναδιοργανώστε τον τρόπο ζωής ή τη δουλειά σας σήμερα. Μια νέα εβδομάδα είναι μπροστά σας, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να ανακτήσετε χαμένες θέσεις ή ευκαιρίες. Η Παρασκευή δεν είναι πολύ καλή μέρα για ταξίδια και αν είναι δυνατόν επανεξετάστε τα σχέδιά σας. Οι άνδρες θα έχουν πολλή δουλειά και ευκαιρίες για να αποδείξουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους.

Καρκίνος – σήμερα θα περάσετε καλά γνωρίζοντας ή κάνοντας μια σημαντική συζήτηση με έναν άντρα ή για ένα τέτοιο άτομο.
Σκορπιός – ο λόγος για να μιλήσετε ή να ασχοληθείτε με διάφορες εργασίες θα είναι η δική σας ή η υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Για εσάς, αυτή θα είναι μια δύσκολη μέρα για να συμμετάσχετε σε δικαστήρια, φορολογικές ή νομικές υποθέσεις.
Ιχθύες – θα νιώσετε κάποια δυσαρέσκεια, θλίψη, μοναξιά ή ανασφάλεια σε πράγματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading