Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

Ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να συναντήσετε φίλους. Δεν θα χάσετε τίποτα αν επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στην ανάπτυξη της νέας σας φιλικής σχέσης. Αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Σήμερα μπορείτε να λάβετε νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με την οικογένειά σας, ακόμα και μέσω των μέσων εικονικής επικοινωνίας.


Κριός – σήμερα θα έχετε κάτι να εκπλήξετε τη μοίρα σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα σχετίζεται με τα προσωπικά σας αντικείμενα, την οικογενειακή περιουσία, το σπίτι ή άλλου είδους περιουσία/κατοχή.
Λέων – σήμερα μπορείτε να έχετε μια προσωπική ή επαγγελματική συζήτηση ή συνάντηση με έναν άντρα, πράγματα που θα έχουν συγκεκριμένο σκοπό, για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας ή να λύσετε κάποια προβλήματα.
Τοξότης – μπορείτε να ξεκινήσετε αυτή τη μέρα με κακή διάθεση λόγω αϋπνίας, ημικρανίας ή ψυχικού στρες με διάφορα προβλήματα. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας επαρκή παραγωγικότητα για να εκτελέσετε τις καθημερινές σας εργασίες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, με ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια και ιδέες σας. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για επίλυση παρεξηγήσεων. Να είστε προσεκτικοί με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή τους πελάτες στην εργασία σας. Εάν πρέπει να αφήσετε ημιτελείς εργασίες για την επόμενη εβδομάδα, μην πανικοβληθείτε. Θα είναι για καλό! Αυτή η μέρα φέρνει ενδιαφέροντα γεγονότα στη ζωή των γυναικών αυτών των τριών ζωδίων.


Ταύρος – θα επενδύσετε πάρα πολλή ενέργεια και νεύρα για να βρείτε μια διέξοδο από κάποιο πρόβλημα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι δικό σας λάθος. Πιθανότατα θα αφορά το σπίτι σας, την περιουσία σας ή άλλα σημαντικά οικογενειακά θέματα.
Παρθένος – η Πέμπτη φέρνει διάφορα νέα, πληροφορίες ή συζητήσεις με φίλους από διαφορετικές περιοχές.
Αιγόκερως – θα μπορείτε να χαρείτε με καλά νέα ή να βρείτε μια ευνοϊκή διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα λάβετε σημαντική επιρροή ή υποστήριξη από άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα ή του νερού.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα ξεκινήσετε να προγραμματίζετε κάποιες συναντήσεις ή ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε την επόμενη εβδομάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με κάποιο σημαντικό λόγο ή με την εκτέλεση μιας επείγουσας εργασίας. Στο σπίτι θα λαμβάνετε διάφορα κοντινά και μακριά νέα σχετικά με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Σήμερα, πολλοί θα χαρούν τα χρήματα ή θα κάνουν κάποιον χαρούμενο με χρήματα, ως δώρο, μια κίνηση καλής θέλησης και άλλα.

Δίδυμος – σήμερα θα αναλάβετε το βάρος διαφόρων οικογενειακών εργασιών και υποθέσεων που θα απαιτήσουν προσοχή κυρίως αυτήν την ημέρα.
Ζυγός – η μέρα φέρνει την ανάγκη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή με σύντομο ή μακροχρόνιο νόημα στη ζωή σας.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει ενέργειες που σχετίζονται με έγγραφα, οικονομικά θέματα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, προσπαθήστε σήμερα να περάσετε αυτή τη μέρα χωρίς να επιβάλλετε τις δικές σας αποφάσεις ή επιθυμίες. Την Πέμπτη, είναι σημαντικό να είστε ευγνώμονες για όσα λάβατε από τη ζωή, να κάνετε έναν απολογισμό των λαθών και των παραλείψεών σας για να αποφύγετε να τα επαναλάβετε. Αυτό είναι το νόημα της ανάπτυξής σας ως άτομο. Σήμερα, μην εντυπωσιαστείτε από κάποιον που προσπαθεί να σας ξεγελάσει ή να σας χειραγωγήσει. Αγνοήστε τέτοιες εκδηλώσεις αν είναι δυνατόν.
Καρκίνος – σήμερα θα παρακολουθήσετε γεγονότα στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας ή θα έχετε έναν σημαντικό λόγο να επικοινωνήσετε μαζί της.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει κάποια ατυχία ή αγχωτική κατάσταση που θα τελειώσει με επιτυχία.
Ιχθύες – θα χαρείτε από μια είδηση, προσφορά ή κάποια αλλαγή που σχετίζεται με την εργασία ή την επιχείρηση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.