Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4
Advertisements

Όλοι θα αισθανθούν την νευρικότητα σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, αποφύγετε να κάνετε σημαντικά σχέδια την Πέμπτη. Σχεδόν τίποτα δεν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Φυσικά αυτή η μέρα θα έχει το δικό της νόημα για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για θεραπεία ή θα λάβετε νέα σχετικά με την ανάρρωση του αγαπημένου σας προσώπου. Η αγάπη θα φέρει χαρούμενες εμπειρίες σε πολλούς από εσάς. Σήμερα τρέξτε μακριά από ψέματα ή ψεύτικους ανθρώπους.

Κριός – θα αναλογιστείτε τις ενέργειές σας, οι οποίες θα περιμένετε να ξεκαθαρίσουν κάποια παλιά προβλήματα ή ασαφείς σχέσεις, ώστε να προχωρήσετε με καθαρότητα. Τα αστέρια δεν τείνουν πολύ προς το μέρος σας. Θα πρέπει να διαλέξετε τα λόγια σας πολύ προσεκτικά. Μπορεί να αναστατώσετε άλλους ανθρώπους εάν ερμήνευσαν τις σκέψεις σας με λάθος τρόπο. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους, η πρόοδός τους στη ζωή θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ ευεργετική για εσάς.
Λέων – η μέρα φέρνει μια σύγκρουση για ένα ψέμα, μια προσπάθεια χειραγώγησης ή δυσφήμισης από άτομα σημαντικά για εσάς. Μην βιάζεστε. Η αλλαγή είναι δυνατή, αλλά είναι σημαντικό να σχεδιάζετε τα πάντα. Κυρίως δεν πρέπει να πηγαίνετε για στόχους που δεν μπορείτε να επιτύχετε. Ξεκινήστε με μικρότερα βήματα. Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να μην καταλαβαίνουν τον τρόπο ζωής σας και θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν. Μην στεναχωριέστε, ξέρετε καλά τι εννοούν.
Τοξότης – σήμερα οργανώστε τα οικονομικά σας. Είναι απολύτως φυσιολογικό μερικές φορές να μην ξέρετε τι θέλετε ή να μην είστε σίγουροι. Αλλά πρέπει πάντα να προσπαθείτε να το λύσετε. Ειδικά τώρα μπορεί να είστε τυχεροί. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να κάνετε κομπλιμέντα, τώρα θα πρέπει να κάνετε εξαίρεση για τον σύντροφό σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας. Θα βρεθείτε μπροστά σε μια σημαντική απόφαση που μπορεί να επηρεάσει ολόκληρη την καριέρα σας. Ζυγίστε προσεκτικά όλες τις επιλογές και μην είστε βιαστικοί.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας στην εκπλήρωση διαφόρων σημαντικών δεσμεύσεων για την οικογένεια ή την εργασία σας. Τα σημερινά νέα θα σας εκπλήξουν ή θα σας προβληματίσουν για κάποιο λόγο. Οι αισθηματικές σας σχέσεις και οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Όσοι έχετε δικά σας παιδιά, θα ζήσετε ξεχωριστές στιγμές μαζί τους.

Ταύρος – θα πρέπει να βρείτε έναν νέο τρόπο να λύσετε τα παλιά προβλήματα, γιατί οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν λειτουργούν. Μην προσπαθήσετε να ξεφύγετε. Μείνετε, παλέψτε και διαπραγματευτείτε. Τα εύλογα επιχειρήματα μπορούν να βοηθήσουν καλά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε έναν λογικό ρυθμό. Μην βιάζεστε, αλλά και μην μένετε πίσω από τους άλλους.

Παρθένος – η ημέρα απαιτεί μέγιστη προσοχή, προστασία και αποθήκευση σημαντικών πληροφοριών, αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά το χειρισμό εξοπλισμού ή μηχανημάτων. Οι φίλοι σας πιθανότατα δεν θα λείψουν. Μην εμπιστεύεστε τυφλά τους πάντες. Αρκεί μια στιγμή απροσεξίας για να σας δημιουργήσει προβλήματα. Εάν σκέφτεστε τα παιδιά, θα πρέπει να κάνετε αρκετή έρευνα και κυρίως να συζητήσετε τα πάντα με τον σύντροφό σας. Μην αγνοείτε τα χρόνια προβλήματα υγείας. Αναζητήστε έναν κατάλληλο ειδικό.

Αιγόκερως – θα δείξετε μια ευερεθιστότητα σήμερα. Ασυνείδητα θα έχετε τις αναμνήσεις σας και θα καταλάβετε πόσο διαφορετική είναι η παρούσα ζωή σας. Αλλά μην νοσταλγείτε. Το παρελθόν δεν θα επιστρέψει, γι’ αυτό ζήστε το παρόν, τελικά μπορείτε να το αναδιαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Ακόμα κι αν ο σύντροφός σας είναι μακριά, μην απελπίζεστε μόνοι στο σπίτι. Βγείτε έξω με φίλους και ο χρόνος θα περάσει πιο γρήγορα. Είναι καιρός να κόψετε τις κακές συνήθειες. Τα αστέρια σας ευνοούν πραγματικά αυτές τις μέρες. Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, σταματήστε να βασίζεστε σε διάφορα προϊόντα, αλλά τρώτε υγιεινά!

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα είστε πρόθυμοι να εισάγετε νέα πράγματα στην επαγγελματική ή την οικογενειακή σας ζωή. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για διάφορες καινοτομίες ή νέες δεσμεύσεις. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να εναρμονίσετε τις σχέσεις και να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού ή συγγενικού σας κύκλου.

Δίδυμος – θα είστε ανήσυχοι ή θα έχετε ανεξήγητες ανησυχίες για την εξέλιξη διαφόρων καταστάσεων στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορεί να έχετε μια συναισθηματική εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Ζυγός – η ημέρα φέρνει υποχρέωση σε έναν θεσμό ή περισσότερες επαγγελματικές εργασίες. Παρόλο που πολλοί λένε ότι δεν πρέπει να αποδίδετε πολλά στην πρώτη εντύπωση, δεν είναι πάντα έτσι ειδικά αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου πάνω σας. Πάρτε το χρόνο σας όταν πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση.
Υδροχόος – κάποιος από την οικογένειά σας μπορεί να έχει προβλήματα και να θέλει να τα κρύψει από όλους. Βοηθήστε τον, κρατήστε το μυστικό του. Θα δείτε ότι θα ανταποδώσει τη χάρη. Μην αφήσετε κανέναν να σας στενοχωρήσει αν ακούσετε κάποιες φήμες για τον εαυτό σας. Η πρόληψη δεν επαρκεί, οπότε μην φοβάστε την εξέταση και μην την αναβάλλετε.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη η υλοποίηση των σχεδίων σας πρέπει να γίνει με υπομονή και πολύ καλή οργάνωση. Προσπαθήστε για τίποτα και κανέναν να μην επισκιάσει αυτή τη μέρα με αρνητικά συναισθήματα ή συγκρούσεις. Αυτή είναι μια μέρα εξυπηρέτησης οικογενειακών παραδόσεων, αναζήτησης αρμονίας μεταξύ λόγων και έργων, πίστης στους ανθρώπους που ήταν πάντα μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια. Μην επιτρέπετε αγένεια ή σκληρότητα σε λόγια και πράξεις. Σήμερα όλοι θα χρειαστούν αγάπη στις πράξεις τους.
Καρκίνος – θα περάσετε μια μέρα που θα ασχοληθείτε με διάφορες υλικές, περιουσιακές ή οικιακές υποθέσεις. Θα πρέπει να μάθετε από τα λάθη σας και να μην καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια, οι προσπάθειές σας μπορεί να αποδειχθούν μάταιες. Τακτοποιήστε τα πάντα και αποφύγετε λογομαχίες. Μην αφήσετε κανέναν να σας στενοχωρήσει αν ακούσετε κάποιες φήμες για τον εαυτό σας.
Σκορπιός – θα είναι σημαντικό να μην παραμελήσετε τις οικογενειακές και οικιακές σας υποχρεώσεις, αναζητώντας δικαιολογίες σε διάφορες άλλες δεσμεύσεις που θα αποφασίσετε ότι είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα για εσάς.
Ιχθύες – αυτή η μέρα φέρνει απογοήτευση που με κάποιο τρόπο που σχετίζεται με έναν άντρα. Μπορεί να λυπηθείτε από την αδυναμία να ανταποκριθείτε σε μία από τις προσδοκίες σας ή μπορεί να χρειαστεί να είστε άτυπα διπλωματικοί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.