Την Δευτέρα 4 Απριλίου, η Αφροδίτη σε ημιεξάγωνο με τον Πλούτωνα από το περασμένο Σάββατο έως αυτή την Τρίτη θα βοηθήσει σε αισθηματικά θέματα, αλλά και οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Η πίστη σε μια σχέση, εδώ μπορεί να περάσει μια περίοδο που θα είναι απαραίτητο συστατικό για να προχωρήσεις ευοίωνα! Την ίδια μέρα, ο Δίας σε ημιεξάγωνο με Άρη από την περασμένη Παρασκευή έως αυτή την Τετάρτη, φέρνει ένα θετικό διάστημα που με προσπάθεια φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες, αισιοδοξία, υγεία, αλλά και ερωτικές ευκαιρίες.

Η μεγάλη σύνοδος Άρη- Κρόνου από την περασμένη Παρασκευή έως αυτή την Πέμπτη μπορεί να πυροδοτήσει τις πιο σκοτεινές επιθυμίες μας, να φέρει απότομους χωρισμούς, συγκρούσεις και ατυχήματα. Θα πυροδοτήσει σημαντικά νέα παντού γύρω μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσουμε τον θυμό να μας κυριεύσει τώρα.

Την Τρίτη 5 Απριλίου, η  Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες. Ο πλανήτης του έρωτα, του ρομαντισμού, της αρμονίας και των αξιών, γλιστράει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου βρίσκεται σε έξαρση. Νέες σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν και οι υπάρχουσες να αναζωπυρωθούν, αλλά ο κίνδυνος της αισθηματικής αστάθειας, οι απογοητεύσεις, τα μπερδέματα στις σχέσεις και οι διαψεύσεις, μπορούν να είναι το μειονέκτημα εδώ, μιας και ευνοούνται οι κρυφοί και οι διπλοί δεσμοί.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, επηρεάζει το Σαββατοκύριακό μας, καθώς  θα μπορούσε  να αποκαλύψει μυστικά. Δυο μέρες  που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ο λόγος γίνεται απότομος και επιθετικός, ματαιώσεις και εμπόδια στην εργασία, καθώς και ένταση και διαφωνίες, είναι στο πρόγραμμα. Χρειάζεται υπομονή. Πιο αργά την ίδια μέρα, ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και από εδώ χρειάζεται χρόνο και ανάλυση για να πάρουμε αποφάσεις ενώ οι αντιλήψεις είναι άκαμπτες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ!

ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΨΕΙΣ!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.