Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Advertisements

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα φέρει περισσότερο άγχος στην καθημερινότητά σας. Θα υπάρξουν διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από γήινα ζώδια που θα σας μπερδέψουν, θα σας απογοητεύσουν, θα σας στεναχωρήσουν ή θα σας κάνουν να κλάψετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε νέες γνωριμίες, εκτός και αν συμβούν λόγω απροσδόκητων καταστάσεων. Η σύγκρουση με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο μπορεί να σας βλάψει συναισθηματικά.

Κριός – η Πέμπτη δεν φέρνει σημαντικά αποτελέσματα στις υποθέσεις σας, αλλά είναι απίθανο να είναι μια χαμένη μέρα. Θα είναι μια στιγμή για την αυστηρή εκπλήρωση των καθηκόντων και των ευθυνών σας ρουτίνας.
Λέων – θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, κάτι που μπορεί να σας κάνει ανήσυχους, ανυπόμονους και δύσκολους στην επικοινωνία.
Τοξότης – η Πέμπτη φέρνει δυσάρεστα νέα ή μια κατάσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, θα πρέπει να αποφεύγουν τυχόν επικίνδυνες ενέργειες ή παρουσία σε επικίνδυνα μέρη.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, τα προβλήματα σήμερα θα έχουν να κάνουν με παιδιά ή άτομα εκτός οικογένειάς σας. Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με άτομα μικρότερα από εσάς ή σε χαμηλότερη θέση στην καριέρα σας. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την τάση να επηρεάζεστε από πράξεις και αποφάσεις από το παρελθόν σας, από τις παιδικές σας αναμνήσεις και εμπειρίες. Συζητήσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους είναι πιθανές.

Ταύρος – σήμερα μπορείτε να κάνετε ευνοϊκές συζητήσεις με έναν άντρα με τον οποίο είτε θα κάνετε κάποια κοινή δραστηριότητα, είτε θα σχεδιάσετε μια. Στην πραγματικότητα, αυτές οι ενέργειες μπορεί να σχετίζονται με κάποια λιγότερο υπεύθυνη δουλειά που θα βασιστείτε σε αυτό το άτομο. Η μέρα φέρνει νέα ή μια συζήτηση.
Παρθένος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Αιγόκερως – οι επαφές με άτομα από το σπίτι και την οικογένεια, καθώς και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντί ​​τους, θα είναι μέρος των βασικών σας εργασιών για αυτήν την ημέρα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις για εσάς, ειδικά αυτές που σχετίζονται με το νοικοκυριό ή την περιουσία σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα ή θα αυξήσετε τον κύκλο των φίλων σας. Απρόσμενα οικονομικά γεγονότα θα σημειωθούν την Πέμπτη, η εξέλιξη των οποίων ενδέχεται να συνεχιστεί αύριο και ακόμη και την επόμενη εβδομάδα. Νέα άτομα ή νέοι πελάτες ενδέχεται να εμφανιστούν στην εργασία ή την επιχείρησή σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα θέλετε να τακτοποιήσετε τα υλικά πράγματα στη ζωή σας, είτε σχετίζονται με το σπίτι σας, είτε με τη δουλειά σας. Για κάποιο λόγο η υλική ασφάλεια και η άνεση θα είναι σημαντικές για εσάς σήμερα.
Ζυγός – θα απολαύσετε νέα, κοινή δραστηριότητα, συνομιλία ή συμφωνία, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχει σχέση με έναν άντρα.
Υδροχόος – θα έχετε μια επιτυχημένη και παραγωγική μέρα, ειδικά όταν έχετε εργασίες που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια, οικονομικές συμφωνίες και άλλα.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε στο σκοτάδι και να ακούτε στη σιωπή. Δεν είναι μέρα για φωτεινές ή επικίνδυνες ενέργειες. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σήμερα εάν τα σχέδιά σας είναι υψηλότερα από τις δυνατότητες ή τους πόρους σας. Σήμερα μπορείτε να επιλύσετε ευνοϊκά ζητήματα νοικοκυριού ή περιουσίας, αλλά μόνο εάν έχετε αρχίσει να τα αντιμετωπίζετε τις προηγούμενες ημέρες ή εβδομάδες. Στον έρωτα μπορεί να βιώσετε απογοήτευση, πιθανώς λόγω υψηλότερων προσδοκιών που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σχετικά με οικονομικά έγγραφα ή χρηματικές υποθέσεις.

Καρκίνος – η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες και προσωπικές εμπειρίες, για συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης, αλλά μάλλον και για τη μελλοντική της εξέλιξη.
Σκορπιός – θα καταλάβετε ότι επιτρέψατε την επιδείνωση και την εμβάθυνση κάποιων προβλημάτων που πριν από λίγες μέρες ή εβδομάδες θα μπορούσαν να είχαν λυθεί πολύ πιο εύκολα.
Ιχθύες – απροσδόκητες καταστάσεις γύρω από ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο .Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε εξαπατηθεί ή απογοητευτεί σε κάποιες από τις προσδοκίες σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: