Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

Η αίσθηση του καθήκοντος ξυπνά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα υπάρχει κάτι που πρέπει να ανησυχείτε. Ο λόγος για αυτό, μπορεί να είναι κάποιος συγγενής σας που θα έχει προβλήματα στην προσωπική του ζωή. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα λόγω των πράξεων ή των άστοχων σχολίων κάποιου που μένει κοντά σας. Την Τετάρτη, αποφύγετε απόπειρες εξαπάτησης, ψέματα, υποσχέσεις που κανείς δεν σκοπεύει να εκπληρώσει.


Κριός – σήμερα πρέπει να μιλήσετε σε κάποιον για γεγονότα, προβλήματα ή άλλες σημαντικές στιγμές που πιθανόν αφορούν στη ζωή μιας στενής σας γυναίκας.
Λέων – μπορεί να ασχοληθείτε με οικιακά προβλήματα ή να δυσκολευτείτε με κάποιο είδος εξοπλισμού ή ένα αυτοκίνητο ή το μεταφορικό σας μέσο.
Τοξότης– η μέρα φέρνει μια απροσδόκητη κατάσταση ή νέα που θα απαιτήσουν τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης ή τη λήψη μέτρων για κάποια αλλαγή.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σας ή θα έχετε πολύπλοκη (δυναμική) επικοινωνία με άτομα από άλλα μέρη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συγκεντρώσεις και άλλες ευχάριστες εκδηλώσεις με συγγενείς. Οι συγκρούσεις και τα προβλήματα, όπου προκύπτουν, θα επιλυθούν πολύ γρήγορα. Η μέρα φέρνει καλά νέα που σχετίζονται με χρήματα και μικρά κέρδη είναι πιθανά. Οι νέες ιδέες θα σας συνεπάρουν, αλλά θα χρειάζονται καλύτερη σκέψη.


Ταύρος – θα έχετε πολλά καθήκοντα σήμερα και θα προσπαθήσετε για την ταχεία πραγματοποίησή τους.
Παρθένος – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά έγγραφα, επιστολές, αποστολές που λαμβάνετε ή στέλνετε, ώστε να μην κάνετε λάθος ή παραπλανηθείτε στις προσδοκίες σας.
Αιγόκερως – δίνετε συμβουλές στην οικογένεια και τους φίλους σας, βοηθώντας τα άτομα που σας ενδιαφέρουν να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Απλώς θυμηθείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, γιατί και σεις έχετε ανάγκη υποστήριξης.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη η προσοχή σας θα εμπλακεί σε μια συζήτηση, συνάντηση ή άλλο θέμα που σχετίζεται με ένα σημαντικό πρόσωπο για εσάς. Η σχέση σας με κάποιον που είναι συγγενής σας, θα είναι σημαντική για τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αυτή η μέρα θα χαρακτηριστεί από κάποιες τεταμένες στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές θα έχει θετικό αντίκτυπο στις πράξεις σας. Θα μπορέσετε να εναρμονίσετε τη σχέση σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ανάρρωση από ασθένεια ή κατάθλιψη. Στην αγάπη υπάρχει ακόμα κάτι να δώσετε και κάτι να διορθώσετε στη συμπεριφορά σας.

Δίδυμος – θα είστε ανυπόμονοι και με τις πράξεις σας μπορεί να προκαλέσετε διάφορες συγκρούσεις ή αντιθέσεις. Η Τετάρτη σας φέρνει νέα ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Ζυγός – η μέρα φέρνει άγχος ή μια μπερδεμένη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου.
Υδροχόος – θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού και τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια, ειδικά αν έχετε συγγενή που γεννήθηκε στα ζώδια του Τοξότη, του Λέοντα ή του Κριού.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Αυτές οι αποφάσεις θα δείξουν τον βαθμό εξέλιξής σας. Την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα σημαντικό άλμα από το παρελθόν στο μέλλον, αν είστε έτοιμοι για μια τόσο ριζική αλλαγή. Σήμερα πολλοί θα περιμένουν χρήματα μέσω πωλήσεων, επενδύσεων σε ακίνητα ή άλλες οικονομικές ευκαιρίες για κέρδος.
Καρκίνος – σήμερα θα κάνετε τουλάχιστον ένα σοβαρό έξοδο, το οποίο αν δεν το προγραμματίσατε εκ των προτέρων μπορεί να δημιουργήσει κάποιο άγχος.
Σκορπιός – η Τετάρτη θα είναι μια σχετικά ήρεμη και ευχάριστη μέρα και οι γυναίκες άνω των 30 ειδικά, μπορούν να έχουν λόγο για συγκεκριμένη χαρά.
Ιχθύες – θα βιώσετε απογοήτευση, χωρισμό ή επιστροφή σε προβλήματα του παρελθόντος.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.