Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε ένα όνειρο ή περίεργες, απροσδόκητες εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί. Αυτή είναι μια μέρα αντιθέτων σε συναισθήματα, επιθυμίες, πράξεις και σχέσεις. Μπορεί να είστε πολύ χαρούμενοι για κάτι, αλλά μπορείτε επίσης να ζήσετε προσωπικό δράμα. Η αναβολή μιας συνάντησης ή συγκέντρωσης δεν πρέπει να ληφθεί δραματικά, γιατί ο λόγος θα είναι πραγματικά έγκυρος.


Κριός – οι προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα θα σχετίζονται με κάποια αλλαγή, μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση, την εξέλιξη μιας νομικής ή δικαστικής υπόθεσης ή την υπογραφή ενός σημαντικού συμβολαίου.
Λέων – θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς πιθανότατα έχετε αφήσει τον εαυτό σας να παραπλανηθεί σε κάτι που είναι απίθανο να υλοποιηθεί.
Τοξότης – συζητήσεις και νέα για οικονομικά ζητήματα, ίσως και κάποιο τυχερό έσοδο, κατά τα άλλα αποφύγετε συζητήσεις και ειδικά σε παλιά θέματα με κοντινά άτομα για να μην έχετε παρεξηγήσεις.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα επιβαρυνθείτε συναισθηματικά με άλυτες καταστάσεις ή προβλήματα από τη Δευτέρα, των οποίων τον έλεγχο έχετε χάσει ή αφήσετε να εμβαθύνετε. Αυτή η μέρα φέρνει μεγάλη ένταση στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, γι’ αυτό κάντε ό,τι είναι δυνατό για να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, μην είστε αγενείς και μην επιτρέπετε βιαστικές κατηγορίες εναντίον άλλων. Σήμερα, εξετάστε προσεκτικά τα οικονομικά σας σχέδια και υποθέσεις που έχουν προοπτικές και εκείνες που δεν έχουν.


Ταύρος – σήμερα θα μπορέσετε επιτέλους να επιτύχετε ψυχική ηρεμία ή να τελειώσετε με ένα πρόβλημα ή μια αντικρουόμενη σχέση που έχει προκύψει στο πρόσφατο παρελθόν.
Παρθένος – σήμερα υπάρχουν διαφορετικές συναντήσεις και επαφές, που μερικές φορές σχετίζονται με ένταση ή την ανάγκη ελιγμών ανάμεσα στα έντονα συναισθήματα διαφορετικών ανθρώπων. Αυτή η μέρα μπορεί να αφήσει σημάδι στη ζωή σας με μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Αιγόκερως – τα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν μια ρομαντική ή ερωτική σχέση, αλλά το πόσο αληθινά ή μακροχρόνια θα είναι, είναι αυστηρά ατομικό για τον καθένα του ζωδίου.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη μπορεί να έχετε πιο ήρεμες στιγμές και εμπειρίες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας χθες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές ή επιχειρηματικές δεσμεύσεις, για διευθέτηση συμβατικών σχέσεων, πληρωμή ή λήψη νέων παραγγελιών, νέων πελατών και πολλά άλλα. Θα καταφέρετε να επιτύχετε περισσότερη αρμονία στο σπίτι σας και στις σχέσεις αγάπης. Δείξτε στους αγαπημένους σας πόσο σημαντικοί είναι για εσάς, αλλά όχι μόνο με κολακείες, αλλά και με πραγματικές πράξεις.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε κάθε χάσιμο χρόνου θα είναι λάθος για εσάς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες Δίδυμους.
Ζυγός – η μέρα φέρνει διάφορα απροσδόκητα γεγονότα, νέες ευκαιρίες και τύχη στην υλοποίηση σημαντικών σχεδίων και ιδεών.
Υδροχόος – σήμερα οι οικονομικές δεσμεύσεις θα είναι νούμερο ένα στις πράξεις σας και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν σχέση με γυναίκες.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, είτε σας αρέσει είτε όχι, την Τρίτη τα συναισθήματα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Καλώς ή κακώς, θα υποκύψετε στις συναισθηματικές ενέργειες και αποφάσεις των γύρω σας. Σε μια τέτοια κατάσταση θα μπορέσετε να πάτε μόνο με την ικανότητα να ισορροπείτε τα πράγματα, χωρίς να νιώθετε ζημιά ή παραμέληση, αλλά και χωρίς να πληγώνετε ή να απογοητεύετε άλλους ανθρώπους. Στην ερωτική σας ζωή σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να καταλήξετε σε συμφωνία ή να βιώσετε μια ρήξη στη σχέση σας.

Καρκίνος – θα έχετε μια κουραστική μέρα με συναντήσεις και συζητήσεις, με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, διαφορετικά ενδιαφέροντα, εθνικότητες ή θρησκείες.
Σκορπιός – θα έχετε κάτι να ηρεμήσετε ή να χαρείτε σήμερα. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, θα έχουν καλή επιρροή στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις.
Ιχθύες – θα απογοητευτείτε από μια είδηση, πρόσκληση ή προσφορά που θα λάβετε σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.