Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3
Advertisements

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες – Τα συναισθήματα κυριαρχούν

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα αποφύγετε τη βιασύνη ή τον παρορμητισμό στις πράξεις σας. Τα προβλήματα με άτομα έξω από το σπίτι σας, θα σας δείξουν τα λάθη ή τις παραλείψεις σας. Προσπαθήστε να μάθετε από αυτή την κατάσταση αντί να εμβαθύνετε την ανάπτυξή της. Γενικά η Τετάρτη θα μείνει αξέχαστη με ένα σημαντικό γεγονός. Σήμερα αποφύγετε να αγοράζετε ακριβά αντικείμενα για το σπίτι σας ή ακριβά δώρα για συγγενείς και φίλους.

Κριός – η Τετάρτη φέρνει μια σύγκρουση με δυσάρεστα ή δύσκολα στην επικοινωνία άτομα. Άγρυπνες νύχτες, ημικρανίες, ιογενείς ασθένειες και άλλες είναι πιθανές.
Λέων – θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που αντί να εξαφανιστούν ή να επιλυθούν, θα βαθύνουν. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο, αποδεχτείτε ότι ορισμένες καταστάσεις δεν θα κυλήσουν σύμφωνα με το σχέδιο.
Τοξότης – πολλές δουλειές και σοβαρές ευθύνες σας περιμένουν. Είστε υπό έντονο έλεγχο και αντιδράτε άσχημα στην κριτική που μπορεί να δεχτείτε από άτομα που νοιάζεστε περισσότερο.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα εξετάσετε τις ενέργειες και τις δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με συγγενείς. Ίσως ο λόγος για αυτό να είναι οι διακοπές τους, που έρχονται τις επόμενες μέρες. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών ή επαγγελματικών σας υποθέσεων. Θα έχετε επίσης μια επιθυμία για εμπειρίες αγάπης. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι κυρίως συναισθηματικές. Δεν αποκλείεται οικογενειακή επανένωση ή συνάντηση.

Ταύρος – θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, στην οποία αν έχετε αρκετή θετική ενέργεια και φιλοδοξίες, παρά τις δυσκολίες, θα καταφέρετε να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα για εσάς. Σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων, είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι σας.
Παρθένος – η μέρα φέρνει ελπίδες που σχετίζονται με την υλοποίηση σημαντικών σχεδίων ή την υλοποίηση σημαντικών συναντήσεων και ταξιδιών τις επόμενες μέρες. Παρακολουθήστε προσεκτικά για νέα που προέρχονται ή έχουν σχέση με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού.
Αιγόκερως – η ημέρα θα απαιτήσει αυστηρή εκπλήρωση των οικιακών και οικογενειακών ευθυνών, δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε έχει σημασία για την οικογένειά σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη η συναισθηματικότητα και η ευαισθησία σας θα είναι αισθητή σε κάθε σας ενέργεια ή απόφαση. Οι καλές ενέργειες που τους βάζετε, θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα στις πράξεις σας και το αντίστροφο. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για ανταλλαγή επιστολών ή αποστολών με άτομα από άλλους οικισμούς, για ταξίδια. Κάποιοι από εσάς θα θυμούνται αυτή τη μέρα με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή συζήτηση.

Δίδυμοι – αυτήν τη στιγμή μπορεί να αισθάνεστε λίγο εγκαταλελειμμένοι, επειδή οι διευθετήσεις και οι φίλοι φαίνεται να είναι πιο σημαντικοί για τον σύντροφό σας από εσάς. αλλά θα έχετε κάτι να χαρείτε, να σας ηρεμήσει ή να γιορτάσετε.
Ζυγοί – η μέρα φέρνει συζητήσεις ή πράξεις που σχετίζονται με χρήματα ή διάφορα οικονομικά έγγραφα, συμβόλαια.
Υδροχόοι – θα έχετε μια συνάντηση ή συνομιλία με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη ή με τέτοιο ωροσκόπο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη αναζητήστε αφορμές και μέρη για χαρούμενες εμπειρίες και διασκέδαση. Σήμερα πρέπει να φορτιστείτε με τέτοια ενέργεια. Προσπαθήστε να παραμείνετε αισιόδοξοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Σήμερα θα γνωρίσετε τους ανθρώπους γύρω σας, με την αρχοντιά στα λόγια και τις πράξεις τους. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις. Κάποιος θα δοκιμάσει την υπομονή σας προκαλώντας σας με ακατάλληλα σχόλια ή εμπλέκοντάς σας σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Καρκίνος – θα συζητήσετε διάφορα νέα ή επίσημες πληροφορίες με τους συγγενείς ή τους φίλους τους. Σήμερα μπορεί να σας ευχαριστήσει ή να σας εκπλήξει μια πρόταση, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζεται με δουλειά ή μια νέα δέσμευση.
Σκορπιός – θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή πληροφορίες που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα.
Ιχθύες – η Τετάρτη φέρνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να προγραμματίσετε ή να προετοιμαστείτε για αυτό, καθώς και σημαντική επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.