Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες σε μια θετική μέρα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή να εξασφαλίσετε άλλα κέρδη και εισόδημα. Σήμερα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα παίξει κάποιος που θα σας δώσει τις σωστές συμβουλές ή θα σας βοηθήσει σε μια σημαντική κατάσταση. Την Πέμπτη πολλοί θα ζήσουν ένα μικρό θαύμα στη ζωή τους, που θα τους δείξει ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα, αόρατα στα μάτια μας. Τα νέα φέρνουν αλλαγές, προσφέρουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.


Κριός – η Πέμπτη φέρνει περισσότερα συναισθήματα στη ζωή σας, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με αγάπη, μια νέα γνωριμία, φλερτ ή κάποια άλλη πιθανώς διαδικτυακή περιπέτεια.
Λέων – θα έχετε μια υπέροχη μέρα για να ολοκληρώσετε εργασίες, δεσμεύσεις και σχέδια, που στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με αγόρι ή άντρα.
Τοξότης – η μέρα φέρνει διάφορες επαγγελματικές ή οικιακές υποχρεώσεις. Σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά, η οποία μερικές φορές μπορεί να σχετίζεται με κάποιο είδος υπηρεσίας που θα κάνετε σε μια κολλητή γυναίκα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα ανησυχείτε για την εξέλιξη των σχεδίων σας, τα οποία θα πρέπει να εκπληρώσετε σήμερα. Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι προς όφελός σας, αλλά μην συμπεριφέρεστε ελαφρά στις δεσμεύσεις σας. Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα νέο άτομο στη ζωή σας, κάτι που θα συμβεί σε μια απρόσμενη κατάσταση ή συνάντηση. Μπορεί οι οικονομικές σας υποθέσεις να είναι προτεραιότητα, αλλά σε γενικές γραμμές, οι αγωγές που σχετίζονται με έγγραφα θα είναι ευνοϊκές σήμερα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την υλοποίηση των σχεδίων σας, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δικές σας δυνάμεις, ικανότητες και ιδέες.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε κάτι να χαρείτε, αλλά αυτή η χαρά θα είναι λίγο καθυστερημένη, καθώς θα σχετίζεται με κάτι που ήταν πολύ πιο σημαντικό για εσάς στο πρόσφατο παρελθόν σας. Σήμερα μπορείτε να βρείτε ένα χαμένο ή ξεχασμένο αντικείμενο.
Παρθένος – η ημέρα φέρνει δύσκολες υποχρεώσεις με μέλη της οικογένειας που είναι πιθανό να σχετίζονται με ένα παιδί ή εγγόνι ή με κάποιον άλλο που θα βασιστεί πρωτίστως σε εσάς.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει την ανάγκη να ολοκληρώσετε ξεκινήματα, να εκπληρώσετε ορισμένες υποσχέσεις, ώστε να καθαριστεί μια θέση στη ζωή σας για νέα πράγματα. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε με εκπροσώπους των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, για θέματα που έχουν σχέση με τη ζωή σας τις τελευταίες εβδομάδες ή μήνες.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, για εσάς η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα έχετε την επιθυμία να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας ή για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η προσωπική και η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα ή θα σας προσφέρει κάποιες εμπειρίες. Αποφύγετε να βαθύνετε παρεξηγήσεις ή προβλήματα σήμερα, γιατί θα έχετε λάθος εκτίμηση της συγκεκριμένης κατάστασης. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι ποικίλες ή η εξέλιξή τους θα είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί με μία λέξη. Η μέρα φέρνει απρόσμενες εμπειρίες που σχετίζονται με έναν συγγενή.

Δίδυμοι – σήμερα μπορεί να έχετε διαφορετικές επαφές με άτομα κοντά σας ή κάπου που θα ταξιδέψετε. Η μέρα φέρνει την πιθανότητα περισσότερης επικοινωνίας με σημαντικά ή χρήσιμα για εσάς άτομα.
Ζυγός – η μέρα φέρνει ένα τέλος σε ένα πρόβλημα, ξεκαθαρίζοντας κάποιο φόβο ή άγχος. Σήμερα τα καλά νέα ή οι χρήσιμες ενέργειες για εσάς, θα σχετίζονται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.
Υδροχόος – η ημέρα φέρνει κάποιες χειραγωγικές ενέργειες στην οικογένεια, μια προσπάθεια να ειπωθούν ψέματα ή να συγκαλύπτουν ενέργειες είναι γνωστό ότι θα προκαλέσει σύγκρουση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα πρέπει να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας και να κοιτάξετε πρακτικά τις δεσμεύσεις που έχετε αυτή τη στιγμή. Μάλλον θα χρειαστεί μια αλλαγή στην ιδέα σας για την εφαρμογή τους ή θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και υπομονή για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα όλα πρέπει να γίνονται αργά, κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια. Σήμερα δεν είναι σημαντικό να εξετάζετε μόνο τα δικά σας συναισθήματα, αλλά να διατηρείτε την αρμονία στο σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να εμπλακείτε με τόλμη στη σύνταξη διαφόρων εγγράφων, συμβάσεων ή συμφωνιών, καθώς και ευνοϊκή εξέλιξη μπορεί να έχουν δικαστικές και νομικές ενέργειες.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με έναν φίλο ή γνωστό, που πιθανότατα θα γεννηθεί σε γήινο ζώδιο ή θα έχει έναν τέτοιο ωροσκόπο.
Ιχθύες – μπορεί να απογοητευτείτε με νέα ή πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα. Σήμερα θα προσβληθείτε εύκολα και θα είστε ευαίσθητοι, θα δυσκολευτείτε να δεχτείτε κριτική ή παρατηρήσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.