ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Advertisements

Η ευαισθητοποίηση για την υγεία ξυπνά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα χαρείτε να είστε παρέα νέων ή να συνεργαστείτε μαζί τους. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Πιθανότατα θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες για τα μελλοντικά έσοδα ή τα έξοδά σας. Οι συγκρούσεις σήμερα θα προκληθούν από την ανυπομονησία ή την τάση κάποιου να επιλέξει. Αυτή είναι μια σημαντική μέρα, γιατί οι σημερινές προσπάθειες θα έχουν μόνιμη εξέλιξη ή αντίκτυπο στις υποθέσεις σας. Απαιτείται προσοχή για ενέργειες που σχετίζονται με έγγραφα ή πληρωμές που είναι σημαντικές για την οικογένειά σας.

Κριός – σήμερα κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αγοράσετε ένα δώρο για έναν άντρα ή να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να λύσει ένα πρόβλημα ιδιοκτησίας ή νοικοκυριού.
Λέων – η μέρα φέρνει διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, επίσκεψη σε ίδρυμα, υπηρεσίες ή γραφείο και άλλες παρόμοιες δεσμεύσεις.
Τοξότης – θα έχετε κάτι να χαρείτε σήμερα, αρκεί να μην έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας. Η μέρα φέρνει αφορμή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δεσμευτείτε με μια σοβαρή δέσμευση ή υποχρέωση για κάποιους, με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα στρέψετε την προσοχή σας σε ανεκπλήρωτες προηγουμένως δεσμεύσεις ή υποσχέσεις λόγω διαφόρων περιστάσεων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αναζητήσετε συμφωνίες ή λύσεις που αρχικά σας έφεραν κάποιο φόβο ή πανικό. Η παρέμβαση άλλων ανθρώπων στην ερωτική σας ζωή μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ίντριγκα, κακόβουλα σχόλια και κουτσομπολιά. Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πληροφορία σας έρθει, αλλά μάθετε να ελέγχετε και να κρίνετε τη σημασία και την αλήθεια των πραγμάτων. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα παραιτηθείτε ή θα τερματίσετε την επαγγελματική ή επαγγελματική σας δέσμευση.

Ταύρος – θα έχετε ανησυχίες για γεγονότα ή για την υγεία ενός παιδιού ή ενός νέου ατόμου στον κύκλο των συγγενών σας. Οι γυναίκες θα πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σε πιθανές γυναικολογικές διαταραχές.
Παρθένος – σήμερα θα δώσετε προτεραιότητα στην επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος, στην πληρωμή ενός λογαριασμού ή δανείου και σε άλλα νομισματικά ζητήματα. Μπορείτε να πάρετε καλές συμβουλές, βοήθεια ή υποστήριξη από ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου.
Αιγόκερως – θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη σκέψη για ταξιδιωτικά σχέδια ή τις σχέσεις που δημιουργείτε ή αναπτύσσετε αυτή τη στιγμή με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα εκπλαγείτε από τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σας, που θα επηρεάσουν δυσάρεστα τα σχέδιά σας. Θα αποδειχθεί ότι είχατε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για την εξέλιξη συγκεκριμένων γεγονότων. Μερικές δυσάρεστες εμπειρίες ή απογοητεύσεις σήμερα θα σχετίζονται με άτομα που θα ενεργήσουν ενάντια στα συμφέροντα ή τα σχέδιά σας. Η έκπληξη στη ζωή σας σήμερα μπορεί να έρθει μέσω ενός εκπροσώπου του ζωδίου Λέοντα, Κριού ή Τοξότη ή κάποιου με τέτοιο ωροσκόπο.

Δίδυμοι – θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τις ιδέες ή το έργο σας μαζί με μια άλλη γυναίκα ή με επίκεντρο μια ομάδα ανθρώπων, κυρίως γυναίκες.
Ζυγοί – σήμερα μπορεί να βιώσετε κάποιο χωρισμό στην οικογένεια που σχετίζεται με ταξίδια, μια σύντομη παραμονή αλλού κ.λπ.
Υδροχόοι – δεν πρέπει να παραμελείτε τις εργασίες σας, εστιάζοντας κυρίως στη δουλειά, τις επαγγελματικές ή κοινωνικές σας επαφές. Σήμερα, κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα βασιστεί πολύ πάνω σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα βιαστείτε και πάλι να φέρετε εις πέρας τις καθημερινές σας δουλειές και τα σχέδιά σας, ανησυχώντας ότι ο χρόνος κυλά και μπορεί να βρεθείτε σε αζημίωτη θέση εάν σπαταλήσετε το χρόνο σας σε επιπόλαιες ή ανεύθυνες ενέργειες. Σήμερα, η γενική τάση είναι αισιόδοξη και εμπνευσμένη στις πράξεις σας, αλλά μην ενοχλείτε αυτές τις ευοίωνες επιρροές με υποκρισία ή θυμό. Έχετε καλούς φίλους και στενούς ανθρώπους γύρω σας, τους σέβεστε και τους αποδέχεστε όπως είναι. Το να ζηλεύετε, την Τετάρτη μπορεί να αλλάξει την αγάπη ή τον γάμο σας. Η μέρα φέρνει προσωρινά προβλήματα υγείας χωρίς συνέπειες.

Καρκίνος – σήμερα μπορεί να λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με έναν χωρισμό ή μια απώλεια.
Σκορπιός – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή οικονομικά συμβόλαια, όπου μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, λάθη ακόμα και απώλειες.
Ιχθύες – θα προκαλέσετε οι ίδιοι μια δυσάρεστη κατάσταση με τη λήψη μιας απόφασης, η οποία μπορεί να είναι ατομική, χωρίς να ζητήσετε συμβουλές ή υποστήριξη από άλλους ανθρώπους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: