Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Advertisements

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ-ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα η υγεία σας θα απαιτήσει προσοχή. Μπορείτε να πάτε στο γιατρό για ένα ραντεβού. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς θα είναι τεταμένες, ασαφείς ή θα ενοχλήσουν τη συναισθηματική σας ψυχή. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά σας, οπότε μην χάνετε χρόνο! Σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για επίσκεψη ή συνάντηση, την οποία θα πραγματοποιήσετε τις επόμενες μέρες.

Κριός – η πρώτη μέρα του Απριλίου, σας κάνει να θέλετε να κάνετε νέα και ακόμα πιο τολμηρά σχέδια για το άμεσο μέλλον σας, η πραγματοποίηση των οποίων θα είναι η βασική σας προτεραιότητα σήμερα και τις επόμενες μέρες. Είναι πιθανές κοινές ενέργειες ή σημαντικές συζητήσεις.
Λέων – σήμερα θα έχετε την τάση να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για τα προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να μην αφορούν βασικές αλλαγές, αλλά μπορεί να είναι σημαντικές για την εξέλιξή σας σε αυτούς τους τομείς.
Τοξότης – αυτή η μέρα θα περάσει κάτω από τον σημερινό ή επικείμενο χωρισμό από έναν άντρα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερου, την Παρασκευή θα έχετε μικρά έξοδα ή χρήματα. Γενικά, οι οικονομικές σας υποθέσεις δεν προμηνύουν δυσκολίες. Τα οικογενειακά σας καθήκοντα και δεσμεύσεις θα είναι η προτεραιότητά σας. Είναι πιθανό να προετοιμαστείτε για ένα σημαντικό γεγονός ή συνάντηση το Σαββατοκύριακο. Στιγμές θλίψης θα σχετίζονται με ανθρώπους που βρίσκονται στον Άλλο Κόσμο ή με αυτούς που είναι μακριά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για νέες προσπάθειες ή για την εφαρμογή προπαρασκευασμένων αλλαγών.

Ταύρος – σήμερα θα βιώσετε δυσαρέσκεια με τις δικές σας ενέργειες ή αποφάσεις που έχετε πάρει τώρα ή στο πρόσφατο παρελθόν. Το κατά πόσο θα παραδεχτείτε τη δική σας αποτυχία ή θα μεταθέσετε την ευθύνη για αυτήν σε κάποιον άλλο, είναι θέμα προσωπικής ανάπτυξης. Σήμερα θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να επικοινωνήσετε με κάποιους ανθρώπους.
Παρθένος – η ημέρα φέρνει νέες ευκαιρίες, αισιοδοξία για την ανάπτυξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων και ιδεών.
Αιγόκερως – θα βασιστείτε από πολλές απόψεις σε κάποια πρόοδο στις οικονομικές υποθέσεις και είναι πιθανό να υπάρξουν παρεμβάσεις από άτομα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή μπορεί να έχετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με ένα έγγραφο, συμβόλαιο, αγορά ή πώληση, συναλλαγή κ.λπ. από εσάς. Κάποιοι μπορεί να χαίρονται, αλλά άλλοι μπορεί να βιώνουν πανικό και άγχος. Αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη με αναπάντεχα νέα ή εμπειρίες που θα αφήσουν εποχή και θα επηρεάσουν τα γεγονότα που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια θα πραγματοποιηθούν χωρίς εκπλήξεις. Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε απαντήσεις για υποκριτικές ή παρασκηνιακές ενέργειες ανθρώπων που γνωρίζετε.

Δίδυμοι – οι αρχές Απριλίου έρχονται με πολλά νέα, πληροφορίες, προτάσεις ή ανακαλύπτοντας νέες ευκαιρίες.
Ζυγός – η μέρα θα έχει αργή εξέλιξη, μερικές φορές με την ανάγκη να αναθεωρήσετε πολλές φορές κάθε σας πράξη. Είναι πιθανό αυτά τα πράγματα να σχετίζονται με κάποιο τρόπο με περιουσία, αγαθά, προϊόντα και άλλα υλικά πράγματα.
Υδροχόος – ξαφνικά έχετε το θράσος να ζητήσετε κάτι. Διεκδικείτε το προσωπικό σας συμφέρον. Απλώς να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις προσδοκίες σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή εστιάστε σε σχέδια και ενέργειες που πρέπει να κάνετε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Προετοιμαστείτε καλά και ενεργήστε σύμφωνα με τη δική σας διαίσθηση. Η επιρροή των γυναικών στις υποθέσεις σας σήμερα θα είναι μεγάλη. Ωστόσο, οι σχέσεις με μια κόρη, εγγονή ή μικρότερη αδερφή μπορεί να είναι προβληματικές. Οι εκπλήξεις της Παρασκευής θα σχετίζονται με τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας και μπορεί να προκαλέσουν επιθυμητές ή ανεπιθύμητες αλλαγές σήμερα ή την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος – σήμερα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην οικογένεια και τους στενούς συγγενείς, ειδικά τα γυναικεία άτομα .
Σκορπιός – η ημέρα φέρνει ευνοϊκές ευκαιρίες για λήψη χρημάτων ή απροσδόκητη εμφάνιση μιας ευκαιρίας για πρόσθετο εισόδημα.
Ιχθύες – νιώθετε αρκετή ενέργεια, ωστόσο το ένστικτό σας είναι να αποσυρθείτε από τις ακραίες καταστάσεις και το χάος της καθημερινής ζωής. Τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: