Μια έντονη μέρα για σχέσεις, καθώς μπορεί να αναδείξει εμμονή και κτητικότητα, καθώς και βαθύ πάθος. Τα πράγματα μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες, για νέες γνωριμίες και ρομαντικές συναντήσεις. Μην παραμελείτε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα (αν εργάζεστε σήμερα), καθώς οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή συναντήσεις με γυναίκες. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας και κάντε όσο το δυνατόν περισσότερη δουλειά. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις στην οικογένειά σας που σχετίζονται με περιστατικό ή ατύχημα.


Κριος – θα έχετε λόγο να σκεφτείτε κάποια γεγονότα ή σχέσεις από το παρελθόν σας. Πιθανότατα μια συγκεκριμένη εμπειρία ή όνειρο θα αποτελέσει τη βάση μιας τέτοιας επιστροφής σκέψεων.
Λέων – η μέρα θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή, τόσο όταν εργάζεστε με εξοπλισμό ή εργαλεία, όσο και όταν κινείστε σε δημόσιους χώρους. Η εργασία σας χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αντιπαράθεση.
Τοξότης – εάν τα πράγματα είναι προβληματικά, μην εκπλαγείτε εάν έχετε περίεργο πονοκέφαλο ή αισθάνεστε κουρασμένοι. Όποιος στόχος διαλέξετε, είναι δικός σας. Θα τον κάνετε δικό σας χάρη στη δύναμη της θέλησης! Γι’ αυτό η διοχέτευση αυτής της ενέργειας, είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα πρέπει να πάρετε πιο σοβαρά τη λύση των προβλημάτων ή τα προσωπικά σας προβλήματα. Αυτή η μέρα προμηνύει νέα που σχετίζονται με την υγεία κάποιου ή θα προκύψουν επιπλοκές παρόμοιας φύσης. Οι προσδοκίες σας για σήμερα θα σχετίζονται με την εξέλιξη μιας κατάστασης που ελπίζετε ότι θα σας ωφελήσει ή θα σας ευχαριστήσει. Η εργασία σας θα είναι όλο και πιο σοβαρή, γι’ αυτό μην την αμελήσετε. Η μέρα φέρνει εκδηλώσεις ή συναντήσεις με παιδιά ή άτομα μικρότερα από εσάς που δεν μένουν στο σπίτι σας.


Ταύρος – μπορείτε να έχετε μια συνάντηση με μια γυναίκα ή μια συζήτηση με ένα τέτοιο άτομο, στην οποία θα συζητηθεί μια μελλοντική συνάντηση ή κοινή δραστηριότητα.
Παρθένος – η Παρασκευή θα είναι απρόβλεπτη, ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακές υποθέσεις και την εξέλιξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.
Αιγόκερως – θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που προκαλούνται από τον δικό σας χαρακτήρα και αυτό θα φανεί ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια αρκετά κουραστική μέρα, γιατί νέα και γεγονότα θα σας επιβαρύνουν με διαφορετικές εμπειρίες ή συναισθήματα. Το δράμα στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο απρόβλεπτη είναι η ζωή και πόσο άσκοπα αποδεικνύονται μερικές φορές τα σχέδιά μας. Σήμερα, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα προκαλέσει την υπομονή σας και μπορεί να σας προκαλέσει μια σύγκρουση από την οποία δεν θα βγείτε νικητές. Αναζητήστε υποστήριξη και ευχάριστες εμπειρίες με άτομα που είναι φίλοι ή συγγενείς σας.

Δίδυμος – σήμερα θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με γράμματα, γράψιμο, πνευματική δραστηριότητα, επαφές με διοίκηση, συμβόλαια και άλλα. Οι άνθρωποι εκνευρίζονται εύκολα σήμερα, οπότε λάβετε μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αναστατώσετε το λάθος άτομο.
Ζυγός – η Παρασκευή φέρνει ένα φως σε λύσεις που μέχρι στιγμής σας έχουν γεμίσει με προβλήματα ή αβεβαιότητες για το μέλλον. Αν ανησυχείτε μήπως ξεπεράσετε τα όριά σας, μην το κάνετε. Θα ήταν χειρότερο να νιώσετε κάτι έντονα, αλλά να μένετε πίσω από φόβο.
Υδροχόος – η θετική σας στάση, σας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε καλά με τους άλλους. Το να σας συγκρατούν κανόνες, περιορισμούς ή προσδοκίες θα σας εκνευρίσει.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Παρασκευή θα μείνει αξέχαστη με πολλή κίνηση και διάφορες αλλαγές, τόσο στα σχέδιά σας, όσο και στην εξέλιξη των γεγονότων που παρακολουθείτε στενά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς. Μερικές από τις εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με τους φίλους σας, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλη πόλη. Όσοι από εσάς εργάζεστε, μπορεί να εκπλαγείτε δυσάρεστα από νέα ή αλλαγές που επηρεάζουν τη δουλειά σας.

Καρκίνος – θα έχετε μια υπέροχη μέρα για να εκφραστείτε, να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας στην υλοποίηση διαφόρων σχεδίων και ιδεών.
Σκορπιός – αυτή θα είναι μια μέρα που οι προσπάθειές σας θα επικεντρωθούν στην οργάνωση ή την έναρξη διαφόρων σχεδίων, η υλοποίηση των οποίων μπορεί να συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.
Ιχθύες – δεν μπορείτε πλέον να αναβάλλετε τις επικείμενες αλλαγές. Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας περισσότερο από ό,τι συνήθως για να βγείτε από ένα δύσκολο σημείο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.