Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4
Advertisements

Στις 2 Μαρτίου, η Νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων, προτρέποντάς μας να ξεκινήσουμε φρέσκα.
Τα νέα φεγγάρια αντιπροσωπεύουν ένα νέο κεφάλαιο ή κύκλο που θα πραγματοποιηθεί σε έξι μήνες, οδηγώντας στην πανσέληνο. Η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας λεπταίνει. Η νεφελώδης νέα σελήνη μπορεί να αισθάνεται άπιαστη και επομένως μπορεί να δυσκολευτείτε να νιώσετε δεμένοι με την πραγματικότητα. Δεδομένου ότι η σελήνη θα έχει συνάντηση με τον Ήλιο και τον Δία όλη την ημέρα, περιμένετε να αισθανθείτε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Τα συναισθήματα θα κυλούν σαν ποτάμι, έτσι οι εκρήξεις κλάματος μπορεί να έρχονται και να φεύγουν. Θα πυροδοτήσει εκτεταμένες συναισθηματικές αλλαγές που συμβάλλουν στη αισιοδοξία σας για το μέλλον και τα όνειρά σας.
Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, αυτό θα φέρει μια ατμόσφαιρα συμπόνιας, αποδοχής και αγάπης στις σχέσεις και τις καταστάσεις στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τα πράγματα.
Ο Άρης και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στον Υδροχόο στις 6 Μαρτίου όπου θα βρεθούν σε σύνοδο με τον Κρόνο που θα φέρει παθιασμένη ενέργεια στην επιφάνεια, αλλά μπορεί επίσης να θέσει ορισμένους περιορισμούς στην αύξηση της έντασης αυτού του πάθους.
Η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον Υδροχόο στις 6 Μαρτίου, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στις ευρύτερες φιλοδοξίες σας χωρίς τη συνηθισμένη διάσπαρτη και υπερευαίσθητη ενέργεια των Ιχθύων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Κριός
Θα έχετε περίεργες εμπειρίες ή όνειρα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Για κάποιους από εσάς, ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να σχετίζεται με έναν άντρα που δεν βρίσκεται πια στην ζωή, κάτι που θα σας κάνει να ενδιαφέρεστε για το μυστικιστικό και άγνωστο στη ζωή.

 

Ταύρος
Η πορεία των γεγονότων μέσα στην εβδομάδα θα είναι πολύ μεταβλητή, μερικές φορές οι καταστάσεις θα αλλάξουν ακόμα και μέσα σε μια μέρα. Αποφύγετε τη συναισθηματική πίεση.

 

Δίδυμοι
Να είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες που έχετε για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Λάβετε υπόψη καθημερινές αλλαγές, εργασίες, καταστάσεις. Αν περιμένετε νέα δουλειά, οι πιθανότητες να βρείτε αυτές τις επτά ημέρες είναι πολύ υψηλές.

 

Καρκίνος
Μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε από λόγια ή προτάσεις που θα σας φανούν αρκετά δελεαστικές και ενδιαφέρουσες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν έχετε στενή γνωριμία ή σχέση με το άτομο με το οποίο έχετε τέτοια επικοινωνία.

 

Λέων
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα περιμένετε μια συνάντηση ή άλλο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα στενό σας πρόσωπο, είτε πρόκειται για συγγενή, φίλο, γείτονα ή συνάδελφό σας.

 

Παρθένος
Μια αγχωτική κατάσταση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σχετίζεται με το παιδί σας ή με άλλο νεαρό άτομο στην οικογένειά σας. Αυτό δεν πρέπει να δημιουργεί ένταση ή πανικό.

 

Ζυγός
Θα πρέπει να οργανώσετε καλά τη δουλειά σας, καθώς οι δεσμεύσεις σας θα είναι περισσότερες από το συνηθισμένο. Κάθε ένα από αυτά θα απαιτήσει από εσάς να είστε πιο υπεύθυνοι στην υλοποίηση, είτε αφορά την οικογένειά σας, είτε την καριέρα σας.

 

Σκορπιός
Θα περάσετε μια απρόβλεπτη χρονική περίοδο που θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να δείξετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε περίπλοκες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

Τοξότης
Θα μπερδευτείτε με τις ενέργειες ενός ατόμου του φιλικού σας κύκλου που είναι διαφορετικό από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Φυσικά θα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για μια τέτοια συμπεριφορά.

 

Αιγόκερως
Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος στην εξέλιξη της συζυγικής ή οικογενειακής σας σχέσης και τα λόγια που αφορούν περισσότερο αυτούς που βρίσκονται σε διαδικασία ρήξης.

 

Υδροχόος
Θα επενδύσετε πολύ χρόνο, ενέργεια και πόρους στην ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων για την οικογένειά σας. Κάποια από αυτά τα πράγματα μπορεί να έχουν πιο αργή εξέλιξη, και δεν θα πρέπει να δημιουργήσει περιττή ένταση ή φόβο.

 

Ιχθύες
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Αν και η αδιαθεσία μπορεί να φαίνεται μικρή, αναζητήστε ιατρική συμβουλή.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.