Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο από το περασμένο Σάββατο έως την Τετάρτη, είναι μια δύσκολη αρχή σε αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο. Μπορεί να φέρει απομόνωση, θλίψη και στέρηση. Οι σχέσεις περνούν δύσκολες στιγμές ψυχρότητας και συγκρούσεων, αλλά και οικονομικές δυσκολίες είναι επίσης πιθανές.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο Ποσειδώνας σε ημιεξάγωνο με την Αφροδίτη από Δευτέρα έως Πέμπτη, φέρνει ευαισθησία και αισθησιασμό για να είναι μια καλή στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Αυτό είναι επίσης μια καλή επιρροή για καλλιτεχνικές και άλλες δημιουργικές εργασίες, καθώς και για shopping therapy.


Την Παρασκευή 1 Απριλίου, η Νέα Σελήνη στον Κριό ευθυγραμμίζεται με τον πλανήτη Ερμή και τον μικρό πλανήτη Χείρωνα. Αυτό καθιστά ευκολότερο να συζητήσετε επώδυνες καταστάσεις, φέρνει θέματα από το παρελθόν, συζητήσεις και επαφές με κοντινά μας άτομα. Υπάρχει μόνο ένα σταθερό αστέρι μέσα στη σφαίρα της νέας σελήνης. Είναι ένα αστέρι με τη φύση του Κρόνου στον αστερισμό του Κήτους της Φάλαινας. Άλλα αστέρια σε αυτόν τον αστερισμό εκφράζουν τη φύση του Κρόνου μέσω της προσοχής, της αναστολής, της απώλειας, της ατυχίας, της ανησυχίας, της απομόνωσης, της κατάθλιψης, της αυτοκαταστροφής, της ασθένειας, των ατυχημάτων, της ντροπής, της αναστολής, της συγκράτησης και της αποτυχίας των καλλιεργειών. Η επιρροή της νέας σελήνης της 1ης Απριλίου, διαρκεί τέσσερις εβδομάδες, μέχρι την έκλειψη Ηλίου της 30ης Απριλίου. Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στις 11 μοίρες και 31 λεπτά του Κριού, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και δείχνει περίπου τις 8 έως 16 μοίρες των ζωδίων (Κριός, Καρκίνος και Ζυγός και Αιγόκερως).

Το Σάββατο 2 Απριλίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή από την Πέμπτη έως την επόμενη Δευτέρα, εστιάζει στη σκέψη και τις επικοινωνίες σας και τα ταξίδια μικρής απόστασης. Φέρνει πνευματική εγρήγορση και γρήγορη σκέψη. Αύξηση της προσωπικής αλληλεπίδρασης και της επικοινωνίας με κοντινά πρόσωπα και μέσω Διαδικτύου.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΣΑΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.