Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε διαφορετικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Για εσάς, η Τρίτη θα είναι μια μέρα που θα τη θυμάστε με μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινά ή αισθητά θα είναι αυτά τα γεγονότα. Τα όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους από τον Άλλο Κόσμο, θα έχουν τη δική τους ιδέα. Αν έχετε οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας σήμερα, μην πανικοβληθείτε. Η επίλυσή τους θα είναι δυνατή πολύ σύντομα.


Κριός – σήμερα θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προσέχετε τα οικονομικά σας έξοδα, όταν παίρνετε δάνειο ή κάνετε κάθε είδους πληρωμές σε μετρητά.
Λέων – θα περιμένετε κάποια νέα, ένα πακέτο ή ένα γράμμα από άλλη πόλη ή χώρα.
Τοξότης – θα είναι σημαντικό σήμερα να νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας σέβονται.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα πρέπει να επαναξιολογήσετε πόσο εφικτά είναι τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα. Πρώτα από όλα, δώστε προσοχή στους οικονομικούς σας πόρους και στην ανάγκη για μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους που επιβαρύνεστε. Σήμερα μπορείτε να λάβετε νέα που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που βρίσκεται κοντά στην οικογένειά σας. Σημαντικές αποφάσεις που θα ληφθούν σήμερα δεν θα αλλάξουν, οπότε να είστε προσεκτικοί. Η Τρίτη έρχεται με τη σημασία της στη ζωή σας, με νέες ευκαιρίες, με την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες αλλαγές.


Ταύρος – θα βασιστείτε σε κάτι αυτή την ημέρα σχετικό με έναν άνδρα ή θα έχετε κάποια άλλη υποχρέωση σε ένα τέτοιο άτομο, η οποία θα είναι σημαντική για την εκτέλεση των καθηκόντων σας αυτή την εβδομάδα. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού.
Παρθένος – η μέρα φέρνει καλά νέα που σχετίζονται με ένα έγγραφο, ένα συμβόλαιο, με πιθανότητα υψηλότερης αμοιβής για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή άλλη ευνοϊκή αλλαγή.
Αιγόκερως – σήμερα την προσοχή σας θα απαιτήσουν οι στενές σχέσεις με μια γυναίκα. Θα είναι σημαντικό για εσάς σήμερα να κάνετε μια ευγένεια, μια χειρονομία προσοχής ή ένα δώρο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα έχετε κυρίως επαφές και αρραβώνες με άτομα που δεν ζείτε μαζί ή με άτομα που δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Σήμερα πρέπει να είστε πολύ πρακτικοί και προσαρμοστικοί στην υλοποίηση των σχεδίων που έχετε, για να προστατευτείτε από ψευδαισθήσεις ή μάταιες ελπίδες. Αυτή η μέρα θα σας προσφέρει φυσικές λύσεις στα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από ένα απροσδόκητο οικιακό πρόβλημα στο σπίτι σας ή πρόβλημα με ένα αντικείμενο που αγοράσατε πρόσφατα.

Δίδυμοι – σήμερα μπορεί απροσδόκητα να αποκαλύψετε ένα μυστικό, ένα ψέμα ή άλλη παρασκηνιακή δραστηριότητα που μπορεί να μην σας βλάψει, αλλά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα ή να σας εξαπατήσουν.
Ζυγός – θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου, Αιγόκερου ή Παρθένου, πιθανότατα από την οικογένεια ή συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους.
Υδροχόος – σήμερα θα πρέπει να αναβάλλετε ή να αρνηθείτε μια συνάντηση, την παρουσία σας σε μια συγκέντρωσης ή επαφή με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε ή για το οποίο δεν έχετε καλή γνώμη.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη θα πρέπει να επιβραδύνετε λίγο, σε αντίθεση με την πιο δυναμική Δευτέρα. Σήμερα είναι καλό να συγχρονίσετε τα σχέδιά σας με αυτά των ανθρώπων γύρω σας. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με υποθέσεις κληρονομιάς ή περιουσίας ή περίπλοκες οικονομικές υποθέσεις. Πολλοί θα έχουν μια ιδιαίτερη εμπειρία, συνάντηση ή συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Σήμερα θα έχετε ευνοϊκές ευκαιρίες στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας, τόσο αν δουλεύετε με χρήματα, όσο και αν περιμένετε σημαντικά για εσάς κέρδη, πωλήσεις και πολλά άλλα.

Καρκίνος – σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποια απροσδόκητα προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας, και περισσότερο την ψυχική.
Σκορπιός – θα είναι σημαντικό να μην θέσετε υψηλούς στόχους για πραγματοποίηση αυτή την ημέρα. Πολλά πράγματα θα εμποδίσουν την ανάπτυξη των σχεδίων σας ή η πραγματοποίησή τους δεν θα σας φέρει την επιθυμητή ικανοποίηση.
Ιχθύες – βρίσκεστε μπροστά σε μια μέρα σημαντικών αποφάσεων, συζητήσεων ή συναντήσεων που μπορούν να ανοίξουν μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.