Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα περάσουν μια μέρα που θα ενδιαφέρονται να παρατηρήσουν γεγονότα στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας. Μπορεί να είναι συγγενής ή γνωστή σας, αλλά μπορεί να είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη αποστολή για να διατηρήσετε μια καλή διάθεση και να δείτε τη ζωή πιο χαρούμενα, αλλά είναι μια δουλειά που θα είναι υπέροχη αν καταφέρετε να το ολοκληρώσετε.


Κριός – σήμερα μπορείτε να έχετε μια σημαντική και χρήσιμη συνάντηση ή συζήτηση, για να λάβετε πληροφορίες που θα σας ωφελήσουν πολύ.
Λέων – η μέρα φέρνει μια σχετικά ήρεμη μέρα, με ευκαιρίες να επιτύχετε καλά αποτελέσματα και να μείνετε ικανοποιημένος/η περισσότερο στην δουλειά.
Τοξότης – δύσκολη μέρα, καθώς θα εκραγείτε από σχόλια ή πράξεις άλλων ανθρώπων.

 

Όσοι γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, θα περάσουν μια μέρα που θα πρέπει να αποφύγουν την εμφάνιση προβλημάτων ή τις επιπλοκές εκείνων που έχουν ήδη συμβεί. Εστιάστε στη σωστή και έγκαιρη εκτέλεση των καθηκόντων σας, που σχετίζονται με έγγραφα, ραντεβού ή υποσχέσεις και ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με χρήματα. Άνδρες και γυναίκες μπορούν πλέον να κάνουν ένα ταξίδι, τόσο για συγκεκριμένο σκοπό, όσο και για αναψυχή τα Σαββατοκύριακα.


Ταύρος – δεν θα αρνηθείτε μια ρομαντική ή προσωπική εμπειρία, ειδικά αν το άλλο μέρος ξέρει πώς να το ζητήσει ή να το προσφέρει.
Παρθένος – θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με άτομα που αγαπάτε ή σέβεστε.
Αιγόκερως – σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα δυσάρεστο πρόβλημα υγείας ή άλλες σοβαρές ανησυχίες.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες κυρίως με άτομα που δεν μένουν στο σπίτι σας. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να παρακολουθήσετε ένα σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα σε άλλη τοποθεσία. Αυτή η μέρα φέρνει διάφορες αλλαγές στα προκαταρκτικά σας σχέδια. Δεν αποκλείονται σημαντικά νέα. Οι νέοι θα πρέπει να παρακολουθούν στενά τα σημερινά γεγονότα, γιατί θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Δίδυμος – θα έχετε ένα ενδιαφέρον και εφικτό σχέδιο για αυτήν την ημέρα και για κάποιους από εσάς μπορεί να έχει σχέση με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου ή με τέτοιο ωροσκόπο.
Ζυγός – η Παρασκευή φέρνει περισσότερη δουλειά ή άλλες σημαντικές εργασίες.
Υδροχόος – ευχάριστη επικοινωνία με φίλους ή ευχάριστο βράδυ με καλή παρέα θα μπορέσουν να σας κάνουν να νοιώσετε όμορφα. Σήμερα αντενδείκνυται να κλειστείτε στο σπίτι σας και να απομονωθείτε εστιάζοντας στα προσωπικά σας προβλήματα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση κάποιων εργασιών από την αρχή της εβδομάδας. Καλό θα είναι στο τέλος της εργάσιμης ημέρας να ξέρετε ότι δεν έχει μείνει τίποτα ημιτελές, κάτι που μπορεί να μαυρίσει τη διάθεσή σας το Σαββατοκύριακο. Κάποιοι από εσάς θα πάτε κάπου έξω από το σπίτι σας σήμερα, κάτι που πιθανότατα θα είναι μια καλά προγραμματισμένη ενέργεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια νέα που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, τα οποία γνωρίζετε προσωπικά.

Καρκίνος – θα περιμένετε σήμερα να καταλήξετε σε αποφάσεις ή λύσεις σχετικές με κάποιο οικιακό ή τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να είναι σημαντικό είτε για το σπίτι σας, είτε για την εργασία/την επιχείρησή σας.
Σκορπιός – η ημέρα φέρνει κάποια υποχρέωση ή συναισθήματα που σχετίζονται με ένα παιδί, εγγόνι ή άλλο νεαρό άτομο στο άμεσο περιβάλλον σας.
Ιχθύες – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας, να αποφεύγετε συναισθηματικές ή βιαστικές αποφάσεις και έξοδα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.