,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ο Άρης και ο Κρόνος απελευθερώνουν ισχυρές ενέργειες και η Αφροδίτη γίνεται πιο συμπονετική!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει την υγεία ή τα νεύρα σας. Μια συγκεκριμένη εμπειρία μπορεί να είναι αιτία δυσάρεστων ή ανεπιθύμητων συγκρούσεων στην οικογένεια ή στην εργασία. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με άτομα με τα οποία θα έχετε σημαντικές ευθύνες ή δεσμεύσεις. Φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε κάθε είδους σωματική ή ψυχική καταπόνηση.

Κριός – σήμερα θα έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση ή θα βιώσετε ένταση στη σχέση σας με έναν άντρα, πιθανότατα μεγαλύτερο από εσάς ή σε υψηλότερη θέση στην επίσημη και κοινωνική ιεραρχία.
Λέων – θα μπορέσετε να κάνετε μια αγορά ή να λάβετε ένα δώρο. Η αρμονία και η ευτυχία είναι η νούμερο ένα απαίτηση στη συνεργασία ή στην σχέση σας.
Τοξότης – ένταση θα προκύψει. Είναι ωστόσο σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Η σχέση σας ή και το άμεσο περιβάλλον θα προκαλέσει αισθήματα περιορισμού ή/και αβεβαιότητας.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερου, την Τρίτη αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις που θα είναι σημαντικές για τους άλλους ανθρώπους, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και αδυναμία να τις εκπληρώσετε. Πολύπλοκα γεγονότα ή άσχημα νέα θα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την οικογένειά σας. Η μέρα θα εξελιχθεί αργά για εσάς, αλλά αυτό δεν πρέπει να δημιουργεί πανικό, άγχος ή φόβο.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά και δεσμεύσεις που θα απαιτήσουν καλύτερη οργάνωση του προγράμματός σας. Ενισχύστε τις υπάρχουσες σχέσεις σας.
Παρθένος – θα είστε προετοιμασμένοι για τα γεγονότα που θα ζήσετε σήμερα και τα οποία θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη. Εάν συναντήσετε κάτι απροσδόκητο, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Αιγόκερως – μπορεί να περάσετε από διάφορες ασθένειες ή ανησυχίες που σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα είστε πιο συναισθηματικοί στις πράξεις σας, αλλά αυτή δεν θα είναι μια δυσμενής μέρα για εσάς. Θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες για απόδοση στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας, όπου θα προκύψουν απρόσμενες και ευνοϊκές καταστάσεις για εσάς. Κάθε επιτυχία που θα πετύχετε την Τρίτη θα βασίζεται στη δουλειά σας τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα μπορεί να είστε θυμωμένοι με μια ψευδή είδηση ​​ή μια ίντριγκα, αλλά μην επιδεινώσετε την κατάσταση.

Δίδυμοι – σήμερα θα ενθουσιαστείτε με τα διάφορα νέα που θα λάβετε. Σας βοηθά να νιώσετε την αγάπη των φίλων σας. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο κόσμος θα έχει τη διάθεση να σας υποστηρίξει και να σας ανεβάσει.
Ζυγός – μπορείτε να περιμένετε την εμφάνιση διαφόρων ευνοϊκών καταστάσεων στην οικογένεια, στη δουλειά ή στην επιχείρηση.
Υδροχόος – θα τεθείτε σε μια δοκιμασία σήμερα. Να είστε πιο πειθαρχημένοι με την προσέγγισή σας στις σχέσεις, πειθαρχώντας το χάος και τη συναισθηματική αναταραχή που μπορεί να βιώνετε εσωτερικά.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη θα υπάρχει περισσότερη δυναμική για εσάς, αλλά η ένταση γύρω σας θα είναι μεγαλύτερη. Θα είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, τόσο από την πλευρά σας, όσο και από την πλευρά των άλλων ανθρώπων. Θα υπάρξει κίνηση προς διαφορετικές κατευθύνσεις τόσο για καλή, όσο και προβληματική εξέλιξη κάποιων υποθέσεων και σχέσεων. Σήμερα θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε περισσότερο πριν ξεκινήσετε διαφωνίες στις οποίες οι πράξεις πείσματος δεν θα είναι καλός σύμβουλος.
Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε διάφορες συζητήσεις, νέα ή συναντήσεις.
Σκορπιός – αυτή η μέρα φέρνει μια σύγκρουση με υποκρισία και έλλειψη πίστης από την πλευρά των ανθρώπων από τους οποίους περιμένατε διαφορετική συμπεριφορά.
Ιχθύες – σήμερα μπορείτε να ταξιδέψετε με διαμονή αλλού ή να προγραμματίσετε / προετοιμαστείτε για κάτι τέτοιο. Σήμερα θα είναι σημαντικό για εσάς να είστε σε κίνηση και να αποφύγετε τη στασιμότητα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading